Kahrolası TTNET (ip sorunu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Şimdi arkadaşlar konu başlığına kahrolası TTNET yazdım ama onlarda benim için aynı şeyi söylüyor olabilir çoğu kişi bilir USA kanal satışım var 1 kanalda bir ip sıfırlıyorum yeni ip alıyorum sorunlar çıkmaya başladı ip sıfırlıyorum yeni ip gelmiyor ttnet i aradım bizlik sıkıntı yok dedi modemi resetledim geldi ip ama bir modem resetleme 3 dakkaya yakın sürüyor ayarlarıyla filan 4-5 dakkada bir hesap yapar modemede günde 500-600 kere reset atarsam yanar filan diye düşünüyorum gelelim konuya

ne yapabilirim ben böyle bir sorun yaşayan var mı daha önceden yeni ip gelmiyor kullandıgım internet fiber sınırsız 237 TL'lik paket çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

Şimdi arkadaşlar konu başlığına kahrolası TTNET yazdım ama onlarda benim için aynı şeyi söylüyor olabilir çoğu kişi bilir USA kanal satışım var 1 kanalda bir ip sıfırlıyorum yeni ip alıyorum sorunlar çıkmaya başladı ip sıfırlıyorum yeni ip gelmiyor ttnet i aradım bizlik sıkıntı yok dedi modemi resetledim geldi ip ama bir modem resetleme 3 dakkaya yakın sürüyor ayarlarıyla filan 4-5 dakkada bir hesap yapar modemede günde 500-600 kere reset atarsam yanar filan diye düşünüyorum gelelim konuya

ne yapabilirim ben böyle bir sorun yaşayan var mı daha önceden yeni ip gelmiyor kullandıgım internet fiber sınırsız 237 TL'lik paket çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

ttnette ıp değişmeme gibi bir durum olamaz bence.. Modem arayüzünden değişir her şekilde modeminde yanlış birşeyler mi yapıyorsun..

öncelikle modem arayuzunden res atarsanız hocam modemınıze bır nevı daha hızlı res atmıs olursunuz
modem yanma gıbı bır sorun olmaz koruma vardır modemlerde :)

öncelikle modem arayuzunden res atarsanız hocam modemınıze bır nevı daha hızlı res atmıs olursunuz

ttnet modemlerinde tek tuşla ip değiştirme imkanı mevcut 10 snlik bir işlem ile gün boyu bir problem görmedim 100 kadar kanal açtık sanırım

Superonline da yaşıyorum ip değişmeme olayını. Lakin modem aç kapa değilde (bozarsınız bir süre sonra) ara yüzden değişritiyorum ip yi. İmacro yardımıyla tek tusla değiştiriyordum. Değişmiyorsa tekrar imacro koduyla değişine kadar tekrarlıyordum. Tabi modemi yeniden başlat şeklinde değil. Tılgın modemde bağlantının yanında bulunan kutucukta ki tiki kaldırıp tekrardan aktif edince ip değişiyordu. Değişmesse dediğim gibi tekrardan kod ile aynı yöntem. En fazla 1 dakika sürüyordu.

nasıl yapıcaz o 10 sn ye değiştirmeyi hocam :D sölermisin rica etsem:D
hocam ttnet modemlerde internet ayarlarına girip kaydet botununa basarsınzı modem kısa süreli internet bağlantısını keser ve tekrar bağlantı kurduğunda boş iplerden birisini alır
superonline modemlerde de wan ayarlarında bulunan xxxxx@fiber yazısınına bir harf ekleyip yani xxxxx@fiber1 gibi uygula diyorsun 5 sn sonra sayfa yüklenince silip uygula diyorsun 15 snde ip değişim işlemi tamamlanıyor

Superonline da yaşıyorum ip değişmeme olayını. Lakin modem aç kapa değilde (bozarsınız bir süre sonra) ara yüzden değişritiyorum ip yi. İmacro yardımıyla tek tusla değiştiriyordum. Değişmiyorsa tekrar imacro koduyla değişine kadar tekrarlıyordum. Tabi modemi yeniden başlat şeklinde değil. Tılgın modemde bağlantının yanında bulunan kutucukta ki tiki kaldırıp tekrardan aktif edince ip değişiyordu. Değişmesse dediğim gibi tekrardan kod ile aynı yöntem. En fazla 1 dakika sürüyordu.

hocam çok teşekkür ederim derdime derman oldunuz. bende arayuzde 5 dk bekliyordum böyle olunca 10 sn de değişyor. allah razı olsun

hocam ttnet modemlerde internet ayarlarına girip kaydet botununa basarsınzı modem kısa süreli internet bağlantısını keser ve tekrar bağlantı kurduğunda boş iplerden birisini alır
superonline modemlerde de wan ayarlarında bulunan xxxxx@fiber yazısınına bir harf ekleyip yani xxxxx@fiber1 gibi uygula diyorsun 5 sn sonra sayfa yüklenince silip uygula diyorsun 15 snde ip değişim işlemi tamamlanıyor

hocam benim modemde kaydet ve yeniden başlat var .d o kaydet yeri nerdedir ki .d wan yapılandırmada kaydet var ordanmı yaparız

ttnette ıp değişmeme gibi bir durum olamaz bence.. Modem arayüzünden değişir her şekilde modeminde yanlış birşeyler mi yapıyorsun..

Yok hocam 2-3 yıldır böyle ip sıfırlıyorum

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

belkide fiberde gelmiyordur ?

Yok 1 yıldır geliyordu şimdi mi gelmeyecek :D

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

:D yok hocam şakasına dedim onu arayüzünden res atıyorum ama yinede uzun sürüyor olmassa artık böyle yapacaz zaten teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Yok hocam bende arayüzden değiştiriyorum zaten 2-3 yıdlır öyledydi 1 sene filan öncede fiber'e geçtim belirttim zaten ip işini ona göre bir paket verdiler her pc ye 1 ip geliyordu bugun ttnetde bir sıkıntı var zannedersem

hocam benim modemde kaydet ve yeniden başlat var .d o kaydet yeri nerdedir ki .d wan yapılandırmada kaydet var ordanmı yaparız

8904Or.png

işte böyle hocam

Arkadaşlar sorunu çözdüm TTNET i aradım dedim bak birader böyle böyle durum bundan ibaret ayarlıcam dedi ayarlardı kız valla helal olsun burdan bilge hanıma saygılarımı iletiyorum :D

ttnet sistem değiştirdi. her bölgeye ya da mahalleyi tek başlangıc ipsi veriyor. sunun gibi.

78.175.40.154
78.175.22.227
78.175.43.171
78.175.194.11
78.175.212.35
78.175.9.15
78.175.60.213

kayıt tutuyorum ipleri gördugunuz gibi ilk 5 rakam aynı. eskiden hepsi değişiordu şu 1 aydır böyle. yakında iplerde tukenecek.

ttnet sistem değiştirdi. her bölgeye ya da mahalleyi tek başlangıc ipsi veriyor. sunun gibi.

78.175.40.154
78.175.22.227
78.175.43.171
78.175.194.11
78.175.212.35
78.175.9.15
78.175.60.213

kayıt tutuyorum ipleri gördugunuz gibi ilk 5 rakam aynı. eskiden hepsi değişiordu şu 1 aydır böyle. yakında iplerde tukenecek.

Yok hocam bende sistem hala aynı sizin bölgeden kaynaklıdır

:) arkadaşlar ben 5 saniyede değiştiriyorum ama nedense hesap açamıyorum sürekli olarak... ufak ufak aralıklarla oluyor ama 1 - 2 dk arayla olmuyor, nerde yanlış yapıyor olabilirim. modem tplink TD-W8968 tavsiye ederim saadece 5 saniye

78.175.40.154
78.175.22.227
78.175.43.171
78.175.194.11
78.175.212.35
78.175.9.15
78.175.60.213

Senin kablosuz ağ aktif büyük ihtimalle o nedenle öyle

TTNET'e bencede bugün proplem var .. Bağlantı kendiliğinden giriyor Wifi den tekrar bağlan demek zorunda kalıyorum 3-4 defadır. Bugüne kadar böyle bir şey hiç yaşamadım .. Modem ışıkları tam yanıyor ama kendiliğinden bağlantıyı kesiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri