kaçta kaç tuturuyorsunuz

unadikum

Yasaklanmış
Başlayalı bir ay oldu ama 17 gündür kanal açıyorum 25 kanal açtım 12 si ayakta 13 kapandı 1' i günde 2-3 dolar 3 'ü yarım dolar 6 tanesi bikaç sent 4 life 2 quiz kanal diğerlerini bağlamadım bile
Bu hesaba göre % kaç kanal katagori seçimi ve güvenlik konusunda başarılıdır. Tecrübeli arkadaşlar not versin :) sizlerde yeni başlayan arkadaşlar durumu paylaşımda kendimi ölçmek isterim

Önce kanalların neden kapandı o soruyu kendine sormalısın ;)

25 kanalda 13 kanal çok 2 3 olur ama 13 çok o sorunu bulup çözmeye çalış

25 kanalda 13 kanal çok 2 3 olur ama 13 çok o sorunu bulup çözmeye çalış
İlk 5 kanalımın Client İd si kirlenmiş ti Spam topluluk ve telif geri kalanı yeni olunca olayı çözmek için çok girip çıkmaları falan tabi çok girip çıkma olunca ip değiştirme zor geldi büyük olasılık ondan ama olayı çözüyorum bu 25 deneme atışıydı.güvenliğe dikkat edicem youtube o kadar saf değilmiş onu anladım basıp videoyu takvime bağlayıp kontrol edicem öyle düşünüyorum

kendine bir limit koymamalısın hocam bence bu seni yavaşlatır. kafanda belirlediğin %lik dilimi yakalayamadığın zaman moralinin bozulmasına ve yeni kanallar açamamana sebep olur.
Sen aç kanalları geç arkana bakma ay sonunda ne gelirse :)

valla hocam ben ne yapıyodum ne yapıyorum istersen anlatayım...
eylul 2014 den kasım 2014 e kadar her gun kanal açıp 10-20 tane basıp bırrakıyodum kontrol yok bişey yok ama baktm olmuyor oyle 6 kanal açtım onlar uzerine gidiyorum kapanınca yensını açıyorum aynı kanaldan kı çok nadır kapanma yaşıyorum her kanala max 3 video kı son 1 aydır 3 atmadm kanallara az kanal az video çok huzur mantığı var bende benım kanaatim çok video yukleyince kapanıyor kanal bazen 1 toplululk kapatıyor ulasılamıyor o zman hemen kapatıyorm genelde alt kanal çalısıyourm 2 haftada 2 kanalım kapandı son 1 haftadır kapanan kanalım yok hadı hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri