Javazbekk ten şikyetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearlestlock

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye : [MENTION=24539]fearlestlock[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION]
Tanıklar. Yok
Olayın Geçtiği Konu: .http://www.ytpara.com/e-ticaret/90570-4-adet-cok-uygun-fiyatli-site-3.html
Olay: arkadaşa 113 tl verilip site alındı ama satış sonrası ilgilenme olmadı ve site elimde patladı lütfen gerekeni yapın.Skype dan kaç defa yazdım ama geri dönüş olmadı
Kanıtlar. İhtiyaç olursa eklerim

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION]

Bu arkadaş beni daha öncedende şikayet etmişti sonra özür dilemişti şimdi gene etmiş şikayet etmesinide anlamıyorum herşeyi gösterdim ne yapmamı bekliyor anlamadım sitenin başına mı geçeyim bilemedim siteyi alıyorsun ilgilenemiyorsun satıcıdan şikayetçi oluyorsun güzelmiş.

Aldım site banlı gözüküyor ayrıca skypeda takmama durumu var kaç defa mesaj attım hiç geri dönüşün bile olmadı ayrıca

Şikayet konusunu daha düzenli açsanız daha çabuk çözüme kavuşacak konu.

Sitem banlı çıktı diyorsunuz nereden bilelim biz sizin sitenin adresi nedir ne engelli çıktı adsensemi vs.?

İlgilenmedi diyorsunuz ilgileneceğim diye bir şey söyledimi nereden bilelim?

Kanıtlara her zaman ihtiyaç var. Konularınızı şablona göre düzenli olarak açın

Şikayet konusunu daha düzenli açsanız daha çabuk çözüme kavuşacak konu.

Sitem banlı çıktı diyorsunuz nereden bilelim biz sizin sitenin adresi nedir ne engelli çıktı adsensemi vs.?

İlgilenmedi diyorsunuz ilgileneceğim diye bir şey söyledimi nereden bilelim?

Kanıtlara her zaman ihtiyaç var. Konularınızı şablona göre düzenli olarak açın

Site adresi hermosomoda.com arkadaşa kaç kere mesaj attım skypetsnmhiç geri dönüş yok herşey ortada yani suçlu olmasa ilgilenirdi lütfen gerekeni yapın.

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

Bu arada sitelerde banlı hocam hocam yani

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

@akmaster_91

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------

@Sabırlı

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

@akmaster_91

Arkadaşım siteler banlı diye daha öncede konu açmıştın hatırlıyormusun sonra açıklamayı yapınca özür dilemiştin şimdi gene aynı şeyleri söylüyorsun şizofren misin nesin ben seninle uğraşmaktan bıktım senin gibi aynı tarz sitelerden 3 kişiye daha satış gerçekleştirdim bir kişi bile senin gibi uğraştırmadı beni ya
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocam eski konulardan bakabilirsiniz sitesi googleye kayıt edilmemiş yeni site siteyi aldıktan 2 hafta sonra içerik atmadan yeni siteye googlede banlı demişti orda gerekli açıklamayı yapmıştım zaten şimdi ben bu adamla uğraşmaktan bıktım artık gelmiş özgün kanalıma disslike saldırısı falan yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri