İzlenimim düştü yardım

haylaz661

Kayıtlı Üye
herkese hayırlı formlar arkadaşlar bişi sormak istiyorum bi eşleşenli kanalım var günde 50k izlenim alıyordu izlenmeyen 7-8 video vardı sildim bir anda izlenimim düştü aceba sildiğim içinmi dedim geri aynı eşleşenlinin diğer bölümlerini yükledim 50 videoya yakın hergün 7-8 video olmak üzere ama izlenim yükselmedi aceba ne yapmam lazım 4 aydır günde 40-60 k arası izlenim alıyordu

Hocam silmeden önce analizden baksaydınız izlenimler nereden geliyor, kanal içindeki videolardan birbirine geçiş oranı yüksek mi diye bir analiz yapıp öyle silseydiniz

Hocam silmeden önce analizden baksaydınız izlenimler nereden geliyor, kanal içindeki videolardan birbirine geçiş oranı yüksek mi diye bir analiz yapıp öyle silseydiniz

sildikleri izlenmeyenlermiş ama. pek bi bağlantı kuramadım ben, tamamen tesadüf gibime geldi. ama youtube'un böyle bir algoritması varsa bilemem tabi

önerilenlerden düşmüş olabilirsin zira benim bazı kanallarda böyle olmuştu akabinde aynı kategoride ki başka kanallar öneriye düşmüştü. Kısaca youtube algoritması ile alakalı.

sildiğim videolar 2k altındaki videolardı 3-4 ayda 2 k anca olan videolardı daha öncede böle olmuştu 2-3 gün sonra aynı videolardan yüklediğimde tekrar yükselmişti izlenim ama bu sefer yükselmedi aceba silip yeniden mi yüklesem son videoları

videoları sildim yükleme yapmadan 1 gün bekledim sonra yükledim iki türlüde izlenim artmadı bir yolu varmıdır yeniden önerilere çıkmamın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri