İyi İzlenimli Kanal Yeni Kapandı Sizce Napıyım!

denizkan38

Kayıtlı Üye
merhaba yaklasık 2-3mılyon ızlenmlı para kazandıran kanalım an ıtıbarı ıle kapandı adsensede 4 hane var ve aynı adsenseye benzer ıcerıklı ıkı kanal baglı dıger kanallar saglam sızce ne yapıyım?soruyorum cunku nekadar bılsemde bu ara yt nın sagı solu hıc bellı degıl.
fikirlerinizi almak ıstıyorum..
öncelıkle zaten kapanan kanalı tamamen sıldım.
sımdı sorum su dıger kanallar da fena ızlenmlerde degıl bırı 1mılyonu gectı dıgerı ortalarda bu ıkı kanalı bu adsensedekı parayı alabılme ıhtımalımı curutmesın dıye sızce vıdeoları lıste dısımı yapıyım gelecek aya kadar uyusun hesap.
yanı napıyım?baska adsenseye tasımakla ugrsmak ıstemıyorum

kazandıran videoları özele alıp beklemen ödemeden sonra açarsın bana en mantıklı gelen bu

merhaba yaklasık 2-3mılyon ızlenmlı para kazandıran kanalım an ıtıbarı ıle kapandı adsensede 4 hane var ve aynı adsenseye benzer ıcerıklı ıkı kanal baglı dıger kanallar saglam sızce ne yapıyım?soruyorum cunku nekadar bılsemde bu ara yt nın sagı solu hıc bellı degıl.
fikirlerinizi almak ıstıyorum..
öncelıkle zaten kapanan kanalı tamamen sıldım.
sımdı sorum su dıger kanallar da fena ızlenmlerde degıl bırı 1mılyonu gectı dıgerı ortalarda bu ıkı kanalı bu adsensedekı parayı alabılme ıhtımalımı curutmesın dıye sızce vıdeoları lıste dısımı yapıyım gelecek aya kadar uyusun hesap.
yanı napıyım?baska adsenseye tasımakla ugrsmak ıstemıyorum

Yerinde olsam şu dönemde kesinlikle kanal silmezdim ki son adsense kesintilerinden sonra hiçbir kanalı silmiyorum. Bence kanalların aynen devam etsin zaten kesinleşmeyeceği varsa kesinleşmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri