Kaliteli YTtoYT Yapmak

Captain Price

Kayıtlı Üye
Aranızda Kaliteli YT to YT Yapanlar var mı?

Şöyleki Render yapanlar bilirler ki arada tutulan kanallarımız oluyor 3 5 herneyse bir müddet sonra telif topluluk bişey geliyor kanallar kapanıyor, kapanan kanalların içeriklerini aratdığımda benim renderlediğim içeriklerin birebir kopyalandığını ve iyi izlenimler alındığını görüyorum,

Kimi zaman düşünüyorum acaba render yapmasak mı, yani YT yi çöplüğe çevirecek derecede her önümüze gelen kanalı kopyalamaktan ziyade, kaliteli YT to YT yaparsak, indireceğimiz videoların başlıklarını resimlerini değiştirsek böyle yükleme yapsak, daha iyi sonuç alabilirmiyiz acaba

Özellikle yeni index sorunun ortaya çıkmasından sonra yaptığımız çoğu kanallar izlenmiyor, zaten renderle günlük 10 15 kanal anca yapabiliyoruz üç aşağı beş yukarı, hal böyle olunca adam akıllı verim alamıyoruz, En azından kaliteli YTtoYT yapsak bile günlük yapacağımız kanal sayısı daha fazla olacağından bu işten daha iyi verim alabiliriz gibi

Son düzenleme:
ben güya kaliteli yttoyt yapıyordum.. ta ki izlenim sorunu baş gösterene kadar.. bence şu an youtube un başı sahte izlenimlerle belada.. inanılmaz bir sektör oluştu ve bizim gibi yalın spam yapanlar bu sahte izlenimlere çare bulana kadar sürünecek :)

ben güya kaliteli yttoyt yapıyordum.. ta ki izlenim sorunu baş gösterene kadar.. bence şu an youtube un başı sahte izlenimlerle belada.. inanılmaz bir sektör oluştu ve bizim gibi yalın spam yapanlar bu sahte izlenimlere çare bulana kadar sürünecek :)

durumumuz gerçekten içler acısı, Topluluk olayları bir yana, zaten istediğimiz şekilde başlık yazamıyoruz topluluklar yüzünden, birde index sorunu çıktı başımıza, sade şekilde başlıklar yazmaya çalışıyoruz topluluklara yakalanmamak için ama buna birde index sorunu eklenince işler sarpa sardı, Allah sonumuzu hayır etsin

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] ben yıllarca hep bu mevzuya frenlendim kendimi yok kaliteli spam yok yt çöp olmasın felan millet 600-800 kanal yaptı hamuduyla götürdü :D :D şimdi eskisi kadar takılmıyorum bunlara...

index sorunu nasıl sizin oralarda :)

sıkıntı olan kanalda var olmayanda benzer içeriklerde bi kanal açarsın izlenmez bi kanal açarsın kopar gider enterasan şeyler oluyor. manuel engel bugün çok can acıttı yannız öyle böyle değil...:mad:

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri