Önceki kış 3 ayda 94 den 70 e düşürmüştüm kiloyu, öğrenci olduğum zamandı öğrenci evine geldim arkadaşlar gelmemişti yiyecek yok bende kendimi yememek üzere şartlandırdım tüm hesabı ben ödeyemezdim onlar gelene kadar bekleyecektim

1 hafta akşamları 1 limon yiyerek geçirdim (zayıflatıcı etkisini düşünerek ve dolapta vardı), ekmek kestim sabah salatalık domates gibi şeyler oda azıcıktı.
1 hafata şok diyeti dedikleri olayı planlamadan yaptım baktımki hiç zorlanma olmuyor canımda yemek yemeyi istemiyor bu işi devam ettirim dedim. ilk şok evresinde günlük 100-250 kalori alarak 2,3 kiloya yakın gitti 2. hafta günlük 400-600 kaloriye çıktım 15 gün sonra 6,7 kilo vermiştim bu duruma çok şaşırdım.
3.hafta artık 1000-1200 kalori seviyesine çıktım o sıralarda yakında bir spor salonu açılmış önerdiler gidek dedik başladık günlük kalori 1500-2000 seviyesine çıktım spordada kardiyo ağırlıklı çalıştım toplam 1 ayda 15 kilo dan fazla verdim. spor yapınca mecbur yedik ve zayıflamaya bünye alıştı kilo verme yavaşladı 2 ay günlük 1500 2000 kalori+ spor ile devam ettim proteine sonraları ağırlık verdim 3 ay sonunda 94 den 70 e kadar düştüm artık bisiklet turuna çıkıp kaslı kaslı geziyorduk.
YT den sonra::::::: 5 aydır bu iş içindeyim okul bitti memleket ortamında spor yok, yt yüzünden zaten vakit yok sonuç olarak 70 den 80+ ya çıktım 2 ay önce tartıldım 82 idim şimdi kim bilir 90 ı geçmişimdir. Şimdi o işkenceli zamnları tekrar yaşamak içişn hazırlık yapıyorum
Kilo almadaki etken nedir. Ekmeği komple bırakacan eve geldim geleli annem bol yağlı ekmeğe banmalık yemekler yapıyor ekmeğe başlamam büyük hataydı. Akşam meyve çerez geç saatlerde yemek hataydı. Oturduğumuz yerde spor yapmamak dahada hata. Allahtan çayı şekersiz içme huyum devam ediyor artık alıştım ona. En büyük sorun ekmek.