İtirazım Var filminin linki olan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mixnewss

Kayıtlı Üye
ne youtubede nede film sitelerinde sadece fragman var ama uzun süre oldu film çıkalı İtirazım var Selman bulut polisiyesi diye geçmesi lazım adının Serkan keskin oynuyor Onur ünlü yönetmen :D varmı bir baba yiğit full halini bulucak:D

ne youtubede nede film sitelerinde sadece fragman var ama uzun süre oldu film çıkalı İtirazım var Selman bulut polisiyesi diye geçmesi lazım adının Serkan keskin oynuyor Onur ünlü yönetmen :D varmı bir baba yiğit full halini bulucak:D

torrentten baktın mı

Film tutmamış.Yapımcı batmış.Dvd çıkaracak parası kalmamış.O yüzden bu film nete (Resmi Yt kanalında yayınlanmadıkça) düşmez.

onur ünlümü batmış komiksin

Soru sormuşsun senin için baktım, bir kaç yerde yapımcının DVD çıkarmaya masraf etmeyeceği ve filmin tutmadığı için DVD çıkarmayacağı belki resmi Youtube sayfalarında yayınlanacağı yazıyordu.Ben de bu bilgiyi yazdım. Bi tarafımdan uydurmuş gelmişim gibi komiksin diyemezsin.

Soru sormuşsun senin için baktım, bir kaç yerde yapımcının DVD çıkarmaya masraf etmeyeceği ve filmin tutmadığı için DVD çıkarmayacağı belki resmi Youtube sayfalarında yayınlanacağı yazıyordu.Ben de bu bilgiyi yazdım. Bi tarafımdan uydurmuş gelmişim gibi komiksin diyemezsin.

24 harf 4 kelime gayet rahat demişim bak:cool:

---------- Spam Engelliyici 05:55 ---------- Önceki Mesaj 05:54 ----------

Tmm tmm kızma:D ben makara yapıorsun sandım vallahi Tşkler benim için bakmıs arastırp zahmet etmişssin

2. mesajı gördüğüm an düzelttim postu.Ya ben senin şakanı anlayamadım ya da eşek saatimdeyim.Neyse hadi kolay gele.

Son düzenleme:
selamlar hocam tamam konu açık dursun editleyim bilgilendirme konusu olsun sıkıntı yok çünkü ;) ceza kalsın peki:D
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] pm atamadım posta kutun doluymuş bi zahmet bu konuyuda kitleyiver ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri