Izlenme Problemi.!!!

etc_computer

Kayıtlı Üye
Arkadaslar dun geceden bu yana ugrasiyorum 2 sefer kanal sildim yeni kanal yeni G.Mail olusturdum ama bir sorun var cozemedim ozetle sorun su;

Normalde bir video yukledigimde hic izlenmese aksama kadar 250 kisi izlemis oluyordu, ben youtube den para kazanmak icin ugrasmiyorum youtube yi reklam amacli kullaniyorum tanitim amacli videolar ekleyip aciklama kismina link koyuyorum bu yuzden kanalin para kazanma durumu dahi aktif degil.
Dun Kapadokyada dusen balonla ilgili bir haber yayinladim yayinlanmadan bir kac saat sonra 301 kisi izledi diyordu 301+ yanliz bayagi bir zaman gecti ama 301 i gecemedi karadyi firagmani ni yukledim gecen hafta 2000 izlenme almisti gece yarisi oldu ama izlenme yoktu. benim izledigimide saymiyordu,

Kanal ayarlari ile oynamistim acaba dedim yanlis birseymi yaptim diye kanali sildim
Bagli oldugu gmaili sildim
Yeniden gmail actim ve kanal olusturdum durum degismedi

Diger kanalim da da sorun var dun den bugune kadar yukledigim videolar bir turlu izlenmiyor.!!! diger kanal daki onceki videolar izleniyor devamli degisiyor istadiskleri ama yeni yuklediklerim izlenmiyor.!!

aramalarda cikmiyor gibi bir durumu var ama buna ne niye sorun oldu anlamadim ip degistirdim gonderdim kendi ip ile gonderdim baksa bilgisayardan yine degisik ip ile gonderdim olmuyor arkadaslar

ne izleniyor nede ben izledigimde sayiyor :) video yayinlaniyor para kzanmayi etkinlestirirsem etkenlesiyor hersey normal ama bir turlu izlenmiyor izlenenide saymiyor belkide izlniyor ama saymiyor :)

Sorun ne olabilir ki ??

bu aralar youtube ile kotuyuz zaten yakin zamanda 2 tane kanalim ayni anda kapatildi yeni actigimda 1 ihtar aldi ama sorun yoktu izleniyordu hersey normaldi bende ihtarsiz temiz olsun diye yeni bir kanal actim ilk acildiginda sorun yoktu birden bire hersey durdu :)

Google a veya bu forumda arama yerine 301 youtube yazsan ne olduğunun cevabını hemen bulucaksın aslında :)

301 civarında youtubeda videoların izlenimler bir bekletilir. Ekstra bir kontrol den geçirirler videoyu izlenimler gerçekmi diye. Video popüler videolar arasına atılır. O sırada gelen izlenimler sayılıyor daha sonra hepsi birden gelicek.

Ondan sonra tek tek izlenimler yansımıyacak. Birkaç saatte bir izlenimler yansıyacak.

Ne kadar vakit aldığı değişiyor benim bir keresidne 1 tanesinin düzelmesi 3 haftayı bulmuştu ama bu cok uç bir örnek normalde fazla izlenim alıyorsa 1 gün dolmadan düzeliyor. Aldığı izlenime oranla 4-5 günü de bulabiliyor

Google a veya bu forumda arama yerine 301 youtube yazsan ne olduğunun cevabını hemen bulucaksın aslında :)

301 civarında youtubeda videoların izlenimler bir bekletilir. Ekstra bir kontrol den geçirirler videoyu izlenimler gerçekmi diye. Video popüler videolar arasına atılır. O sırada gelen izlenimler sayılıyor daha sonra hepsi birden gelicek.

Ondan sonra tek tek izlenimler yansımıyacak. Birkaç saatte bir izlenimler yansıyacak.

Ne kadar vakit aldığı değişiyor benim bir keresidne 1 tanesinin düzelmesi 3 haftayı bulmuştu ama bu cok uç bir örnek normalde fazla izlenim alıyorsa 1 gün dolmadan düzeliyor. Aldığı izlenime oranla 4-5 günü de bulabiliyor

Aciklaman icin cok tesekkur ederim ama 301+ nin anlamini biliyorum bende oyle sandim aldirmadim zaten videou yuklemeye devam ettim fakat yazdigimi tam okumadiniz galiba sorun birtek video da degil eger sizin anlattiginiz butun videolari etkiler ise ben kanali sildim yeniden sifirdan kanal olusturdum ayni videoyu yukledim saat icinde 300 kisi ceken video da tik yok ve bu durum benim diger kanalimda da ayni o kanalda eski videolarda sorun yok ama simdi bir video yukleyim oda izlenmiyor.!!

ben kendim izliyorum onuda saymiyor.

Hocam bi videoyu bin kere de izleseniz sizin izlemeniz 1 sayılır
aynı ipden 1 sayıyo diye biliyorum ben

benim bundan onceki kanalimda ayni sayfa, sayfayi yenilesem bile izlenme sayisi aninda degisiyordu video ici duzenlemeler yapiyordum iki sayfa aciyordum bir yerde video duzenleme sayfasi diger yerde o videonun izleme sayfasi oluyordu videoda yaptigim degisiklikleri diger taraf ta yeni yaparak kontrol ediyordum izlenme sayisi aninda degisiyordu.!

simdi daha onceki hallerini bildigim icin bu bana sorun gibi geldi eger sorun yok diyorsaniz niye birden bire boyle bir degisiklik oldu ??
birde;
G.mail acarken AD kismina hertelden SOY AD Kismina videoizle yazmistim kabul etti gec saatler ayni sekilde youtube kanali kurdum kalici bir kanal degildi zaten ama o hesab dan bir mail geldi isminiz gercek gibi gozukmuyor 4 gun icinde guncelleme yapin yoksa hesabiniz askiya alinir gibi bir mail geldi ismi guncelledim ne olduysa o andan sonra oldu heralde tam emin degilim ama balan kazasi olan video o anlara kadar izlenme aliyordu onun izlenmesi durunda ayni hesaba izleneceginden emin oldugum fragmanlar attim saatler gecti izlenme almadi ben izliyorum saymiyor proxy ile ip degistirdim izledim saymadi yeniden hesab actim yine duzelmedi ismi guncellerken kanal ayarlariylada oynuyordum isni guncelledim ayarlarla oynamaya devam ettim bu yzuden neyin sorun oldugunu bulamadim.!!

en onemlisi hic alakasi olmayan kanalima da yuklesem izlenme almiyor o kanaldaki eski videolar devamli degisiyor izlenme rakamlari ama yeni yuklediklerim de tik yok :)

sunu da ekleyim; kanali dogruladim para kazanmasini aktiflestirdim adsenye bagladim yapabilecegim ne varsa hepsini etkinlestirdim

su iki secenek etkin degil;

Content ID İtirazları

Live Events

etkin olmamalari normal mi ?

benim bundan onceki kanalimda ayni sayfa, sayfayi yenilesem bile izlenme sayisi aninda degisiyordu video ici duzenlemeler yapiyordum iki sayfa aciyordum bir yerde video duzenleme sayfasi diger yerde o videonun izleme sayfasi oluyordu videoda yaptigim degisiklikleri diger taraf ta yeni yaparak kontrol ediyordum izlenme sayisi aninda degisiyordu.!

simdi daha onceki hallerini bildigim icin bu bana sorun gibi geldi eger sorun yok diyorsaniz niye birden bire boyle bir degisiklik oldu ??
birde;
G.mail acarken AD kismina hertelden SOY AD Kismina videoizle yazmistim kabul etti gec saatler ayni sekilde youtube kanali kurdum kalici bir kanal degildi zaten ama o hesab dan bir mail geldi isminiz gercek gibi gozukmuyor 4 gun icinde guncelleme yapin yoksa hesabiniz askiya alinir gibi bir mail geldi ismi guncelledim ne olduysa o andan sonra oldu heralde tam emin degilim ama balan kazasi olan video o anlara kadar izlenme aliyordu onun izlenmesi durunda ayni hesaba izleneceginden emin oldugum fragmanlar attim saatler gecti izlenme almadi ben izliyorum saymiyor proxy ile ip degistirdim izledim saymadi yeniden hesab actim yine duzelmedi ismi guncellerken kanal ayarlariylada oynuyordum isni guncelledim ayarlarla oynamaya devam ettim bu yzuden neyin sorun oldugunu bulamadim.!!

en onemlisi hic alakasi olmayan kanalima da yuklesem izlenme almiyor o kanaldaki eski videolar devamli degisiyor izlenme rakamlari ama yeni yuklediklerim de tik yok :)

sunu da ekleyim; kanali dogruladim para kazanmasini aktiflestirdim adsenye bagladim yapabilecegim ne varsa hepsini etkinlestirdim

su iki secenek etkin degil;

Content ID İtirazları

Live Events

etkin olmamalari normal mi ?

Content ID ile Live Events etkin olmaz zaten yeni bir kanaldada o senin anlattıklarına bir anlam veremedim nedense. Bendede mesela her sayfayı yeniledigimde videonun izlenimi artar hep. Sende neden öyle oluyorsa enteresan. Umarım bilen birileri çıkar.

Content ID ile Live Events etkin olmaz zaten yeni bir kanaldada o senin anlattıklarına bir anlam veremedim nedense. Bendede mesela her sayfayı yeniledigimde videonun izlenimi artar hep. Sende neden öyle oluyorsa enteresan. Umarım bilen birileri çıkar.

Yaptigim herseyi canlandiriyorum ama sorun olabilecegini dusundugum hic birsey yok su isim guncellemesi disinda.

hem olsa bile bir yerde birseyler yarim kalir, video yukluyorum yukluyor, para kazanmayi etkinlestiryorum etkinlesiyor,Google+ ya bagliyorum bagalniyor cikartiyorum cikartiyor yani elektronik bir devrenin yapmasi gerektigi seyi yapmasi gibi hersey olmasi gerektigi gibi aramalarda cikmiyor desem ben izledigimde saymasi gerekiyor, ayni ip sorunu olsa bile proxy ile Fransadan girdim Cinden girdim ABD den girdim telefonun wi-fi sini kapatip operator internetinden girdim videoyu izliyorum ama goruntulenme 0 :) 2007 den beri youtubdayim hic boyle birseyler karsilasmadim sonucda bilgisayarciyim bir siteme gizli sakli nasil girilir bilirim, ip ile alakali bir durum olsaydi simdiye cozmusdum sabah yukledigim video hala 0 :)
anlasilan sorunun couzumunu bilen yok hallolursa yada halledersem paylasirim bir ilk olur :)

Hocam dediğim şeyi denediniz mi ?

Evet hocam aynen dediğiniz gibi izlenme almıyor.Ne yazıkki artık içerik bulmak çok zorlaştı.Herkes siteyi,işi gücü bırakıp youtube'ci oldu.1 videoya benzer 100'lerce video ile karşılaşıyorsun artık.Haliyle izlenim almak çok zorlaşıyor.

İzlenim almak istiyorsan
*dikkat çekici bir başlık
*sağlam etiketler
*Ama en önemlisi el çabukluğu herkseten önce davranacaksın.

Evet hocam aynen dediğiniz gibi izlenme almıyor.Ne yazıkki artık içerik bulmak çok zorlaştı.Herkes siteyi,işi gücü bırakıp youtube'ci oldu.1 videoya benzer 100'lerce video ile karşılaşıyorsun artık.Haliyle izlenim almak çok zorlaşıyor.

İzlenim almak istiyorsan
*dikkat çekici bir başlık
*sağlam etiketler
*Ama en önemlisi el çabukluğu herkseten önce davranacaksın.

cevablariniz icin tesekkur ederim hocam fakat benim amacim para kazanmak degil yani blog sitesine film yada dizi ekliyorum bunlarin kisa videolarini ekleyim aciklama kismina link koyuyorum dun geceye kadar hersey normaldi birden bire kanalin erisimi kesildi bunun etiketlerle baslikla alakasi yok yani

Ornek;

Baslik
KARADAYI 32. BOLUM TEK PART SITEMIZE EKLENMISTIR - 33.bolum fragmani

Aciklama
KARADAYI 32. BOLUM TEK PARCA IZLEMEK ICIN
http://www.xxxxfalanfilan.blogspot.nl/xxx/xxx/x

Karadyi 33. bolum fragman izle
karadayi 32. bolum full izle
karadayi 32. bolum tek parca izle
karadayi 32. bolum indirmeden izle
karadayi 32. bolum online izle
karadayi 32. bolum 720p izle

Etiket

Karadyi 33. bolum fragman izle,karadayi 32. bolum full izle,karadayi 32. bolum tek parca izle,karadayi 32. bolum indirmeden izle,karadayi 32. bolum online izle,karadayi 32. bolum 720p izle,indirmeden dizi izle,online film izle,kesintisiz film,720p film izle,

eksiksiz bu sekilde paylasdigim bir video izlenim almiyor eksik varmi ?
Daha once ki bolumlerde 3000 4000 kisi izlemis oluyor 500 - 600 kisi blog sitesine giriyo yani ben bir diziden sadece youtubeden 500 - 600 kisi cekiyorum siteye bir gunde ama simdi bu yariya dustu yani isin buyuk kismini youtube yapiyormus blogda zaten 15 gun luk yani youtube olmazsa :) blogda ayakta durmaz

Arkadaslar ben bu sorunu hala cozemedim :S Bir kanal daha actim, dun sabaha karsi benim icin uzulme dizisinin tanitim videosu nu yukledim 29. bolum tek parca diye ama hala izlenme yok, sizden soyle birsey rica etsem bu yeni actigim kanalin kullanici adi ile sifresini yardim etmek isteyen arkadasa yollasam o bir video yuklese kendi tecrubesiyle bir kac saat sonra sonuca bir baksak ? varmi bu sekilde yardim etmek isteyen gonullu ?

Arkadaslar su soruna bir care bulalim, konu arada kaynadi.
Bugun ugrasirken sunu fark ettim;
Ben onceden video yukledigim ve ona tikladigimda sag tarafda ona benzer bir cok video cikardi ama simdi ne yuklersem yukleyim hangi kategoride yuklersem hangi etiketi eklersem ekleyim resimde ki gibi oluyor sag taraf

Yokmu Bunu Acikliyacak Bir Kisi ? kimseninmi basina gelmedi bu ya ? ilkmiyim ben.!!

en sacma bir video da yuklesem meraktan tiklayan olurdu simdi izleneceginden kesinlikle emin oldugu seyler tiklaniyor belkide izlenmeyis aymiyor ? cun ki facebook sayfasinda paylasiyorum kimsemi izlemiyor bunlari ?

ndczx.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri