[JEİTO] Quiz yoksa, Paran kapında kampanyası! Yeni hizmetler!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Merhaba arkadaşlar,

Gün geçmiyor ki Jeito yeni bir hizmetle daha gelmesin :)

Quiz piyasasına girdim gireli hizmeti geliştirmek için elimden geleni yapıyorum fakat arada gecikmeler olabiliyor. Biz de hem kendimizi kamçılamak,hem de sizi mağdur etmemek adına bir kampanya düşündük ve size danışmak istedik.

Her siparişiniz geciktiğinde siparişinize oranla her geciken gün için size belirli sayıda kanal sunacağız hediye olarak. Bir nevi dominos 30 dk da kapında garantisi gibi.

0-25 kanal siparişleriniz için; gecikme yaşanan her 24 saat için 1 kanal
25-50+ kanal siparişleriniz için; gecikme yaşanan 24 saat için 2 kanal

tarafımızdan size temin edilecektir. Gecikme sınırı olarak; sipariş kabul edildikten sonraki 72 saati sınır koymakta uygun gördük ama aşağı çekeceğiz pilot uygulamadan sonra.

Bu durum ayın 2 sinden itibaren verilen siparişlerde geçerlidir; test edilecek ve eğer yapılabilir bir hizmet ise, devam ettirilecektir.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Jeito bunlara kafa yormana gerek yok, aç reis eticaret gibi tek ürün sitesi. Kredi yüklesinler ve alsınlar sürekli. Epin sitesi tarzı, sipariş beklemene gerek yok. 3000 tane aç sisteme kaydet gez toz baktın 200'e indi tekrar aç tekrar yap

Ödeme otomotik paypal, tıkır tıkır

0-25 kanal siparişleriniz için; gecikme yaşanan her 24 saat için 1 kanal
25-50+ kanal siparişleriniz için; gecikme yaşanan 48 saat için 2 kanal

Buradaki mantığı çözemedim hocam :D İki şekilde de her 24 saatte 1 kanal olmuyor mu :)
Quiz kanal alımı yapmadım hiç ama işini doğru yapmaya çalışan yeni bir şeyler katmaya çalışan insanları hep sevmişimdir.Hayırlı işler dilerim.

[MENTION=14383]SetoKaiba[/MENTION] :D yav hocam kafa dalgınlığı :D saolasın uyarı için :D bu konuyla ilgili hiç telafi yaşamadık gecikme yüzünden o nedenle unutmuşum konuyu :)

---------- Spam Engelliyici 07:11 ---------- Önceki Mesaj 07:10 ----------

Diğer yazan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler, alıntı yapamadığım için tek tek yazamadım kusura bakmayın. Yorumlarınız için çok saolun

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] abi başlığı düzenlemeni öneririm. Forumun yarısı uykusuz benim gibi, 7/24 çalışıyorlar iş güç spamdan kafalarını kaldıramıyorlar. Daha önce yorum attığım konunun başlığını Paran yoksa kapıya jeito olarak okudum :D uykusuzluk başa bela.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocama dicek bir laf bulamıyorum,allah razı olsun bana guvenerek bir yardım yaptı . güvendi bir miktar birşeyler verdi zamanında , tekrar ödesemde bu iyiliğini unutmam .

Güvenilirlik üst seviyede arkadaşlar sıkıntı cıkıcagını sanmıyorum.

Hayırlı satışlar Hüseyin'im...Her zaman yenilikçi ve iddialı karakterini sevmişimdir...
Allah utandırmasın güzel kardeşim... [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

[MENTION=34219]Tek1GetiR[/MENTION] abi kusura bakma nicki hatırlayamadım skype dan ama önemli değil, çok teşekkür ederim yorumun için :) [MENTION=32906]merdogan[/MENTION] ben de seni seviyorum abi canımsın saol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri