jingling web site

dreamblack

Kayıtlı Üye
jingling programını web sitemde kullanmak istiyorum ilerde bi zararı olur mu sitede reklam vs yok sadece üst sıralara çıkması için kullancam uzun süre kullanıpta zararını görmeyen varmı veya bi sakıncası olur mu ?

jingling programını web sitemde kullanmak istiyorum ilerde bi zararı olur mu sitede reklam vs yok sadece üst sıralara çıkması için kullancam uzun süre kullanıpta zararını görmeyen varmı veya bi sakıncası olur mu ?

siteni banlatmakdan baska ıse yaramaz bosa kullanma

Son düzenleme:
O program siteyi üst sırada çıkarmana yaramaz hocam, sahte hit gönderip en fazla alexa değerlerini düşürürsün. Alexa değerlerinin düşmesi sitenin google'da üst sırada çıkacak anlamına gelmiyor.
Başka da bi işe yaramaz.

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

.....................kore ve japonya hıtı nın sıtene ne faydası olurkı sence ?

Hocam mesajınızı editleyin bence, art niyetli kişiler bu bilgiden yararlanabilir.

O program siteyi üst sırada çıkarmana yaramaz hocam, sahte hit gönderip en fazla alexa değerlerini düşürürsün. Alexa değerlerinin düşmesi sitenin google'da üst sırada çıkacak anlamına gelmiyor.
Başka da bi işe yaramaz.

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

Hocam mesajınızı editleyin bence, art niyetli kişiler bu bilgiden yararlanabilir.

eyvallah :)

ben daha önce denemistim 5-6 ay pcde full açık kalmıstı ve baya etkisini görmüstüm diger sitelerin önüne geçmenize bi nebze de olsa faydası oluyo fakat bi kaç arkadas zararlı dedikleri için durdurmustum simdi tekrar açsammı diye düsündüm ama forumun bi fikrini almak istedim

eger düsünceniz zararlı olcagı yönündeyse açmıycam zaten

kesınlıkle oyle google yemez bunu japon ve kore agırlıklı hıtı arkdasın dedıgı gıbı alexa dusurur o kadar

google yemez sebebi şu google linkini kopyalıcaksn misal site kelimenin ama o link her girişinde değişiyor :) Siteye direk hit yollamanında google etkisi yok. adsense ile kullanmanı önermem.

Google anahtar kelimede sitene gelen ziyaretçi kadar ziyaretçinin nasıl geldiği ve ne kadar süre geçirdiği gibi bir çok şeyi dikkate alıyor, gel gelelim jingling denen programa tamamıyla proxy üzerinden binlerce hit gönderiyor ziyaret süresi 01 - 05 sanıye gibi çok az zamanlar buda googlenın sevmeceyeceği şeyler :) ilk sıralara çıkayım derken bir anda sandboxa girmeyin ;)

Google anahtar kelimede sitene gelen ziyaretçi kadar ziyaretçinin nasıl geldiği ve ne kadar süre geçirdiği gibi bir çok şeyi dikkate alıyor, gel gelelim jingling denen programa tamamıyla proxy üzerinden binlerce hit gönderiyor ziyaret süresi 01 - 05 sanıye gibi çok az zamanlar buda googlenın sevmeceyeceği şeyler :) ilk sıralara çıkayım derken bir anda sandboxa girmeyin ;)

Biz bunu nerede kullanmıştık Mehmet :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri