Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (TV Show)
Kanal Dili : JAPONCA
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :1 ARALIK 2016
Abone Sayisi :250+
izlenim Sayisi : 700.000+
Kanalinizda UYARI Varmi :Videoların bir kısmında eşleşen bulunmaktadır.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : -
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz :450 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Uzun süredir yt ile ilgilenemediğim için kanallarımı satmak istiyorum bu yüzden fiyatı uygun tuttum. Bu içerik de zamanında oldukça iyi kazandığım içeriklerden. Alacak kişi japonca videolarına hakimse değerini bilecek işine yarayacaktır kanal. Ben japoncadan anlamam diyenler de videoyaptan yardım alabilir. Çünkü ben videoyap sayesinde sıfır japoncayla tek dil çalıştım. Başka da bir dile gerek duymadım.
Kanal satılmazsa kendim 1-2 haftaya kadar vakit ayırıp adsense e bağlayıp içeriğe devam edeceğim.
Kanal Kategorisi : (TV Show)
Kanal Dili : JAPONCA
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :1 ARALIK 2016
Abone Sayisi :250+
izlenim Sayisi : 700.000+
Kanalinizda UYARI Varmi :Videoların bir kısmında eşleşen bulunmaktadır.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : -
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz :450 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Uzun süredir yt ile ilgilenemediğim için kanallarımı satmak istiyorum bu yüzden fiyatı uygun tuttum. Bu içerik de zamanında oldukça iyi kazandığım içeriklerden. Alacak kişi japonca videolarına hakimse değerini bilecek işine yarayacaktır kanal. Ben japoncadan anlamam diyenler de videoyaptan yardım alabilir. Çünkü ben videoyap sayesinde sıfır japoncayla tek dil çalıştım. Başka da bir dile gerek duymadım.
Kanal satılmazsa kendim 1-2 haftaya kadar vakit ayırıp adsense e bağlayıp içeriğe devam edeceğim.