Yüklenecek içerik Analizi (Spam + Özgün )
Spam ya da özgün farketmeksizin içerik seçerken , başlık ve etiket girerken dikkat edilmesi gereken bir konudan bahsetmek istiyorum . Aranma hacmi ve rekabetten daha önce birçok kez bahsettim.
Vidiq eklentisini kurun arkadaşlar
(vidiq aynı zamanda etiket görme , partner görme ve bazı istatistikleri görmeye yarayan bir eklenti )
Search Valume : Aranma hacmi
Competition : REkabet
Overall : Genel değerlendirme diyebiliriz.
Balansı iyi yapmaya çalısın. Aranma hacmi yüksek , Rekabet düşük içeriklere bakmalısınız .
'' Funny '' Kelimesi için inceleyelim
Hemen altında : https://www.google.com/trends/explore#date=today 12-m&gprop=youtube&cmpt=q&tz=Etc/GMT-3 linkinde oldugu gibi analiz vardır .
Related Queries :
Top : Arama kelimesiyle ilgili en çok kulanılanları .
Rising : Son zamanlarda yükselişe geçmiş olanları gösterir .
İçerik , Başlık , etiket seçerken ; Öncelikle Aranma hacmini , Rekabeti gözden geçirin . Daha sonra Başlık ve etiket için Rising kısmında olanları girmeye özen gösterin .
-------------------------------------------
İçeriklerini ifşa ettiğim için [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] ' dan özür dilerim
'' Car crash '' Kelimesi için inceleyelim
Not : Skpyte çok soruluyordu . Burdan cevaplayalım bilmeyenler öğrensin .
HErkese Hayırlı Bol Kazançlar ... Allah ağız tadıyla yemeyi nasib etsin . Amin
Spam ya da özgün farketmeksizin içerik seçerken , başlık ve etiket girerken dikkat edilmesi gereken bir konudan bahsetmek istiyorum . Aranma hacmi ve rekabetten daha önce birçok kez bahsettim.
Vidiq eklentisini kurun arkadaşlar
(vidiq aynı zamanda etiket görme , partner görme ve bazı istatistikleri görmeye yarayan bir eklenti )
Search Valume : Aranma hacmi
Competition : REkabet
Overall : Genel değerlendirme diyebiliriz.
Balansı iyi yapmaya çalısın. Aranma hacmi yüksek , Rekabet düşük içeriklere bakmalısınız .
'' Funny '' Kelimesi için inceleyelim
Hemen altında : https://www.google.com/trends/explore#date=today 12-m&gprop=youtube&cmpt=q&tz=Etc/GMT-3 linkinde oldugu gibi analiz vardır .
Related Queries :
Top : Arama kelimesiyle ilgili en çok kulanılanları .
Rising : Son zamanlarda yükselişe geçmiş olanları gösterir .
İçerik , Başlık , etiket seçerken ; Öncelikle Aranma hacmini , Rekabeti gözden geçirin . Daha sonra Başlık ve etiket için Rising kısmında olanları girmeye özen gösterin .
-------------------------------------------
İçeriklerini ifşa ettiğim için [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] ' dan özür dilerim
'' Car crash '' Kelimesi için inceleyelim
Not : Skpyte çok soruluyordu . Burdan cevaplayalım bilmeyenler öğrensin .
HErkese Hayırlı Bol Kazançlar ... Allah ağız tadıyla yemeyi nasib etsin . Amin
Son düzenleme: