İzlenmeleri 0 olan Videoları Silmek ya da Silmemek

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar haftalaaaar önce yükleyip de izlenimleri hala 0 olan videoları kanallarda tutmanın bir mantığı var mıdır sizce?

Alakası var mı bilmiyorum ama; ben bir kerede 50-100 arası video silmiştim sayfa to fırlamıştı riske girmeye değmez bence.

Hocam size bi zararı olmaz yararı olur gün gelir izlenmeleri bi anda artabilir ama haber videolarıysa silmenede gerek yok ama kanalı kötü gösteriyorsa sil hocam size baglı

videolar eger ki telif tehlikesi arz ettirmeyen videolar ise silmemen daha kazançlı.Yuotube üzerinde her video alışveriş bekleyen bir dükkan çünkü :)

Telif ve topluluk ihtarı verecek videolar değilse tabi kalması faydalı olabilir hiç beklemediğiniz bi video patlaya bilir

silme hocamyarın birgün biyerde popüler bir konu olur ideo başlığın $ cıklar sana gelir :)

Eyvallah arkadaşlar değerli yorumlarınız için

Bir de şöyle bi şey var eğer diğer videolarınızın izlenimi fazla böyle aralarında izlenimi almayan videolarda bulundurursanız kanalınızın youtube gözündeki itibarı sadece izlenim alan video kanallarının altında oluyo ve diğer sadece izlenim alan videoları bulunduran kanallardan biri sizinle aynı videoyu paylaşırsa onun videosu daha üstte gözüküyo tabi karar sizin karışmak istemem bilginiz olsun istedim :)

Yani izlenmesi olan kanallarımda izlenmeyen (0) videolarımı kaldırırsam avantaj elde ederim?
Bir de şöyle bi şey var eğer diğer videolarınızın izlenimi fazla böyle aralarında izlenimi almayan videolarda bulundurursanız kanalınızın youtube gözündeki itibarı sadece izlenim alan video kanallarının altında oluyo ve diğer sadece izlenim alan videoları bulunduran kanallardan biri sizinle aynı videoyu paylaşırsa onun videosu daha üstte gözüküyo tabi karar sizin karışmak istemem bilginiz olsun istedim :)

En iyisi kalsın o zaman dediğiniz gibi patlama yapabilirler.

valla bence silinmemesi daha mantıklı
yani bu izlenmeyene videoların ilerde izlenme ihtimalleri var
bu izlenmeyen videolar ilerde kimbilir her biri 20 30 izlenebilir buda artı bi avantaj bana göre

Kalsın kalsın dostum 5 izlenim 5 izlenimdir, sonra diğer arkadaşların da dediği gibi birgün hiç beklemediğin bir anda hit bir kelimeden 50 K birine gider hit 50 / 60 k da sana gelebilir. Kim bilir ?

3-5 izlenme almak için heyecan yaşamaya gerek yok.Yeni yüklediğin bir video dolarlar kazandırırken bir bakmışsın izlenme olmayan videolar telif yemiş hop kanal kapandı.Tecrübeyle sabittir, riske girmeye değmez sil gitsin.

Orası sıkıntı olmaz inş üstad.Çünkü %100 değiştirilmiş başlıkla atıyorum.İlk başladığım zamanlarda öyle başlık vs değiştirmeden attığımda dediğiniz gibi izlenimi 0 olan videodan bile telif yiyebiliyordum
3-5 izlenme almak için heyecan yaşamaya gerek yok.Yeni yüklediğin bir video dolarlar kazandırırken bir bakmışsın izlenme olmayan videolar telif yemiş hop kanal kapandı.Tecrübeyle sabittir, riske girmeye değmez sil gitsin.

Orası sıkıntı olmaz inş üstad.Çünkü %100 değiştirilmiş başlıkla atıyorum.İlk başladığım zamanlarda öyle başlık vs değiştirmeden attığımda dediğiniz gibi izlenimi 0 olan videodan bile telif yiyebiliyordum

İstediğin kadar değiştir, videonun asıl sahibi telifi yollayınca başlık-etiket falan dinlemez youtube :)

0 izlenimli bir videodan video sahibi nasıl haberdar olucak(değiştirilmiş başlıkla) :D çok çok düşük bir ihtimal var
İstediğin kadar değiştir, videonun asıl sahibi telifi yollayınca başlık-etiket falan dinlemez youtube :)

0 izlenimli bir videodan video sahibi nasıl haberdar olucak(değiştirilmiş başlıkla) :D

Videoların izlenme sayısının hep 0 olarak kalacağını düşünmüyorsun herhalde? :)
1-2 izlenme ile telif yiyen videolarım oldu.Bu tür videolarla risk alacağınıza güncel konularda ki videolara yönelseniz daha iyi olur.Hem kesin kazanç hem de daha az risk alırsınız.Ben izlenme sayısı -10 olan videoları siliyorum artık, birkaç izlenme için riske girmeye değmez.

Benim dikkatimi cekerse belli bir aralikdan sonra siliyorum.Kalabilirde ama ne bileyim 0 izlenimli videolari gormek sinir bozuyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri