İzlenim Hakkında

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce açtığım kanaldaki 1 video patlamış az önce gördüm 80 tane abone getirmiş tek video.Ama adsense eklemeyi unutmuşum kanalı :( kazanç 0$ görünüyor youtubede.Bu parayı alamıyorum değilmi? ve youtubede niye kazanç 0$ görünüyor?

udluq.png

:D alamaz sın Artık onuda şimdiden bence o kanalı hemen bagla adsense ne

hayat işte kimi izlenim almak için her seyi yapar 50 izlenim alır, kimi sansına izlenim gelir adsenseyi bağlamayı unutur. bence bu işe girmeden önce eğitim almak lazım.yoksa böyle yanlıslıklar hiç bitmez.(içimizdeki para kazanma hırsı yüzünden )

Bende öyle düşündüm sağolun işte şans.Ne diyim 20 kanal var doğru düzgün birşey kazandırmadı hepsi adsense ekli.Bunu göz arası kaçırmışım şimdi hemen ekledim :D.Tahminen ne kadar kazanç yapardı sizce?Birde 80 abone getirmiş bir faydası olurmu?

Bende öyle düşündüm sağolun işte şans.Ne diyim 20 kanal var doğru düzgün birşey kazandırmadı hepsi adsense ekli.Bunu göz arası kaçırmışım şimdi hemen ekledim :D.Tahminen ne kadar kazanç yapardı sizce?Birde 80 abone getirmiş bir faydası olurmu?

Abonenin her zaman faydası olur süs Abonenin bile illa ki bir şeye yardımcısı olur. Demek ki size bir video 80 Abone getirdiyse 5 Videonuz patlasa (5 x 80 olmasa bile 40 diyelim. :) Allah bereket versin.

Abonenin her zaman faydası olur süs Abonenin bile illa ki bir şeye yardımcısı olur. Demek ki size bir video 80 Abone getirdiyse 5 Videonuz patlasa (5 x 80 olmasa bile 40 diyelim. :) Allah bereket versin.

Sağolun hocam umarım olur 2 aydır kazancım 0,46 dolar şaka gibi.Öylesine bir kanal açtım işte ünlüler ile ilgili bir modelin videosunu attım böyle patladı.Baya ilgi gördü ama bu modelle ilgili video bulamıyorum ne yapmam lazım diğer videoları sileyimmi başka ünlüler ile ilgili olan?

Sağolun hocam umarım olur 2 aydır kazancım 0,46 dolar şaka gibi.Öylesine bir kanal açtım işte ünlüler ile ilgili bir modelin videosunu attım böyle patladı.Baya ilgi gördü ama bu modelle ilgili video bulamıyorum ne yapmam lazım diğer videoları sileyimmi başka ünlüler ile ilgili olan?

Videoların telif getirmeyecekse silmene gerek yok. Forumumuz da bir çok kaynak mevcut o kaynakları kullanabilirsiniz...

Evet en başta reklam çıkıyor 5 snylik ve 10.snyede çıkıyor.Telif yok videode youtube bile yok :D

Youtube analitikste bir sorun var bende de 0 Dolar görünüyor kazanç

Nasıl yani şimdi parayı alabilecekmiyim hocam nasıl oluyor ama 1 aydır adsense ekli değil ve kazanç tık ne kadar bilmiyorum biraz bilgi verseniz?Çok mutlu oldum :)

Nasıl yani şimdi parayı alabilecekmiyim hocam nasıl oluyor ama 1 aydır adsense ekli değil ve kazanç tık ne kadar bilmiyorum biraz bilgi verseniz?Çok mutlu oldum :)

kanalı açınca para kazanmayı açıp reklamlar çıkıyorsa videoda ve para gelmişse adsenseye bağladığınızda ay sonu yansır. önceden böyleydi.

kanalı açınca para kazanmayı açıp reklamlar çıkıyorsa videoda ve para gelmişse adsenseye bağladığınızda ay sonu yansır. önceden böyleydi.

Teşekkürler hocam reklam var kanal adsense bağlanmadı hiç kazanç 0$ gözüküyor youtubede adsense bağladım şimdi ay sonu kazanç yansırmı?Birde inanamıyorum ama video hızla izlenim almaya devam ediyor 56 bin 500 oldu izlenim sürekli artıyor.Ne yapmamı önerirsiniz bir tane abone ol butonu ekledim videoya şuanda.Etiketlere birşey girmem gereklimi tbm arttırmak için yada ek birşey yapmam lazımmı?

Teşekkürler....

Buda az önce aldığım görüntü:
hlnfl75.png

Teşekkürler hocam reklam var kanal adsense bağlanmadı hiç kazanç 0$ gözüküyor youtubede adsense bağladım şimdi ay sonu kazanç yansırmı?Birde inanamıyorum ama video hızla izlenim almaya devam ediyor 56 bin 500 oldu izlenim sürekli artıyor.Ne yapmamı önerirsiniz bir tane abone ol butonu ekledim videoya şuanda.Etiketlere birşey girmem gereklimi tbm arttırmak için yada ek birşey yapmam lazımmı?

Teşekkürler....

Buda az önce aldığım görüntü:
hlnfl75.png

başka video linki bağlantıları ekleyebilirsin.

Arkadaşlar dün adsense bağlamıştım şimdi baktım video başındaki reklam ve 10snyede çıkan reklam gitmiş para kazanma aktif neden böyle oldu nasıl düzeltebilirim.Adsense ile ilişkilendirdiğimden dolayımı oldu yoksa?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri