JD.com Altlimitsiz 10$ Kupon Dağıtıyor..

gfbilker58

Kayıtlı Üye
en.jd.com Alışveriş sitesine yeni üye üye olanlara 5$ , birisinin davet koduyla üye olanlara ise 10$ indirim kuponu veriyor. Bu indirim kodunu 10.05$ üstü alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Aliexpress i bilenler burda hiç yabancılık çekmeyecekler sistem aynı zaten, Kargonun gelmesi 15-30 günü bulabiliyor. Site yabancı bir büyük bir firmanın alexa'da 100. sırada yinede paypal ile ödeme yapın.

10$ kazanmanız için yapmanız gereken kayıt linkine tıklayıp İnvitation code kısmına davet kodunu girmeniz.

Kayıt linki : jd.com

Davet Kodu: HI4NF7

Davetsiz kayıt: jd.com

ace70bf065c8795bb62aafa908fc3681.png

Site verdiğimiz siparişleri onaylıyor satıcılar kargoya veriyor şuanlık bir sıkıntı yok.

Alıntı:r10

Son düzenleme:
5 cent e ürünlerde var ordan seçiyosun sepetteyken kod jerine jd555 kodunu yazıyosun ben 10 tane aldım ürün bakalım gelecekmi

ben anlamadım nerde benim 10 dolarım? ya da 5 dolarım ödeme listesinde $10,05 olan ürün gene $10,05 görünüyor nerde hata yaptık?

Edit: maile kod geldi anladım sanırım şimdi siteye yansıdı.

Son düzenleme:
ben anlamadım nerde benim 10 dolarım? ya da 5 dolarım ödeme listesinde $10,05 olan ürün gene $10,05 görünüyor nerde hata yaptık?

Ref ile üye olduysanız 10 dolarlık ürün atın sepete ödeme sayfasında kuponu seçin fiyat otomatik 0.5 cent e düşüyo

Ref ile üye olduysanız 10 dolarlık ürün atın sepete ödeme sayfasında kuponu seçin fiyat otomatik 0.5 cent e düşüyo

Hocam ben sizinkiyle oldum sizde diğer hesap için benimkiyle olsanız ?
Tel için çözümn buldunuz mu acaba ?

Benim anlamadigim bu 5 cent, 10 dolarlik hediyeden dusmesi lazim degil mi? Neden hala Paypal istiyor?

Benim anlamadigim bu 5 cent, 10 dolarlik hediyeden dusmesi lazim degil mi? Neden hala Paypal istiyor?

en az 10,05 ürün alabilirsin.
yani ben 3 dolarlık ürün alayımda kupondan düş olmuyor
10,05 ürün alıcaksın 0,05 i paypaldan ödiceksin.

Ben pek sanmıyorum bu kadar ürünün gönderileceğini donanım haberde kişi başı 50 hesap açan var :D

Bende kayıt oldum 10dolar verdi istedigim bir parça var. Aliexpresten alacaktım kısmet burdaymış :D Sanırım her kodla 4 kişi kayıt olabiliyor ihtiyacı olan kullansın WMYE73

Bu tarz sitelerin kargo beleş olayını anlayamıyorum pekte güvenmiyorum açıkçası.

Ama beleş gördüm mü de dayanamadım bitane hafıza kartı da ben sipariş ettim. Bakalım ne olacak.

sazan.avi olma ihtimali yuksek :) tesekkur ederim bilgilendirme icin. :)

Hocam site aliexpress ayarında siteden yana sıkıntınız olmasın.Nasdaq da işlem gören bir site öyle söyliyim sitenin sahibi çinin sayılı zenginlerinden.Satıcılara güvenmek lazım ama indirimi site yapıyor zaten paralarını alıyor onlarda

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:52 ----------

neler biliyorsunuz neler maşallah :)

yılların sıcak fırsatçısıyız olsun o kadar.Daha bedavaya getirdiğim 50tl lik ikişer kodu duruyor hepsiburada ve teknosa dan mesela sene sonuna kadar geçerli olan

beyler davet kodu: HNQRVL biraz da şuradan üye olabilir misiniz gözüme kestirdiğim bir kaç bir şey var da :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri