İzlenim sorunu...

Youtube35

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar dizi ve çizgide şöyle bir sorunum var içerik ne olursa olsun insanların videoları en azından 100 200 izleniyor fakat benim videolarıma 1 kişi bile bakmıyor etiketler başlıklar tamamen düzgün ve indexlerinide almış video sizce burda sorun ne veya öneri verebilirmisiniz.

Aleykümselam kardeşim , aynı içeriğin aynı bölümlerini yüklersen izlenmemen normaldir başka içeriklerde de aynı sorun olacağını sanmıyorum , bizimde her yaptığım kanal izlenecek diye bir şey yok şunu da unutma kanalı yaptıktan sonra hiç izlenim almayıp sonra belli bir gün sonra çok çok izlenmeye başlayan kanallara şahit oldum çok fazla şahit oldum . Kanal yapmadan önce doğru içeriği seçtiğine emin ol .....

Aleykümselam kardeşim , aynı içeriğin aynı bölümlerini yüklersen izlenmemen normaldir başka içeriklerde de aynı sorun olacağını sanmıyorum , bizimde her yaptığım kanal izlenecek diye bir şey yok şunu da unutma kanalı yaptıktan sonra hiç izlenim almayıp sonra belli bir gün sonra çok çok izlenmeye başlayan kanallara şahit oldum çok fazla şahit oldum . Kanal yapmadan önce doğru içeriği seçtiğine emin ol .....

Mesela içeriği 4 kişi atmış atan 4. kişi benim herkes yt to yt yapmış ben hariç 3 kişi izletmiş benden sonra atanda izletiyor ve keywordlerde sorun yok cidden şaşırıyorum

Bi öneriniz veya fikriniz varmı hocam bu olay hakkında

1.5 K aboneli ispanyolca bir kanalım var 1 yıllık. O aboneleri başka bir kanal içinde değerlendirmek istedim. İspanyolca bir çizgiflm kanalı açtım. Aboneli kanaldan yeni açtığım kanala abone oldum. Oynatma listesini paylaştım. Falan filan ama yine de tık yok... Çözemedim ben de şu anda...

Hocam aynı sorun bende de var olay Önerilenler de
Bi kanalım vardı ilk sayfada çıkıyor ama aramalarda bile çıkmayan kanal 1k izlenim benim 20 30 olay Önerilenler de sanrim kimse aramıyor artık direk sağ tarafa bakıyor izliyor videoyu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri