iz Reseller | %45 Cpu | Litespeed | CloudLinux+CageFs | Yüksek Güvenlik | Süper Hız |

Maviİnternet

Yasaklanmış
Limitsiz Reseller |%45 Cpu |Litespeed | CloudLinux+CageFs|Yüksek Güvenlik | Süper Hız

logo.png

Merhabalar herkezin ihtiyaçlarını uygun fiyata karşıyalayabilecegi reseller paketi oluşturduk ve sizlere sunuyoruz.

2012 Yılında Faatliye geçtik ve forum dışı web hosting hizmetleri verdik. Yakşalık 2 Aydır Resmi olarak Maviinternet Bilişim ve İnternet Hizmetleri - olarak vps/vds/reseller/webhosting/oyun sunucuları karşıladık müşterilerimize ve artık Akıllı Mert Korkusuz Bilişim ve İnternet Hizmetleri olarak hizmete sorunsuz devam ediyoruz. Akıllı Mert Korkusuz Bilişim Hizmetleri.

Neden AmkBilişim biliyorum herkezin aklına bir ayıp kelime geliyor biz bu kelimeyi bir yandan küfür olarak algılamamayı hedefliyoruz ve kendimize güveniyoruz. yaklaşık 2 yıldır sorunsuz hizmet veriyoruz ve müşterilerimizin verdigi güven ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Vermiş Oldugumuz Vds Hizmetlerinden bir konu örnegi: Buradan

Müşteri Memnuniyetimize güveniyoruz ve 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz.​

Pv9dP5.png

Özellikler
]15 GB Disk Alanı
Limitsiz Trafik
imitsiz Alt Özellikler
tick_circle.png
Limitsiz alan adı Ekleme
tick_circle.png
Haftalık Yedekleme
tick_circle.png
Cloud Linux+CageFs(Hacklenmeme Garantisi Scrptinizse açık yok ise)
tick_circle.png
Softaculous Popüler Scrptler(Saniyeler içinde Kurulum)
tick_circle.png
Ücretsiz Taşıma
tick_circle.png
Fransa Lokasyon
tick_circle.png
Cpanel
tick_circle.png
12 Ay Sabit Fiyat Garantisi​

Pv9dP5.png

Hemen Al: Tıkla
8 TL Kdv Dahil /AY
80 TL Kdv Dahil /YIL

Pv9dP5.png

Ödeme Yöntemleri

Paypal / Banka tam 9 Çeşit Ödeme seçenegi

Sitemizden bakabilirsiniz . Buradan
Pv9dP5.png

Kurumsal Bilgilerimiz

Web Sitemiz:Akıllı Mert Korkusuz Bilişim ve İnternet Hizmetleri

Email:[email protected]
Tel No :0538 510 70 83
Facebook:https://www.facebook.com/amkbilisim
Vergi Dairesi : Çorlu Vergi Dairesi
Vergi No : 3930594638​

Pv9dP5.png

tick_circle.png
Full Reseller Desteği
tick_circle.png
Uzak Masaüstü ile destek
tick_circle.png
7/24 Ticket ile destek
tick_circle.png
08:30 ile 23:00 arasi Telefon ile destek
tick_circle.png
7/24 online destek sistemi
tick_circle.png
7/24 Skype ile destek​

Pv9dP5.png

Sunucu Özelliklerimiz
tick_circle.png
Xenon E5 İşlemci
tick_circle.png
64 GB Ram
tick_circle.png
1 Gbps Paylaşımsız HAt​

Pv9dP5.png

Son düzenleme:
Bilişim adı çok güzelmiş :) Hayırlı satışlar.

R10'da maviinternet olarak hizmet vermişsiniz. Burada farklı bir firma olarak hizmet veriyorsunuz. Sebebi nedir? (Referans olarak maviinternet konusunu gösterdiğiniz için sordum)
Ys belgenizi göremedim?

R10'da maviinternet olarak hizmet vermişsiniz. Burada farklı bir firma olarak hizmet veriyorsunuz. Sebebi nedir? (Referans olarak maviinternet konusunu gösterdiğiniz için sordum)
Ys belgenizi göremedim?

Hocam konuda belirttim neden amkbilisim.com olarak sattıgımı isim deişikligine gittik ve 301 yönlendirmesi yapacagım. Referans göstermemim sebebi budur.

Yer sağlayıcı belgesi ise 8 aydır verilmiyor zaten. Bu ys belgemin olmaması bu sebepden isim vermek gibi olmasın r10 gibi sitelerde ys belgesi verilmedigi için vergi levhası ise satış yapmamıza izin verildigi için sadece vergi levhamızı ekledim. bir yanlışım varsa özür dilerim.

Hocam konuya vds paketlerinizi paket 1 paket 2 gibi açıklamalarını özelliklerinide yazabilir misiniz vdsler güzel gibi gözüküyor ama biraz aklımı karıstırdı trafik limitleri felan

Hocam konuya vds paketlerinizi paket 1 paket 2 gibi açıklamalarını özelliklerinide yazabilir misiniz vdsler güzel gibi gözüküyor ama biraz aklımı karıstırdı trafik limitleri felan

hocam vds konumda belirttim şuan vds stoklarımız tükendi 1-2 gün içinde güncellenecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri