Bugün için Sipariş Alımı: AÇIK
HAZIR STOK 0
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuma hoşgeldiniz.
Talep olursa kardeşime ve arkadaşıma para kazandırmak amaçlı Quiz kanal satışı yapacağım.
Tüm kanallar kendi kullanımım için açılmış temiz kanallar olacak.
Bizden kaynaklı kapanmaların iadesi yapılacak. Yada değişimi
(Partnerden içerik yüzünden atılma, spam yüzünden indexten düşme vb. sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum)
Tüm hesaplar farklı tarayıcıların farklı gizli sekmelerinde açılmıştır.
Her kanal açımında ip resetlenmiş temizlik yapılmıştır.
Hesaplar 3cx ile onaylanmıştır. Numara tarafınıza iletilecektir.
Duruma göre Günlük en fazla 5-10 sipariş alabilirim. Çünkü çok fazla kanal açmam, kanalları spam yapar.( 2 bilgisayar 2 farklı internet)
Şunu söyliyeyim şuana kadar Allah nazarlardan korusun kendi bilgisayarımdan açtığım hiçbir kanal problem yaşamadı.
Ortalama sipariş hazırlanma süresi 2Gün ila 7Gün arasında değişir.(Şuan için Stok yapmıyorum. Siparişe göre hazırlıyorum)
Ödeme yöntemi ve önceliği:
Ödeme yöntemi olarak sadece PAYPAL'ı kullanmaktayım.
Önce ödemeyi alırım, daha sonra teslimat süresi içerisinde kanal teslimatını yaparım.
Üyelik tarihim güvencemdir. Beni tanıyanlar bilir. Güven problemi olan hiç mesaj atmasın.
Fiyatlandırma ise :
Piyasayı bozmamak adına Quiz 12 TL
Diğer networkler için fiyat sorunuz.
*Fiyatlar piyasaya göre değişiklik gösterebilir.
İletişim:
İletişim adresi olarak ö.m atabilir yada ö.m atarak skype adresi isteyebilirsiniz.
Ref Hakkında:
Ref amaçlı ilk 2 hesap adet 9 TL
HAZIR STOK 0
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuma hoşgeldiniz.
Talep olursa kardeşime ve arkadaşıma para kazandırmak amaçlı Quiz kanal satışı yapacağım.
Tüm kanallar kendi kullanımım için açılmış temiz kanallar olacak.
Bizden kaynaklı kapanmaların iadesi yapılacak. Yada değişimi
(Partnerden içerik yüzünden atılma, spam yüzünden indexten düşme vb. sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum)
Tüm hesaplar farklı tarayıcıların farklı gizli sekmelerinde açılmıştır.
Her kanal açımında ip resetlenmiş temizlik yapılmıştır.
Hesaplar 3cx ile onaylanmıştır. Numara tarafınıza iletilecektir.
Duruma göre Günlük en fazla 5-10 sipariş alabilirim. Çünkü çok fazla kanal açmam, kanalları spam yapar.( 2 bilgisayar 2 farklı internet)
Şunu söyliyeyim şuana kadar Allah nazarlardan korusun kendi bilgisayarımdan açtığım hiçbir kanal problem yaşamadı.
Ortalama sipariş hazırlanma süresi 2Gün ila 7Gün arasında değişir.(Şuan için Stok yapmıyorum. Siparişe göre hazırlıyorum)
Ödeme yöntemi ve önceliği:
Ödeme yöntemi olarak sadece PAYPAL'ı kullanmaktayım.
Önce ödemeyi alırım, daha sonra teslimat süresi içerisinde kanal teslimatını yaparım.
Üyelik tarihim güvencemdir. Beni tanıyanlar bilir. Güven problemi olan hiç mesaj atmasın.
Fiyatlandırma ise :
Piyasayı bozmamak adına Quiz 12 TL
Diğer networkler için fiyat sorunuz.
*Fiyatlar piyasaya göre değişiklik gösterebilir.
İletişim:
İletişim adresi olarak ö.m atabilir yada ö.m atarak skype adresi isteyebilirsiniz.
Ref Hakkında:
Ref amaçlı ilk 2 hesap adet 9 TL
Son düzenleme: