kafayı yemek üzereyim rededildi ile başım belada

kizilaslan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkdaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu rededildi bana takmış 2 aydır açtığım kanal 5 saat dayanmadan tüm videolara rededildi geliyor. Şimdi başkası aynı videodan telif yemiş diyeceksiniz kesinlikle söz konusu değil.
Videolar torrentten indiriyiorum
render alıyorum cerceve+hız.
Başlığı etiketliyorum sonuna full hd ekliyorum s01 leri season 01 şeklinde açıyorum falan.
Sonra upload ediyorum açıklama etikette full episode yer almamasına bi hassa dikkat ediyorum.
Video ortalarını elle giriyorum yavaş yavaş bot yada i macros yok.
Adsense spama düşmüş diyen olacak kesinlikle adsenseye bağlamadım kanalı ve bu sunucu daha dün geldi eski adsenseye girdiğim kanallardan hiçbiriyle alakası yok:S
Yani bu şekilde ben 7 aydır güzel çalışıyorum çok nadir fl@g kapanması dışında kapanma sorunum yoktu şu 2 aydır tek kanalım ayakda duramıyor başta mail satiicisi dedim sonra onaysız mail dedim hiç biriyle alakası yok anlaşılan adsense bile kullanmıyorum yine kapanıyor.

önce bu şekilde fl@q benzeri bir mail geliyor
img

daha sonra diğer videolar için bu şekilde mail geliyor.
img

en sonra kanal topluluktan kapandı diye mail geliyor.

Ciddi ciddi kafayi yiyecem fl@q gelse dünya engeli gelse telif gelse para kazanma gitse anlıycam da arkadaş bu rededildi diye uyarı gelince 3 gün video atma hevesim kaçıyor...
Şimdiden herkese tşkler.

full hd
full movie
vs. deneye deneye kendi listeni yaparsın
başlıkta olduğu an reddediyor videoları

dostum reddedildi uzmanı olarak ben geçen sene harika paralar kazandığım içerik ile şu an hiç ilgilenmiyorum kafayı o içeriğe takma kişisel görüşüm senin lokasyonun o içerik ile ilgili spam uyarısı veriyor yani youtube senin lokasyonundan o içeriğe izin vermiyor ben neleri denedim neler yaptım yok yakalıyor sen başka bir içerik bul

full hd
full movie
vs. deneye deneye kendi listeni yaparsın
başlıkta olduğu an reddediyor videoları

Hocam özel karakterlerlede bi ilgisi var mı sizce bu reddedildi olayının veya youtubenin kendi attığı topluluk sisteminin? [MENTION=9733]info[/MENTION]

Konuyla alakasız olacak ama bir sorunda ben yaşıyorum.

Web adsense hesabından yt ilişkilendiriyorum. Son 2 gündür 2 saat içinde kapanıyor. Spam' a düşmüş anlaşılan.

Sormak istediğim; Adsense içinde biriken paraya el koyarlar mı?

dostum reddedildi uzmanı olarak ben geçen sene harika paralar kazandığım içerik ile şu an hiç ilgilenmiyorum kafayı o içeriğe takma kişisel görüşüm senin lokasyonun o içerik ile ilgili spam uyarısı veriyor yani youtube senin lokasyonundan o içeriğe izin vermiyor ben neleri denedim neler yaptım yok yakalıyor sen başka bir içerik bul

öyle bir takıntım yok hocam yeni içeriklerde de rastliyorum şuan başlıktaki full hd yi silerek deniyecem tekrar sadece dizi adı + seazon+ bölüm şeklinde atacam

SANA TAVSİYE açıklamayı boş bırak sabırlı ol çok net etiket girme yani yakalanma 1 hafta aradan sonra hergün ara ile açıklama ve etiket gir mesajını netleştir ama bunu 2 haftaya yay sonra önce şehitlerimize sonra bana dua et

açıklama ve etiketle alakalı biraz ama yine de ben ne etiket girerim ne açıklama arada bi topluluk geliyor yada kapanıyor .

Başlık ve etikette full kelimesi olmasın arkdslar kanal önce reddedildi den topluluk daha sonrada kanal kapaniyor

Herhangi adsamsdansd gibi random başlık yazarak videoyu atmayı denermisin. Bunda da problem verirse, içeriğini tanıyor ya da önceden mimlenen bilgisayardan açtığın kanalın email ip si loglandığı için ordan yakalıyor. (Yeni sunucuda yeni email ve kanal açmayı deneyebilirsin.)
Ya da herhangi bir arkadaşına aynı videoları kendi sunucusunda kendi kanalına atmasını da isteyebilirsin.
Sonuçlara göre problemin ne olduğu anlaşılabilir.

Herhangi adsamsdansd gibi random başlık yazarak videoyu atmayı denermisin. Bunda da problem verirse, içeriğini tanıyor ya da önceden mimlenen bilgisayardan açtığın kanalın email ip si loglandığı için ordan yakalıyor. (Yeni sunucuda yeni email ve kanal açmayı deneyebilirsin.)
Ya da herhangi bir arkadaşına aynı videoları kendi sunucusunda kendi kanalına atmasını da isteyebilirsin.
Sonuçlara göre problemin ne olduğu anlaşılabilir.
Icerikle alakasi oldugunu sanmiyorum ilk defa denedigim 2 icerikte dd oldu bugun
En kokten kurtulma yontemi , Icerigini degistir :)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam isimden tanımıyorsa görüntüden,dakkikadan,sesten tanıyordur.Eğer bu şekilde ise yine render alın ama video başından 2 sn sonundan 2 sn silin deneyin.Ben bu şekilde geçiyordum.İçerik daha önce content id yediyse de oluyor bilginiz vardır.Eğer bunların hiçbiri değilse kanalınız,ip,vds mimlenmiş olabilir.Unutmayın yt sistemi pek çok yönden tarama yapıyor ve karşılaltırıyor.Yt yüklenen hiçbir şey sisteminden silinmiyor bundan eminim.Telifde yese kanalda gitse video yedekte kalıyor.

Mobil olarak gönderildi.

hocam isimden tanımıyorsa görüntüden,dakkikadan,sesten tanıyordur.Eğer bu şekilde ise yine render alın ama video başından 2 sn sonundan 2 sn silin deneyin.Ben bu şekilde geçiyordum.İçerik daha önce content id yediyse de oluyor bilginiz vardır.Eğer bunların hiçbiri değilse kanalınız,ip,vds mimlenmiş olabilir.Unutmayın yt sistemi pek çok yönden tarama yapıyor ve karşılaltırıyor.Yt yüklenen hiçbir şey sisteminden silinmiyor bundan eminim.Telifde yese kanalda gitse video yedekte kalıyor.

Mobil olarak gönderildi.
kendi içeriğe özel cerceve ile render alıyorum hocam sanmıyorum dediğiniz şekilde olsun...
Dün gece 4 de bitirdiğim kanal 5 de kapanmış var mı boyle birşey ya 1 saatte kapanma

İzlenim çektiğimde aynı şey başıma geliyordu benim hocam. İzlenim yapıyorsanız onunla alakalı olabilir.

İzlenim çektiğimde aynı şey başıma geliyordu benim hocam. İzlenim yapıyorsanız onunla alakalı olabilir.

yok onur hocam 9 aydır bu işi yapıyorum hiç izlenim çekmiyorum dün açklama başlık etiketteki full yazılarını sildim yine kapandı 1 saate çıkmadı. Bugün aynı şekilde kendi pc den manuel upload ile deniyecem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri