izlenme arttı, patladı.. yardım ?

• Kullanıcı baris545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

baris545

Kayıtlı Üye
ciddi biçimde izlenme ve reklam tıklama oranı var. ne yapmalıyım?? ciddi yardım istiyorum daha 10 saat oldu...
10,000 bin izlenme 2,220 tıklanma var 370 tl para.. oldu bile? adsensem patlarmı? acil yardım beyler.. ne yapmalıyım 5 kişiden 1 kişi reklama tıklıyor... ??
önerileriniz? adsensemi patlatırmı? %100 organık sıstemlerle bir adsense ve video yukleme yatım %100 içim rahat ama sizce sıkıntı doğar mı? resimde yapıştıra bilirim yardımm beyler...

Hocam hersey %100 organikse hiç bir problem olmaz. Benim 1 haftada 450k izlenen videom vardı hiçbir sorun cıkmadı. İçiniz rahat olsun ;)

Saatte 10K hit aldığım oldu sorun olmaz. Yalnız sayfa to %20 sanırım ilginç bu kadar yüksek bir değer görmemiştim

yuzde 20 değilde yuzde 15 16 to civarlarında çok gezdım 20 30k gunluk hıt varken ödemelerını de aldım. işte sahtekarlık yoksa sıkıntı yoktur

ciddi biçimde izlenme ve reklam tıklama oranı var. ne yapmalıyım?? ciddi yardım istiyorum daha 10 saat oldu...
10,000 bin izlenme 2,220 tıklanma var 370 tl para.. oldu bile? adsensem patlarmı? acil yardım beyler.. ne yapmalıyım 5 kişiden 1 kişi reklama tıklıyor... ??
önerileriniz? adsensemi patlatırmı? %100 organık sıstemlerle bir adsense ve video yukleme yatım %100 içim rahat ama sizce sıkıntı doğar mı? resimde yapıştıra bilirim yardımm beyler...

http://u1311.hizliresim.com/1h/h/uk821.png
uk821.png

youtubeye mail felan bildirmeme gerek varmı geri bildirim felan ??? yoksa doğalınamı bırakayım ? umarım patlamaz bişeler :(

Böyle hitler gelince güzel olur adsenseye bakması f5 yaptıkça para basıyomuş gibi hissediyo insan kendini:D Korkulcak bi şey yok bol kazanç

Ya bu youtube işi çok tuhaf.İzlenim/tık olmazsa üzülüyoruz yok diye.Olursa yine üzülüyoruz bişey olacak diye.

Geçmiş dönemde bu hareketin çok çok fazlası oldu bende burada konu açmıştım...O dönem takip edenler bilirler..Hareket doğalsa sıkıntı yok diyen arkadaşlar haklı ama doğal başlayan hareketin devamında kanal saldırıya uğradığında hareket çok olduğu için anlaşılamıyor ki benim başıma da aynen bu gelmişti...Ben her şey doğal diye içim rahat rahat otururken ve para hesabı yaparken bir gün bir baktım ki adsense uçmuş...Benden size tavsiye her ihtimale karşı adsensedeki ani hareketlenmeyi bildiren bir mail atın google'a en azından siz bildirdiğiniz için hareketler izlenir ve dürüst davrandığınızı düşünecekleri için sorun yaşama ihtimaliniz azalır diye düşünmekteyim...Benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem...Saygılarımla...

googlesuppot'a göre T.O %25 i geçerse incelenmeye alınır , o da herşey organikse bişey olmaz , yani için rahat olsun :)

arkadaşlar tum amacı ile olumlu-olumsuz yardımcı olan, fikir paylaşan tüm herkeslere teşekkurler... ben doğalına bıraktım ... ya nasip diyorum...

problemım devam ediyor? daha 15 saat oldu .!!! tırsmaya başladım ... ya adsense patlarsa ??
tbm oranı yukseldi... 5 kişiden 1 kişi reklama tıklıyor... umarım sonum iyi olur... gerçekten hafifi panıklıyım

---------- Mesaj saat 18:17:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:08 civarında gönderildi. ----------

ukgfb.png

ya inanın panık oldum her girişte adsense kapandı, yada kapancak diye... durmuyor arakdaş gosterge... 15 saatttir... 5 kişiden 1 kişi tıklıyor ... %22 tıklama oranı bu işin sonu ne olacak paylaşıcam arkadaşlar sizlerle. hepd erdık ya deli gıbı tık gelsin, all geldi işte... eee boyle olunca ne yapıyor youtube ?? gorucez...

Barışcım kategori nedir?

Barışcım kategori nedir?

spor sanırsam 1 haftadır pc arızalı bişe yukleyemıyorum. ancak adsense kontrole dıyorum. yuklemede yok... patladı işte bişe.. ama ne ?? sanırsam sporla ilgili komik haber, yada abd deşarkı türkücü haberi olsa gerek..göremiyorum şifreler felan pc de kaldı. yedek alıp çıkartıcam... ben spor diye düşünüyorum...

spor sanırsam 1 haftadır pc arızalı bişe yukleyemıyorum. ancak adsense kontrole dıyorum. yuklemede yok... patladı işte bişe.. ama ne ?? sanırsam sporla ilgili komik haber, yada abd deşarkı türkücü haberi olsa gerek..göremiyorum şifreler felan pc de kaldı. yedek alıp çıkartıcam... ben spor diye düşünüyorum...

Kanka spor patlasa TBM yüksek olmaz diye tahmin ediyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi, vurucu bir kategori videon patlamış olabilir.

Kanka spor patlasa TBM yüksek olmaz diye tahmin ediyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi, vurucu bir kategori videon patlamış olabilir.

dostum inan bilmiyorum. 1 hafta önce bişeler yukledım. kendı halıne kaldı öyle. pc bozuldu, şifreler içinde, ekran kartı sıkıntısı var, 1 haftadır bir işlem yapmadım o yuzden. ama neyse birden patladı gitti.. tbm yukselıyor, izleyenler yükseliyor .. korkumda ondan...

dostum inan bilmiyorum. 1 hafta önce bişeler yukledım. kendı halıne kaldı öyle. pc bozuldu, şifreler içinde, ekran kartı sıkıntısı var, 1 haftadır bir işlem yapmadım o yuzden. ama neyse birden patladı gitti.. tbm yukselıyor, izleyenler yükseliyor .. korkumda ondan...

Hocam takma kafana keyfini çıkar bu anların. İçin rahat etsin diye bir de mail at adsenseye. Durmadan f5 le adsense sayfasını. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri