İzmir.mail

okansubas

Kayıtlı Üye
Merhaba. 2016 sonu veya 2017 de izmir mailden mail alıp yüksek izlenimlilerin şifreleri değişen varmı aranızda ?

NOT: İzmirmail den mail alıp şifresi değişen kişiler izmirmailinde satın aldıgı kişinin değiştiğini sanıyor ama yanılıyorsunuz. izmirmail forumdan banlandıktan sonra sattıgı mailleri tekrar başkalarına satmıştır ve ona ulasanlara zararını karsılayacagı yalanını söyleyip bekletiyor kimseninde birbirinden haberi yok . İzmirmail Fırat Akçay ile alışveriş yaparken dikkat edin. Madur kişi varsa ulaşırsa telefon numarası adresi vs mevcuttur

ek not: birine Zonguldağa taşındığı yalanını söylemiş belliki şimdi facebook konumu zongultak yapmış :D

Son düzenleme:
Çok var da yazan pek yok. Orasida muamma. Adamın konusuna baksan herkez referans oluyor söyle iyi böyle iyi diyor, ama bakıyorum adamın dolandırmadıgi kalmamış. Hatta ne hikmetse xhonest banlaniyor hemen ardından arena bilişim adında bir mail credator cikiyor. Ve birden konusuna fazlaca kişi ref ref ref yazıyor. Tebrik etmek lazım.

Çok var da yazan pek yok. Orasida muamma. Adamın konusuna baksan herkez referans oluyor söyle iyi böyle iyi diyor, ama bakıyorum adamın dolandırmadıgi kalmamış. Hatta ne hikmetse xhonest banlaniyor hemen ardından arena bilişim adında bir mail credator cikiyor. Ve birden konusuna fazlaca kişi ref ref ref yazıyor. Tebrik etmek lazım.

Kendisi bana gmailleri farklı birinden aldıgını söyledi bugün ve o arkadaşa bi ulaşacağını söyledi. Tekrar yazmak için baktıgımda skype adresi şöyle gözüküyor http://prntscr.com/ft5z1s

Bilip bilmeden insanların arkasından atıp tutmayı ne çok seviyorsun, sözlerini tart da yaz bu sana bi uyarı !!!

1-xhonest banlandı evet ben banladım, bir şikayet konusu açıldı ve banlandı.
2-Arena bilişim banlandı çünkü sistem xhonest' in multisi olduğunu tespit etti yine ben banladım.
3- Varsa sıkıntı yaşadığınız açarsınız bi şikayet konusu ilgileniriz varsa hatası onu da banlarız.

Şu birileri birilerini kayırıyor, savunuyor yorumlarından sıkıldım kime şikayet konusu açıldı da suçlu bulunup banlanmadı. Yapmayın gerçekten yapmayın ya..

Bilip bilmeden insanların arkasından atıp tutmayı ne çok seviyorsun, sözlerini tart da yaz bu sana bi uyarı !!!

1-xhonest banlandı evet ben banladım, bir şikayet konusu açıldı ve banlandı.
2-Arena bilişim banlandı çünkü sistem xhonest' in multisi olduğunu tespit etti yine ben banladım.
3- Varsa sıkıntı yaşadığınız açarsınız bi şikayet konusu ilgileniriz varsa hatası onu da banlarız.

Şu birileri birilerini kayırıyor, savunuyor yorumlarından sıkıldım kime şikayet konusu açıldı da suçlu bulunup banlanmadı. Yapmayın gerçekten yapmayın ya..

Ben dediklerimin arkasindayim. Xhonest ile ilgili yorum yaptım. Sonrasında ise şimdiye kadar zaten sürekli bu tarz dolandırıcılıklar yapmasına rağmen neden yorum yapılıp konu açılmadığı hususunda ise muamma dedim. Yanı parasını kaptıranlar parasını kurtarana kadar banlanmasını istemiyordu ve o yüzden konu açmadılar.
Arena bilişim hususunda ise, onun açtığı konu başlangıç için gereginden fazla ilgi gördü, tahminimce xhonest rica etti yorum yaptırdı. Bende bu hususları bilerek fake yorum yapanlara tebrik etmek lazım dedim. Velhasıl öyle bir yazdım ki herkez üzerine düşeni aldı.
Bilip bilmeden insanların arkasından atıp tutmak cümlesi hoş olmamış, sanırım beni yanlış anladığın için bu tarz bir cümle kurdun. Ben forum yönetimine herhangi bir imada bulunmadim.

Arkadaşlar izmir mailden aldığınız kanalların şifrelerini değiştirin

İzmirmail den mail alıp şifresi değişen kişiler izmirmailinde satın aldıgı kişinin değiştiğini sanıyor ama yanılıyorsunuz. izmirmail forumdan banlandıktan sonra sattıgı mailleri tekrar başkalarına satmıştır ve ona ulasanlara zararını karsılayacagı yalanını söyleyip bekletiyor kimseninde birbirinden haberi yok . İzmirmail Fırat Akçay ile alışveriş yaparken dikkat edin. Madur kişi varsa ulaşırsa telefon numarası adresi vs mevcuttur

Şifreler harici 2. E-Postalarıda değiştirmeyi unutmayin.

ben de 250 mail aldım ama henüz hiç kullanmadım. değişmiş mi değişmiş mi halen bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri