İzlenmeye Son !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet64

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bilmiyorum belki bu konunun başka çözümleri vardır ama ben benim kullandığım yöntemi anlatacağım,umarım yararlı olur.

İndirme Linki: https://www.wifiprotector.com/
Programın adı 'Wifi Protector',program ücretsizdir.Sistemi ise size başka ülkeden yeni bir IP veriyor.Bu sayede kendi IP'niz saklı kalıyor.

1- Öncelikle siteye girdikten sonra karşımıza bu ekran geliyor,Ücretsiz Download diyoruz.

Daha sonra otomatik olarak indirme başlatılıyor ve kuruyorsunuz.

2-Masaüstümüze program kurulduktan sonra,işaretlediğim bölümden korumayı açıyoruz.

3-İşlem tamamdır,kimse sizi izleyemez,engel koyamaz HÜKÜMET bile...

Ancak yine de servis sağlayıcı ulaşabiliyor yaptıklarımıza diye biliyorum ? yani twitteri vs kandırıyor ama servis sağlayıcıya etkisi oluyor mu ?

bu neya sen konuyu açmadan önce ben kurmuştum ip adresimiz aynı işe yaramaz bu

Ancak yine de servis sağlayıcı ulaşabiliyor yaptıklarımıza diye biliyorum ? yani twitteri vs kandırıyor ama servis sağlayıcıya etkisi oluyor mu ?

Hayır, görmüyorlar. Çünkü onların görebildiği tek şey 128 bit ile şifrelenmiş, büyük ihtimalle yurtdışındaki bir VPN serveri ile sizin aranızdaki trafik. Ne girdiğiniz siteler, ne de o sitelerde yaptığınız işler, ISP tarafından dahi görüntülenemez. Elde ettikleri data parçaları ise şifrelenmiş olduğundan ciddi bir uğraş vermedikleri sürece (!) internetteki gizliliğiniz bozulmaz.

---------- Mesaj saat 15:06:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:28 civarında gönderildi. ----------

yok hocam onu demedım şuan aldıgınız ipyi banada veriiyor ben ne anladım bu işten

Hocam sorun olacağını sanmıyorum,başlangıç versiyonunda İngiltere var sadece,uzun süredir kullanıyorum bir sorununu görmedim.Bir nevi ücretsiz VPN diyebiliriz.Sonuç olarak benim kendi IP,mi saklasın da olan ona olsun :)

siz bunu kullanıp adsense hesaplarına giriş yapın.
ondan sonra "hesabım neden kapatıldı" diye konu açarsınız...

not: bu tarz servisler genelde 3 bilemedin 5 farklı sunucu üzerinden hizmet verirler, yani bu hizmeti kullanarak internete bağlanan 500 kişinin ip adresi bu 5 sunucuya atanmış ip adresleriyle aynı olur.

google gibi firmalar aynı ip ve proxy/vpn/vps'ten çoklu olarak hesaplara giriş yapıldığı zaman bu hesapların "spam yaptığını" düşünüp otomatik olarak kapatabiliyor.

özetle: önemli işlerinizde bu tarz ücretsiz servisleri kullanmayınız.

siz bunu kullanıp adsense hesaplarına giriş yapın.
ondan sonra "hesabım neden kapatıldı" diye konu açarsınız...

not: bu tarz servisler genelde 3 bilemedin 5 farklı sunucu üzerinden hizmet verirler, yani bu hizmeti kullanarak internete bağlanan 500 kişinin ip adresi bu 5 sunucuya atanmış ip adresleriyle aynı olur.

google gibi firmalar aynı ip ve proxy/vpn/vps'ten çoklu olarak hesaplara giriş yapıldığı zaman bu hesapların "spam yaptığını" düşünüp otomatik olarak kapatabiliyor.

özetle: önemli işlerinizde bu tarz ücretsiz servisleri kullanmayınız.

Hocam farkındaysanız konu başlığını Google Adsense üzerine değilde,izlenme ile ilgili açtım.Size bu programdan adsenseye girin demedim.Yasaklı siteleri,özel güvenlik vs.Adsenseye gireceğiniz zaman kapatın programı hiçbir sorun olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri