Kairos Kazanç Sistemi

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakabvo

Kayıtlı Üye

bu kadar kolay kazanç sağlana bilse bence herkes zengin olur vardır bi kolpası ama bi incelemek lazım

Bana kalırsa çok fake bir sistem.. Diyelim ki aylık 500 dolar veriyor 10 saat açık kalınca senede 6 bin dolar yapar.. Bunu insanlara ödemek yerine kendileri bilgisayar alıp koyamıyor mu

websitesi bana pek güvenilir gelmedi

Daha önce böyle kazanç sistemleri duydum ancak sanmıyorum o kadar yüksek paralar kazandıracağını. Eğer gerçekten kazandırıyorsa bütün bilgisayarları kurarım evdeki :D

arkadaşlar bizden size kardeş tavsiyesi yt ye devam edin bu gibi saçma sapan sizi dolandıracak sistemlere para kaptırmayın 2 kuruş para kazanıyorsunuz.Onu da bu dolandırıcılalra kaptırmayın ... herkese kolay gelsin

yatırım yap ekip kur falan diyor. güzel bir ponzi çalışması gibi geldi bana... millet av peşinde

arkadaşlar bizden size kardeş tavsiyesi yt ye devam edin bu gibi saçma sapan sizi dolandıracak sistemlere para kaptırmayın 2 kuruş para kazanıyorsunuz.Onu da bu dolandırıcılalra kaptırmayın ... herkese kolay gelsin

nasıl devam edelim yt ye

şey dicem halam bıyklı olsaydı amcam olurdu D

Örneğin: 597$’lık paket ile başladığınızda aylık 124$ ve toplamda 1 yılda 1.492$ kazanacaksınız.

Verdiğin parayı kurtarmak için bile 4 ay bekliyecen scam değilse bile scam olur en yakın zamanda.

Günde 10 saat belleğimi kullanıp bana ayda 600 dolar verecekse gelsin bilgisayarımı da kullansın gerçekten hiç sorun değil :D

Aman Dikkat arkadaşlar. Tamamen Titan Saadet Zinciri benzeri

Qnet gibi Ağ pazarlama (network marketing) şeklinde göstererek ortaya sanal da olsa somut bir ürün koymasıyla dışarıdan yasal olarak gözüken bir organizasyon hâline getirilmiş gibi göstererek insanları dolandırıyorlar.

böyle şeylere inanmayın

yeni mega holdings. bizim memlekette kolay yoldan para kazanma heveslisi bitmez ki böyle sistemler bitsin, aksine her geçen gün sayıları artıyor. önümüzdeki zamanlarda sokakta takım elbiseyle dolaşan liseli ergen sayısında bariz bir artış bekliyorum.

Kairos kelimesi nedense bende ''keriz'' çağrışımı yaptı,yt bitti elde avuçta ne varsa buraya saçayım da dımdızlak kalayım diyenler için güzel bir fırsata benziyor:rolleyes:;)

600 dolardan istediği kadar pc alamıyormuda, pc si olana 600 dolar veriyor...
Yada daha ucuza sunucu bulamıyor mu?

Ayrıca benim bilgisayarıma kurulan ve arka planda çalışan bir programla günlük 10 saat veri transferi sağalanacak ama bunun ne olduğunu bilmeyeceğim. Nerden bileyim yasadışı bir iş çevirmeyeceklerini?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri