Japonarme adlı üyeden şikayetçiyim

Onclick

Kayıtlı Üye
ilgili konu : https://www.ytpara.com/e-ticaret/13...zirlanir-bol-referans-icerir.html#post1798742

Merhaba [MENTION=78203]japonarme[/MENTION] isimli üye konumu baltalayıcı yorum yazmış. Kendisiyle herhangi bir iş üzerinde anlaşmaya varmadan herhangi bir ücret almadan sanki anlaşma yapmışız da teslim etmemişim gibi yorum yazarak hakkaniyetsiz yorumda bulunmuştur.

Kişiye işini inceleyeceğimi dönüş yapacağımı ve anlaşırsak işine başlayabileceğimi söyledim. Fakat özel sebepler ve kişinin forum yerine skypeden yazması ve mesajlarıda geç görmem sebebiyle kişiye geri dönüş yapamadım ve haliyle anlaşma da yapmadık !

Kişinin forum kuralları sebebiyle konu baltalayıcı yorum yazıp yazmadıgına karar verebilir misiniz ? yazdığı yorumu ve yazışmayı ekliyorum. yorumunun kaldırılmasını ve cezasını talep ediyorum.

anlaşırsak işinize başlarım demiştim...

k9qjO9.png

işini inceleyip dönüş yapabileceğimi belirttim ama dönüş yapamadım yani herhangi bir söz vermedim işini almadım teklif dahi götürmedim ...

r5AgOP.png

bu da şikayet konuma yazdığı sanki anlaşma yapmışız gibi davrandığı mesaj.

DYQlDm.png

Netice olarak ben özel sebeplerimden dolayı kişiye dönüş yapamamışım işini yapacağıma söz vermemişim Kişi de anlaşmışız gibi yorum yapmış. Forum yöneticileri inceleyip kararını verebilir. Haksızsam konum kilitlenebilir , iyi forumlar.

MESAJINIZA CEVAP YAZAMADIM KONUYA ALINTI YAPILMIYOR BURADA GÜNCELLİYORUM

hala aldığı sipariş diyor ben diyorum ki işinizi inceleyemedim fiyat dahi konuşmadık nasıl bir sipariş almış olabilirim sizden ? ne kadar tuhaf bir insansınız anlamak güç işlerim dolayısıyla size geri dönüş yapamadım mesajınızıda görmedim hepsi bu ben sizin işinizi yapmaya mecburmuyum yahu ?? kimse size konuma yorum yazamazsınız demiyor ki konuma yazdığınız mesajı gidin okuyun sanki ticareti başlatmışız fiyatta anlaşmışız da gelip bana tamamlamam gereken bir iş olduğundan bahsetmişsiniz. dersiniz ki mesajlara cevap alamadım diye anlarım. ama tamamlaması gereken işi yapmadı gibi bir yorum doğru değil !
sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum ben elimden geldiğince anlaştığım arkadaşlara yardımcı olmaya devam edicem iyi forumlar.

P1y0jb.png

r5A3Gz.png

168LRb.png

nQXR4a.png

V9k0jR.png

WqN0mE.jpg

6ao9dk.jpg

36m70O.png

6ao9ON.png

y6BEQ0.png

GmdBVy.png

OvG0g0.png

JZ0a1q.png

4jEP40.png

0RY1dD.png

AD9La7.png

5aZgJM.png

dv1PpZ.png

Once ekran goruntulerini attim ki onlar okunsun diye. Bu kisi 10 gun boyunca bana cevap vermiyor (konustugumuz ilk gunun aksamina bana donus yapacagini soylemesine ragmen)

10 gun sonunda yeniden, hicbir sey demeden yaziyorum, beni tek mesajla gecistiriyor.

Aradan 1 hafta yine geciyor. Bakiyorum cevap yok. USTELIK 30 NISANDA KENDI KONUSUNA GUNCEL MESAJI YAZIYOR. Madem siparis aliyorsun, neden siparis konuna skype adresini yaziyorsun??? Forumdaki konusuna yaziyorum belki gorur diye, bu defa da bana diyor ki, "skype bildirimleri gormuyormus da, keske forumdan yazsaymisim" peh.

Bu defa skype'a geciyoruz. Oradan da bana diyor ki forumdaki mesajini sil.

Arkadasim, benim forumdaki arkadaslari uyarma hakkim var. Sen beni 3 defa atlatiyorsun. Ustelik bir de hadsiz bir sekilde beni sikayet ediyorsun. Uste cikmak icin boyle seyler yapmana gerek yok. Hadi referanslarin var konun lekelenmesin diye ozelden yaziyorum yine donus yok yine yok yine yok. Ne yaparsan yap o forumdaki mesajim silinmeyecek cunku dogru. Niyetim baltalama degil, arkadaslara sorumsuzlugunu gostermek. Referanslarina guvenip aga gibi dolasamazsin buralarda. Simdi degerlendirsinler bakalim kim hakli kim haksiz. Onden ben soyleyeyim. Sen haksizsin.

Son düzenleme:
P1y0jb.png

r5A3Gz.png

168LRb.png

nQXR4a.png

V9k0jR.png

WqN0mE.jpg

6ao9dk.jpg

36m70O.png

6ao9ON.png

y6BEQ0.png

GmdBVy.png

OvG0g0.png

JZ0a1q.png

4jEP40.png

0RY1dD.png

AD9La7.png

5aZgJM.png

dv1PpZ.png

Once ekran goruntulerini attim ki onlar okunsun diye. Bu kisi 10 gun boyunca bana cevap vermiyor (konustugumuz ilk gunun aksamina bana donus yapacagini soylemesine ragmen)

10 gun sonunda yeniden, hicbir sey demeden yaziyorum, beni tek mesajla gecistiriyor.

Aradan 1 hafta yine geciyor. Bakiyorum cevap yok. USTELIK 30 NISANDA KENDI KONUSUNA GUNCEL MESAJI YAZIYOR. Madem siparis aliyorsun, neden siparis konuna skype adresini yaziyorsun??? Forumdaki konusuna yaziyorum belki gorur diye, bu defa da bana diyor ki, "skype bildirimleri gormuyormus da, keske forumdan yazsaymisim" peh.

Bu defa skype'a geciyoruz. Oradan da bana diyor ki forumdaki mesajini sil.

Arkadasim, benim forumdaki arkadaslari uyarma hakkim var. Sen beni 3 defa atlatiyorsun. Ustelik bir de hadsiz bir sekilde beni sikayet ediyorsun. Uste cikmak icin boyle seyler yapmana gerek yok. Hadi referanslarin var konun lekelenmesin diye ozelden yaziyorum yine donus yok yine yok yine yok. Ne yaparsan yap o forumdaki mesajim silinmeyecek cunku dogru. Niyetim baltalama degil, arkadaslara sorumsuzlugunu gostermek. Referanslarina guvenip aga gibi dolasamazsin buralarda. Simdi degerlendirsinler bakalim kim hakli kim haksiz. Onden ben soyleyeyim. Sen haksizsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri