jastiman adlı üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazimsanver

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=77560]jastiman[/MENTION]

Olayın Geçtiği Konu: başka bir forumda 200 e kanal satmaya kalktı.125 peşin verilecek 75 teslimattan sonraydı fakat bu velet 125 i Bynogame bahış hesabına yollattıktan sonra R yapıp önce 200 ü verecektin diyip engel atmıştır.

Olay: [MENTION=77560]jastiman[/MENTION] adlı üyenin sınırsız banlanmasını ve varsa eğer davet edenin de sınırsız banlanmasını talep ediyorum. [MENTION=47295]Sikayet[/MENTION]

kanıtlar :

telefon numarası da uyuşuyor diğer forumdaki üye adı da uyuşuyor. bu velet hırsızdır.

[MENTION=47295]Sikayet[/MENTION] dolandırıcı, farklı fiyatlardan konu açmış. Geçmiş olsun hocam. Bugün üye olmuş, nasıl bakmadınız? :/

[MENTION=47295]Sikayet[/MENTION] dolandırıcı, farklı fiyatlardan konu açmış. Geçmiş olsun hocam. Bugün üye olmuş, nasıl bakmadınız? :/

parayı bynogameden geri aldık onda sorun yok. ama bu hırsızın burada ne işi var ? bunu buraya biri mi davet etti ? asıl şikayetim bu benim

kendisi ytdestekte'de satış konusu açmış olup oradada kendisine gerekli suçlamaları yöneltiyorum

Yahu kaç tane konu açtı, daha bu biçimsizin İLK KONUSUNA İLK MESAJI yazıp DİKKAT EDİN ÇOCUK BU dedim, tanımam etmem sizler gibi ilk kez gördüm forumda, neye güveniyorsunuz anlamıyorum. Ahh ahhhh :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri