Jarvee (Pinterest-instagram-vb) sosyal medya programı ücretsiz sınırsız kullanmak

karayaman

Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar pinterestte insanları takip ettirmek için jarvee kullanıyorum normalde aylık en az 30 dolar olan bu programı ücretsiz sınırsız şekilde kullanımını anlatıyorum :

https://jarvee.com/

1- Jarveeye kayıt oluyorsunuz ve size 5 günlük deneme veriyor.
2- Deneme bittiğinde jarvee uygulamasını revo uninstaller ile silip tekrar indiriyorsunuz yeni kayıt açtığınızda 5 gün daha kullanabiliyorsunuz.

Pinterest için kullandım dönüşler gayet güzel http://prntscr.com/oeipn4

takipçi kasmak gereksiz, alakasız takipçi kasarsanız, kategorinizle alakasız, hiçbir faydası olmaz size

Hocam jarvee ayarlarınızı paylaşır mısınız ? Paylaşım için çok teşekkür ediyorum.

takipçi kasmak gereksiz, alakasız takipçi kasarsanız, kategorinizle alakasız, hiçbir faydası olmaz size
istediğin kişinin takipçilerini takip edebiliyorsun istediğin kategoridekileri takip ettirebiliyorsun indirirsen ne kadar kapsamlı arayüzü oldugunu görebilirsin
Hocam jarvee ayarlarınızı paylaşır mısınız ? Paylaşım için çok teşekkür ediyorum.

sildim programı hocam eğer tekrar kurarsam atayım

Öncelikle teşekkürler. Arkadaşında sorduğu gibi ayarları paylaşırsanız çok fayda sağlar aksi halde kullanması o kadar da kolay değil

hesaplara girip birde ben kasayım hocam :) dediğim gibi indirirsem atarım ayarları ama o kadar zor değil deneme yanılmayla çözmüştüm bende uğraşsanız zaten çözersiniz

Pinterestte takibe takip ile kasılan hesaplar çok kolay kapanıyor.Yüksek hitli hesaplarınıza takipçi kasmayın pişman olursunuz.

Pinterestte takibe takip ile kasılan hesaplar çok kolay kapanıyor.Yüksek hitli hesaplarınıza takipçi kasmayın pişman olursunuz.

Aynen bende bir kez kullanmistim bu programi kapandi hesap onun icin ayarlar cok onemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen bende bir kez kullanmistim bu programi kapandi hesap onun icin ayarlar cok onemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu programı kullanmadım, chrome takip eklentisiyle kasayım dedim.3 hesap da kapandı.Kasılmış hesap satan birinden aldım o da kısa sürede kapandı.

bu arada jarvee ile vdsten kanalınıza 4000 saat için izlenme kasabiliyorsunuz test edildi.

ben şunu merak ediyorum. jarvee ye bi youtube hesabı tanımladık. bununla da işlem yapmak istiyoruz diyelim. bir url girdik. bu url ye 400-500 izlenim yollancak diye ayarını yaptık. peki bu izlenim nerden gidiyor? girdiğimiz account mu arkaplanda tek tek ip değişip videoyu açıyor yoksa farklı bi şey mi. mevzuya çok uzağım şu an anlamaya çalışıyorum. bilgisi olan biraz aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleme:
ben şunu merak ediyorum. jarvee ye bi youtube hesabı tanımladık. bununla da işlem yapmak istiyoruz diyelim. bir url girdik. bu url ye 400-500 izlenim yollancak diye ayarını yaptık. peki bu izlenim nerden gidiyor? girdiğimiz account mu arkaplanda tek tek ip değişip videoyu açıyor yoksa farklı bi şey mi. mevzuya çok uzağım şu an anlamaya çalışıyorum. bilgisi olan biraz aydınlatırsa sevinirim.

proxy ekliyorsun proxy üzerinden izliyor. farklı bi ip.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri