izlenme var tıklama yok

• Kullanıcı karahasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

karahasan

Kayıtlı Üye
merhabalar, arkadaslar 5,6 aydır youtube işiyle ugrasıyorum. sıkıntım izlenim alıyorum ancak tıklama alamıyorum. 23.704 izlenime 33 tıklama zor alıyorum. lutfen yardımcı olurmusunuz.

buda bu gunku

94Di6.png

Sayfo To kötü ama gene tbm çok yüksek şükret bence..İngilizce kendin mi atıyosun başlıkları?

Sayfo To kötü ama gene tbm çok yüksek şükret bence..İngilizce kendin mi atıyosun başlıkları?
sukredecegiz baska care yok galiba...bot kullanıyorum videoyap

---------- Mesaj saat 21:56:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:36 civarında gönderildi. ----------

truviem reklamlar açıkmı kapalıysa aç hocam.

evet acık birde burası nasıl olmalı
Sendikasyon
Her yer
bu videoyu tüm platformlarda kullanılabilir yap
Para kazandıran platformlar
bu videoyu yalnızca para kazandıran platformlarda kullanılabilir yap

hemşerim kaç kanalla çalışıyorsun kanallarında yaklaşık kaç tane video var bide hangi kategorilerde çalışıyorsun bu bilgileri verirsen daha çok yardımcı olunabilir..

hemşerim kaç kanalla çalışıyorsun kanallarında yaklaşık kaç tane video var bide hangi kategorilerde çalışıyorsun bu bilgileri verirsen daha çok yardımcı olunabilir..

toplam 3 kanal vardı 2 si telif yedi suanda tek kanalla calısıyorum. 40 video var. yabancı haber calısıyorum.

Merhabalar,

aynı sorun bende'de var 2 k izlenimde 12 tık oluyor.lütfen yardım edin.

tşkler

Aynı sorun bendede var izlenme var ama tıklama yok.. birde şöyle bi sorunum var bugün attığım bi video 2k izlinimi geçti ama adsense de bu günkü izlenme 900 küsür civarında gösteriyor bu normal bişey mi adsense biraz geriden mi geliyor acaba

abi bende de aynı bi de benim tbm de yerlerde 0.03 :D

Arkadaşlar aynı problemi yaşayanlar bu başlığa yazsın.. Şu an bendede durum aynı sanırım tıklar pek sayılmıyor.. Hayır bu bende böyle değil diyenler var mı acaba ?

Aynı sorun bendede var izlenme var ama tıklama yok.. birde şöyle bi sorunum var bugün attığım bi video 2k izlinimi geçti ama adsense de bu günkü izlenme 900 küsür civarında gösteriyor bu normal bişey mi adsense biraz geriden mi geliyor acaba
bende 6 k izlenim var tek video ama adsende toplam izlenme 2 k gösteriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri