Kafaya Koydum Bende Bilgi Saticam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aysun06

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar forumlara goz gezdiriyorum herkes kitap satiyo

karar verdim bende bilgi saticam

efem bilgilerimizde ne var

1- spam kesin cozum %99 400 kanalim oldu 20 si telif 10 15 tanesi toplumdan kapandi

2- yt uzerinde +16ve+18 video oynatma ustelik min.0.15 tbm ile

daha satacagim bilgileri aklima geldikce yazicam buraya

not:böyle bir satışımız yoktur.sadece boş kitap satanları kınamak için açılmış konu dışı formu konusudur.

Siz neden millete bakıyorsunuz ki ? Herkesin kişiliği kendinedir. Sizde satmayıp sevap işleyin. Kitap satan arkadaşlar yanlış anlamasın ama doğru söylüyor bu arkadaşta. Her önüne gelen kitap satıyor. YAZAR doldu Forum mübarek.

Siz neden millete bakıyorsunuz ki ? Herkesin kişiliği kendinedir. Sizde satmayıp sevap işleyin. Kitap satan arkadaşlar yanlış anlamasın ama doğru söylüyor bu arkadaşta. Her önüne gelen kitap satıyor. YAZAR doldu Forum mübarek.

aynen ytpara yazarları :D

aynen öyle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ilk başta para ile satsa muhtemelen bu kitap satanların büyük bir kısmı suan bilgilerini parayla satıyor olamazlardı.

Açıkçası kitap satanları adsenseden para kazanamayan kişiler olarak görüyorum :D

Katilmamak elde degil :D Kitap satanlarin zaten cogu ya youtube'dan geliri dusenler yada hic kazanamayanlar.

Piyasadaki kitapların yüzde 99'u giriş seviyesinde. Vaat ettiklerini karşılayan görmedim henüz. Zaten vaat ettiklerini karşılasa niye kitapla uğraşsın sahibi.

Bu arada konu başlığındaki -de ayrı yazılır.

Aynen yt den kazanamayan bilgi satmaya kalkıyor daha bu şekil konu çok açılır :)

hocam inanmayın o kişilere. birşey bilseler zaten iyi kazanırlar 10-20 liraya kitap satmazlardı. onlar bi arpa boyu yol alamazlar.

Açık söyleyeyim benim kitap yazacak kadar bilgim olsa kitap falan uğraşmam ya :D Ona ayıracağım zamanı bildiğim bilgileri uygular parama bakarım. Benim açımdan bilgi satmak mantıklı gelmiyor he bu demek olmuyor ben kitap almam çok mantıklı bulursam alırım ama satılmaması taraftarıyım.

konuyla alakasız ama 400 kanal kac adsenseye bağlı bide hepsi kopya kanal mı içinde özgün videolar yaptığınız kanalınız var mı? yoksa bu yazınızı kitap satanlara tepki olarakmı yazdınız.

2- yt uzerinde +16ve+18 video oynatma ustelik min.0.15 tbm ile

Biraz uçuk rakam +16 videolarda bir süre sonra reklam gösterimi kalkıyor.
+ Yaş sınırı geliyor + Topluluk ban.

Nasıl 0.15 tbm görüyorsun bu kanallarda?
TBM aylık kazancın kaç tane kanalın +16 Gibi bilgileri paylaşmalısın.
Resimlerle kanıtlı olarak.

yoksa bu bilgileri Satıyorum Satıyorum Satttttım mantığıyla kimseye birşey satamazsın.

konuyla alakasız ama 400 kanal kac adsenseye bağlı bide hepsi kopya kanal mı içinde özgün videolar yaptığınız kanalınız var mı? yoksa bu yazınızı kitap satanlara tepki olarakmı yazdınız.

6 adsense bagli

---------- Mesaj saat 15:20:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:18:56 civarında gönderildi. ----------

Biraz uçuk rakam +16 videolarda bir süre sonra reklam gösterimi kalkıyor.
+ Yaş sınırı geliyor + Topluluk ban.

Nasıl 0.15 tbm görüyorsun bu kanallarda?
TBM aylık kazancın kaç tane kanalın +16 Gibi bilgileri paylaşmalısın.
Resimlerle kanıtlı olarak.

yoksa bu bilgileri Satıyorum Satıyorum Satttttım mantığıyla kimseye birşey satamazsın.

hocam sizin icinde bitane adsensemin resmini koyarim inandirici gelmesse aranizdan birini kendiniz secer team viewer den kontrol edersiniz.

Kitap yazanları ikiye ayırıyorum hocam bir gerçekten çok kazananlar ve bilgiyi paylaşmak isteyenler örnek olarak Muhammed verilebilir ikinci olarak da kazanamayanlar satarak kazanmaya çalışanlar. Açıkçası zamanım ve isteğim olsa yazsam da ebook halinde satmam gider parasıyla veririm yayınevine basarım ordan satarım. İnternetten isteyenler istetir kargo parası ödeyerek.

Adsenseden para kazanamayanlar e kitap satarak para kazanıyorlar :D

e-book yazmak kolay
ama bildiklerinin okuyanların anlayacağı
ve uygulayacağı şekilde yazmak zor.

Kitap yazanları ikiye ayırıyorum hocam bir gerçekten çok kazananlar ve bilgiyi paylaşmak isteyenler örnek olarak Muhammed verilebilir ikinci olarak da kazanamayanlar satarak kazanmaya çalışanlar. Açıkçası zamanım ve isteğim olsa yazsam da ebook halinde satmam gider parasıyla veririm yayınevine basarım ordan satarım. İnternetten isteyenler istetir kargo parası ödeyerek.

aslında dediğin gayet mantıklı böyle bir kitap basılsa D&R'da en çok satanlardan inmez :)

bilgilerin çok işe yarıyorsa büyük ihtimal adsenseden iyi para kazanır bu bilgi satanlar. kazanıyorsada zaten bilgilerini paylaşıp kendi kazancını düşürmek istemez kazanan kişi. o yüzden bu bilgi satanların kazandıgını düşünmüyorum.

Şu forumda kitap alsam sadece Muslera'nın yazdığı kitabı alırım. Çünkü kitabı almamızı tetikleyecek bütün bilgilere sahip kendisi herkesin bilemediği özel bilgilere vs. sahip. Boşa üstad değil kendisi. Diğerleriyse geneli bizden biri hatta bizdende bilgisiz belkide. Özellikle adsense gelirlerinin resimlerini koyanlar, yok 1 ayda bu kadar kazanacaksınız vs. diyenler komik ve samimiyetsiz geliyor bana. Yani o kadar çok kazanıyorsun madem bilgilerini paylaşınca kendini riske etmiş olmuyor musun? Hadi hayır olarak yaptın diyelim paylaştın herkes kazansın diye düşündün diyelim (paylaştıklarıda kendi özel bilgilerimi orasıda tartışılır) eğer hayrına paylaşıyorsan neden ücretli satıyorsun madem çok kazanıyorsun o zaman kitabın gelirlerinede ihtiyacın yoktur yani. :D Ama alan memnun satan memnun herkes istediğini yapmakta özgür tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri