Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izmirde okumuyorum ama izmirliyim , apartlar var tek kişilik tavsiye edebileceğim . tabi bütçeniz önemli
Mesela ailem bana en fazla 700 tl yollayabilir muhtemelen şu durumda.Her şey için harçlık+yurt vs. Ocak ayından sonrada kredi geliyor zaten aylık 300 tl öğrenci kredisi. Toplamdada 1000tl harçlığım olur.Abim bakalım kpss ye girecek bu sene mak.mühendisi. O atanırsa zaten oda verir 300-500 lira o zaman sorun sıfır.Apart fiyatları ne kadardan başlıyor ve Bornovadaki kampüse uzakmıdır?
valla kardeşim 700 tl ile çok sıkıntı çekersin ben antalyada okuyordum , evde 3 kişi kalıyorduk kira 300 tlydi hepimize ayda 1000er tl gelıyordu ama elektrik su kira internet yemek okul yol masrafları kitaplar fotokopiler kişisel ihtiyaçlar derken ay sonunu zor getırıyorduk gerçekten zor , apart tarzı düşünürsen kira 500den aşağı zor bulursun tabi muhit de önemli , hangi üni düşünüyorsun bu önemli biraz. ama gözünü korkutmasın öğrencilik hayatında gerçek hayatı biraz daha iyi anlıcaksın zaten sırf aileden gelen parayla çok büyük sıkıntı çekersin mutlaka ek iş yapman gerekir . anketörlük yapabilirsin broşür dağıtabilirsin cafelerde part time garsonluk yapabilirsin. izmirde bu şekilde iş imkanları çok.
Ben soruşturayım dışarı çıktığımda sizin için küçükte bornova taraflarında öğrenci evi düşünürüm derseniz 300-400 aylık gözden çıkarın ev kirası için 2-3 kişi kalanlar için bu tabi ama tek kalcam derseniz 400-500-1000 gider ama ayarlanır ya kısacası hocam Okulun masrafı çok olmıyacaksa gel sen o bin tl ile burda aç kalmazsın iktire kaktıra yaşarsın en kötüsü![]()
sıkıntı olmaz yani 1000 tl min her ay cebine gircekse sıkıntı olmaz iktire kaktıra gider çokta gezmeye tozmaya para kaçırırım ben diyorsan burda part işte ayarlarız Bu gidişle bende izmirde okuyacağım dışarı çıkcak dışarda okucak parada yok ailede burda ondan yada burslu İtü odtü felan gelseneyse sizin bölüm düşünceniz ne hocam bu arada
Ocaka kadar 700 tl ayriyetten 300 tlde krediden gelicek zaten.Garantisi yok ama eylülde kpssye de giricem.Atanırsam zaten maddiyatla ilgili sorunlar sıfıra iner
Hem youtubedan kazanırsın hem okursungoogle amcanın parası çok
Mantıklı aslında ama youtubede yarın ne olacağı belli olmadığından o para hiç gelmiyormuş gibi hesap ediyorum![]()
Forum bornova küçük parkta iş çok Burgerking'e girersin en kötü bende 2 yılımı verdim forum bornovada 1000 tl iyi de üstteki arkadaşımın dediği gibi kalcağın etceğin yere göre ucu ucuna iktire kaktıra anca gider geçinirsin ama ek iş olmaz yada ne bileyim geçinirsinde gezip tozman harcamandan kısarsın baya ben ailemin yanındayken yetmiyordu
Bu arada sizin bölüm kaç puan istiyor Yazılım yada bilgisayar düşüncem var ama tutturamassam 2. olarakta düşünmeye başladığım alanlar
1000 lirayla izmir de okumayacağınızı düşünüyorsanız ya çok serseri bir ruhunuz var her gece çıkıp gezeceksiniz yada paranın hesabını yapamıyor olmalısınız...
izmir istanbula benzemez.istanbul kadar pahalı değildir.o yüzden izmir de çok iyi bir pozisyonda da çalışsan fazla maaş alamazsın
1000liranın altında kaç kişi var asgari ücretle ailesini geçindiren,çocuğunu okutup akşama sofraya konacak yemeğini bulan...
bu kafayla izmir de belki okuyamazsınız ama alsancak da,küçükpark da 2 gülücüğe çok güzel hesap ödersiniz![]()
Bir yurt 500-600 tl olunca geçinmekte zor oluyor haliyleKaldığım yurt taş çatlasa 3 kişilik olması lazım ve odamda wc-banyo olması gerekiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.