Kaldırılamayan lanet şarkılar !

klausner12

Yasaklanmış
1 aylık kanallarıma bugün girdim izlenimleri güzel diye telif hakkı ile korunan şarkıları kaldırayım dedim 50 kere yeniden kaldıra bastım kaydet yaptım yine kalkmıyor yine kalkmıyor youtubenin ücretsiz müziğini telifli müziğin üstüne atıyorum bu sefer videonun sesi komple gidiyor varmıdır bunun çaresi

En iyisi telif verdi mi renderleğiniz programla belirtilen sürenin sesini kısın tekrar renderleyin.Kaldıralacak mı kaldırılmayacak mı diye düşünmek zorunda kalmazsınız.

Bir videodaki telifli şarkı sayısı 1-2-3-4-5 hatta daha fazla olabilir.
Ama yt bunların hepsini bir anda bulup listelemiyor.

Yükleme bittikten sonra 1. şarkıyı buldu
5 dakika sonra iki şakıyı daha buldu
10 dakika sonra diğer şarlarıda buldu

Ama sen ilk dakikadan ilk şarkıyı görür görmez kaldırma komutu verirsen yt sadece o şarkıyı kaldırır. Sonra tespit edilen diğer şarkılar telif uyarısı vermeye devam eder ama.

En sağlamı yükleme bittikten sonra belli bir süre geçmesini ve bütün telifli şarkıları listelemesini beklemek.

kanaldaki müziği kaldır eğer kaldırma sonucu kalkmazsa gir yine videonun içine hiçbirşey yapmadan yine kaydet de eğer oda olmazsa 3. kez gir hiçbirşey yapmadan yine kaydet de bunda olur ... bugune kadar hiç denk gelmedim kaldıramadığım müziğe kalkmadığı oldu bu dediğim şekilde kaldırdım hepsini.

yok hocam dediğini 50 kere yaptım yok olmuyor kalkmıyor
kanaldaki müziği kaldır eğer kaldırma sonucu kalkmazsa gir yine videonun içine hiçbirşey yapmadan yine kaydet de eğer oda olmazsa 3. kez gir hiçbirşey yapmadan yine kaydet de bunda olur ... bugune kadar hiç denk gelmedim kaldıramadığım müziğe kalkmadığı oldu bu dediğim şekilde kaldırdım hepsini.

Normalde çoğunu kaldırıyordum ama bu ara çok sıkıntı gerçekten. Diğer arkadaşların dediği gibi bir kısmı çok sonradan geliyor.

Evet birçoğu kalkmıyor, kalkanlarda da ses senkronizasyonu sorunu oluyor ses 3-4 saniye geriden geliyor, geçen senelerde tıkır tıkır işleyen sistemi nasıl bu hale getirdiler anlaşılır değil.

teliflemi sahte teliflemi f,,glamı 1 dünya engeline para kazanmanın gitmesiylemi kaldırılamayan şarkı telifleriylemi hangisiyle uğraşacağımı şaşırdım biri olmazsa biri oluyor o olmazsa diğeri...

yükleme biteli 1 ay olmuş hocam yetmezmi :D yine kalkmıyor izlenimler öyle boşa gidiyor 8 şarkı var 1 tanesi kalkmıyor adrev 3 rd party

Yeni yüklenen videolar için dedim hocam.
Eskiyse yapacak bir şey yok. Geçemeyen bazı içerikleri bıraktım ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri