Izin zamani - turkiye ye geliyorum :)

etc_computer

Kayıtlı Üye
Evet arkadaslar, izin vakti geldi catti :) bizene diyen arkadaslar disinda digerlerine sunu soylemek istiyorum, skype den ve burdan atacaginiz mesajlara 15-20 gun cevap veremiyecegim lutfen yanlis anlamayin, yardim isteyen herkese yardim etmek benim icin en onemli seydir, herkese bol kazanc diliyorum... allah izin verirse yarin sabah yola cikiyorum yine allahin izniyle 7. ayin 20 de gelmeyi planliyorum kisa bir sure sizden ayriliyorum umarim :) etc kacti diyenler olmaz :D kendinize iyi bakin allaha emanet olun kavga etmeyin iyi gecinin.!!!!

Hayirli yolculuklar ustadim.Yolun acik olsun.Bu arada nerden yola cikiyorsun araba ilemi ucaklami..

Hollanda-Almanya-Avusturya-Macaristan olarakmi yoksa Avusturya Hirvat slovenya sirbistan bulgarmi gidiyorsun.

Tavsiyem Avusturyadan macar sirp uzeri git.

Hollanda Avusturya Macaristan yol acisindan guzel ama uzak,

bu sene sirp ustu de yollar duzgun diyorlar, secimim ikinci secenek

Hayırlı yolculuklar kazasız belasız sağlıkla gel sağlıkla git ...

görüşürsek eğer canlı canlı derim :D

Kismet artik :)

---------- Mesaj saat 19:58:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:57:35 civarında gönderildi. ----------

bulgarlara uğramada nerden geliyosan gel güzel abim :))))

:D Gurbetcilerin Korkulu ruyalari Bulgarlar :) INSL basimiz agrimadan kapikuleyi gorecez

---------- Mesaj saat 19:59:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:58:43 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı yolculuklar kazasız belasız sağlıkla gel sağlıkla git ...

allah razi olsun kardes, allahin izniyle insallah

Bu benim arabayla ilk tecrubem, bakalim ama aklimda sirp var kisa diyorlar yollar eskisi gibi degil diyorlar, bulgaristani da gunduz gectinmi keyfine diyecek yok diyorlar ama bakalim, eskiler ne diyecek bu gece hollanda da ki son gunum, birazdan toplanacagiz kim ne diyecek hangi duzergahi tavsiye edecek gorecez...

Hollanda, Almanya, Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, sirbistan, Makedonya, Yunanistan, Turkiye .....

Hollanda, Almanya, Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, sirbistan, Makedonya, Yunanistan, Turkiye .....

Toplantida teklif olarak sunacagim bakalim ne karar alacak :)

arkadaslar yorumlariniz ve tavsiyleriniz ocon Cok tesekkur ederim 20 gun sonra gorusmek dilgiyle hoscakalin.... herkese bol kazanclar dilerim

Uzun bi yolculuk olacak sizin için, Allah kazasız belasız seyir ettirsin, hayırlı yolculuklar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri