İzlenimi Kat Kat Yükselten Yöntemim

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

nescafe3in1

Yasaklanmış
Anlattığım yöntemi kullanan belki vardır belki yoktur ama gerçek şu ki izlenimleri iki hatta üç dört katına çıkarıyor.

Örneğin, happy days dizisini ele alalım ilk sezon, ilk bölümünü indirdik ve upload ettik

Başlığımız şu olduğuna göre; Happy Days - S01E01 - All The Way

Hemen adwords e girip "happy days" kelimesini aratıp en yüksek izlenimli olan kelimeleri seçip kopyalayıp yüklediğimiz videonun etiketine girmek için not defterine yapıştırıyoruz.

6094incil8404802.jpg

Not defterine yapıştırdığımız sonuçları etikete ve açıklamaya yapıştırıyoruz ve en önemli kısma geldik;

yapıştırdığımız etiketlere ek olarak videonun başlığındaki bilgileri de ayrıca etiket olarak yazıyoruz.

Alttaki fotoğrafa bakıp daha iyi anlayabilirsiniz kırmızı işaretlediğim yerler, ekstradan kendi girdiğim etiketler.

986inciu8421477.jpg

Yani her şey etikette bitiyor. Buradaki amaç ekstradan video ile ilgili alakalı etiketler girerek videonun daha fazla kelime ile bulunmasını sağlamak.

Peki her şey güzel, sonuç mu?

3716incij1429695.jpg

Yav bırak, iki üç izlenim almak için bununla mı uğraşacağım
bulduğum etiketleri yapıştırıp geçerim diyenlere;

426incie721537.jpg

Deneyip, sonuçları görüp yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Güzel paylaşım, emeğine saglık.Hafıza kartıma kaydettim, mutlaka deneyecegim.Teşekkürler...:)

ben her etiketi adwords den alırım...
kısa videolarda 4civarı TO
uzun videolarda 20 TO var.

alakası var mı bilmem.

işe misli olarak bakmak lazım yani 2-3 izlenim fazla almak değil 3-4 kat fazla izlenim almak diye..o yüzden güzel paylaşım benzer bir yöntem uygulamaktayım ben de

alakası olmaz mı, özellikle video içi reklamları açtığında müthiş etkisi oluyor

hocam bir şeyi merak ediyorum.

Denemek için aynı kelimeyi ben girdiğimde tamamen aylık aranma tbm falan farklı bugün mü arattınız mı ? 12.290 Aylık ort. aranma görüyorum ben.

Tüm yerler, tüm diller aratmama rağmen.

Yeni anahtar kelime ve reklam grubu fikirleri arayın > fikir al ve sonuç 12 bin küsür aylık ort.aranma ? Ve alt alta kelimeler daha farklı çıkıyor ?

Hocam bu eski bi screen midir ? Yeni mi çektin yoksa ? Aynı hacimleri bulmamız ve alt kelimeleri bulmamız lazımken tamamen farklı görüyorum ben ?

Bende bu yöntemin faydasını görüyorum.
Adwords keyword planner ve youtube keyword suggestion u kullanıyorum.
Bol bol girin açıklamaya.

Bende bu yöntemin faydasını görüyorum.
Adwords keyword planner ve youtube keyword suggestion u kullanıyorum.
Bol bol girin açıklamaya.

hocam "happy days" kelimesinde beni yazdığım verileri mi görüyorsun sende sonuçta onlar mı çıkıyor bakabilir misin adwordsten ?

Biri bakabilir mi rica etsem ?

videoyap botu etiketinde açıklamanında kralını giriyor videoya

hocam bir şeyi merak ediyorum.

Denemek için aynı kelimeyi ben girdiğimde tamamen aylık aranma tbm falan farklı bugün mü arattınız mı ? 12.290 Aylık ort. aranma görüyorum ben.

Tüm yerler, tüm diller aratmama rağmen.

Yeni anahtar kelime ve reklam grubu fikirleri arayın > fikir al ve sonuç 12 bin küsür aylık ort.aranma ? Ve alt alta kelimeler daha farklı çıkıyor ?

Hocam bu eski bi screen midir ? Yeni mi çektin yoksa ? Aynı hacimleri bulmamız ve alt kelimeleri bulmamız lazımken tamamen farklı görüyorum ben ?

Hocam ilk mesajimda da belirttim ("happy days" kelimesini aratip en yuksek izlenimli olan) diye en yuksek izlenimli olani secmek icin "Ort. Aylik arama sayisi" yazan yere bir kere tiklayin benim gordugumu siz de goreceksiniz

Sent from my HTC One

Bence, ben bunlara güvenmiyorum. Neden mi?
Bir kelime araniyor belki 365 gunun bir ayi arandi deliler gibi diğer ay unutuluyor, o bakimdan o kelime dağarciklari yaniltici..
Olmasi gereken: Güncel arancak olaylar ve kelimeler bulmak.. Atiyorum
çanakkale aranmiş gelime olarak 500,000 bin diyelim, bu mart ayinda daha çok aranir neden kurtuluş gunu 18 mart... Ama o programda baktinmi 500,00 bin çikar aranma... Ama 1 haftada aranan tutardir o...
O bakimdan guncel takipler , etiketler daha önemli bence beyler...

Hocam ilk mesajimda da belirttim ("happy days" kelimesini aratip en yuksek izlenimli olan) diye en yuksek izlenimli olani secmek icin "Ort. Aylik arama sayisi" yazan yere bir kere tiklayin benim gordugumu siz de goreceksiniz

Sent from my HTC One

hocam küçük bir ayrıntıyı gözden kaçırmışım :) Teşekkürler...

Yeni arayüze alışamadım daha :D

Eline sağlık hocam , yararlı paylaşım olmuş.

videoyap botu etiketinde açıklamanında kralını giriyor videoya

Hocam bu konuda yanılıyorsunuz , şiddetle uyarıyorum sizi..Doğru etiket ve açıklamalar girmiyor bot.Etiket ve açıklamalar üzerinde kendiniz ayriyetten çaba sarf etmeniz gerekiyor bunu yaptığınız zaman karşılığını mutlaka alacaksınız.Botun girdiği etiket ve açıklamalara asla itimat etmeyin.

Hocam bu konuda yanılıyorsunuz , şiddetle uyarıyorum sizi..Doğru etiket ve açıklamalar girmiyor bot.Etiket ve açıklamalar üzerinde kendiniz ayriyetten çaba sarf etmeniz gerekiyor bunu yaptığınız zaman karşılığını mutlaka alacaksınız.Botun girdiği etiket ve açıklamalara asla itimat etmeyin.

Aynen yazmayayım dedim ama, etiketleri elimle girince bariz farkı gördüm. Kesinlikle farkediyor.

hocam bence siz yanılıyorsunuz tbm 12 13 den aşşağı düşmüyor videolarda gayet güzel izlenim alıyor

hocam bence siz yanılıyorsunuz tbm 12 13 den aşşağı düşmüyor videolarda gayet güzel izlenim alıyor

Hocam tbmlerinizin 12-13 olması sizin çalıştığınız dil ve kategori ile alakalı , dediğiniz gibi etiket ile ilgili olsa Türkçe içeriğe videoyap botu ile etiket girerdik paranın belini bükerdik ama öyle değil..Eğer ingilizceniz biraz var ise zaten botun girdiği etiketlerin sizin videonuzla ne kadar alakalı olduğunu farkedersiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri