zandalavesta
Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar.Bu Adsense İşine 2013 Yılının Ocak Ayında Başladım Adsense Formunu Doldurup Gönderdim ve Onay 20 Saatte Geldi.İlk Olarak Facebook'tan Bir Grup Kurdum Onlarla Karsılıklı Videolarımıza Tıklıyorduk Günde 5 - 10 $ geliyordu.Bir Süre Boyle Devam Ettik.Sonra Baktıkki Bu Boyle Olmayacak Grup Dağıldı.İnternetten Kırık Derik Videolarla Bişeyler Yapmaya Çalıştım.Kazancım O kadar azdıki Anlatamam halende Oyle...Ben Bu İşe Kafayı Fena Taktım Beyler...Suan ki Bilgisayarımla bu işi yapmak mümkün değil 2007 model p4 işlemci nvidia geforce g100 2 gb ekran kartı ile
) Ama en gec 2 hafta sonra i7 bir sistem dizicem tak dedi artık...Bugün Marketten Ekmek ve Kola aldım.Tam cıkarken kolayı alıp ekmeği unutmusum..Adam soylediki oyle geri donup aldım.Kafam Adsense ve Youtube'da yani...Kısacası bu işin kacarı yok.Az kazanıyorum diye vazgecmeyin herkese diyorum düzenli video atmak herseyin cozumu.Ve tabiki Araştırma Ve En Onemli Seylerden Birisi Olan HIZ..Biraz Uzadı Ama Yazmak İstedim..Hadi Herkese kolay Gelsin.. 
' zandalavesta '
' zandalavesta '