Merhaba arkdaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu rededildi bana takmış 2 aydır açtığım kanal 5 saat dayanmadan tüm videolara rededildi geliyor. Şimdi başkası aynı videodan telif yemiş diyeceksiniz kesinlikle söz konusu değil.
Videolar torrentten indiriyiorum
render alıyorum cerceve+hız.
Başlığı etiketliyorum sonuna full hd ekliyorum s01 leri season 01 şeklinde açıyorum falan.
Sonra upload ediyorum açıklama etikette full episode yer almamasına bi hassa dikkat ediyorum.
Video ortalarını elle giriyorum yavaş yavaş bot yada i macros yok.
Adsense spama düşmüş diyen olacak kesinlikle adsenseye bağlamadım kanalı ve bu sunucu daha dün geldi eski adsenseye girdiğim kanallardan hiçbiriyle alakası yok:S
Yani bu şekilde ben 7 aydır güzel çalışıyorum çok nadir fl@g kapanması dışında kapanma sorunum yoktu şu 2 aydır tek kanalım ayakda duramıyor başta mail satiicisi dedim sonra onaysız mail dedim hiç biriyle alakası yok anlaşılan adsense bile kullanmıyorum yine kapanıyor.
önce bu şekilde fl@q benzeri bir mail geliyor
daha sonra diğer videolar için bu şekilde mail geliyor.
en sonra kanal topluluktan kapandı diye mail geliyor.
Ciddi ciddi kafayi yiyecem fl@q gelse dünya engeli gelse telif gelse para kazanma gitse anlıycam da arkadaş bu rededildi diye uyarı gelince 3 gün video atma hevesim kaçıyor...
Şimdiden herkese tşkler.
Videolar torrentten indiriyiorum
render alıyorum cerceve+hız.
Başlığı etiketliyorum sonuna full hd ekliyorum s01 leri season 01 şeklinde açıyorum falan.
Sonra upload ediyorum açıklama etikette full episode yer almamasına bi hassa dikkat ediyorum.
Video ortalarını elle giriyorum yavaş yavaş bot yada i macros yok.
Adsense spama düşmüş diyen olacak kesinlikle adsenseye bağlamadım kanalı ve bu sunucu daha dün geldi eski adsenseye girdiğim kanallardan hiçbiriyle alakası yok:S
Yani bu şekilde ben 7 aydır güzel çalışıyorum çok nadir fl@g kapanması dışında kapanma sorunum yoktu şu 2 aydır tek kanalım ayakda duramıyor başta mail satiicisi dedim sonra onaysız mail dedim hiç biriyle alakası yok anlaşılan adsense bile kullanmıyorum yine kapanıyor.
önce bu şekilde fl@q benzeri bir mail geliyor
daha sonra diğer videolar için bu şekilde mail geliyor.
en sonra kanal topluluktan kapandı diye mail geliyor.
Ciddi ciddi kafayi yiyecem fl@q gelse dünya engeli gelse telif gelse para kazanma gitse anlıycam da arkadaş bu rededildi diye uyarı gelince 3 gün video atma hevesim kaçıyor...
Şimdiden herkese tşkler.