Ïzmir 1.Youtube Toplantisi

esendemir

Kayıtlı Üye
Evet arkadaslar, bu konuda bir gelisme olmadi henuz; Ancak isteyen olursa bu hafta sonu cumartesi ya da pazar icin bir program yapalim

Bu basligin altina yazılacaklara gore ilk mesaji düzenleyeceğim;

Etkinlik ; Izmirde bir toplantı düzenlenmesi

Yer ; .................

Tarih saat ; ..............

Katilimcilar

1- Esendemir
2- Samet
3- happyzombie
4- sectumsempra
5- hunt
6- enesen4
7- hedefyoutube
8- By.Solver
9- nescafe3in1
10- maihes
11- Y4LN1Z PR3NS
12- zonmak

Son düzenleme:
Tarih belli olursa bende orda olabilirim. 1 hafta içinde izmir'e tatile gelmeyi planlıyorum

İzmir 1.Youtube Toplantısı

Zaman ve yer bildirilirse memnuniyetle katılırım

Bende bir youtube ajanı olarak bu iştişarede bulunmak isterim :D Desem inanmassınız değilmi :D
Ço güzel düşünmüşünüz. Başarılar dilerim arkadaşlar
Bol kazançlar :)

Son düzenleme:
Tarih uygunluk gösterir ise ben de katılabilirim [MENTION=13507]esendemir[/MENTION] Abi
Maksat rakipleri tanımak :D

5 temmuzdaki ehliyet sınavına girip ehliyetimi alana kadar izmirde olacağım uygun olursa ben de gelmek isterim :)

bu ay çok çok zor gibi fakat ileriki zamanlarda toplantı ayarlayabilirsek ona katılabilirim, yt sağ olsun eve hapsetti :D

Ben de gelirim Allah nasip ederse Manisa'dan fakat bu 1. değil biz bundan önce 2 tane buluşma yaptık :)

20 temmuz 2014 pazar günü olursa katılabilirim.izmire sınava geleceğim kpss alan sınavına.öğleden sonra olursa katılabilirim.

Tarihe göre katılabilirim.

Yanlış zamanda güncelledin. Gelecek yıl güncelleyip 2. izmir Youtube toplantısı yapılacaktı )

Bu 1.5'uncu gibi bir şey oldu )

sayisi onemli degil kardesim, bu islerle ilgilenen kisilerin bir araya gelmesine vesile olsun yani;

Birlikten gûc dogar insallah;

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri