Kampanya Line Premium Call (1000 kredi) 250 Dk 5 TL

cesurbey

Kayıtlı Üye
Merhabalar

Line ın yeni kampanyası dahilinde

1000 Premium call kredisini 5 TL den yardımcı olmaktayım.

Tüm Türkiye sabit hatlar Dakika'sı 4 kredi, tüm mobil hatlar Dakika'sı 16 kredidir. Tüm ülkeler benzer kredidedir.

Kabaca bir hesapla 1000 kredi ile 250 Dk Dünya'nın neresinde olursanız olun Ev telefonları ile 250 Dk yada mobil ile 1 saatten fazla konuşabilirsiniz.

--- İstediğiniz kadar alıp Line hesabınıza tanımlayabilirsiniz. ---

---- 1000 Line Premium Kredisi 5 TL dir. ----

Şartlar :

Line Premium Call kredisi ile LINE mobil uygulaması yüklü olan mobil cihazınızdan yurt içini, yurt dışını, sabit ev & iş telefonunu, tüm operatörlere ait cep telefonlarını arayabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için, Pepsi şifrenizi LINE uygulaması içerisinde MORE veya DİĞER bölümündeki kampanya alanına yazabilirsiniz. Kampanya katılımı LINE uygulaması üstünden ücretsizdir.

LINE Premium Call kredisi hesaba yüklendiği tarihten itibaren 1 ay boyunca geçerli olacaktır.

100 Premium Call kredisine denk gelen arama dakikası arayacağınız yurt dışı ülkelerine göre, sabit veya cep telefonuna göre değişecektir. LINE mobil uygulamasından arama yaparken birim fiyatları görebilirsiniz.

Ödeme metodu

20 TL ve üstü için havale/eft

Bunlardan az mebla için PayPal (Ailem,Arkadaşlarım seçeneği ile)

Hızlı iletişim için skype: cesurplace

Son düzenleme:
Ben veriyorum hocam :-) pm den detay atıyorum size şimdi.

bak bu süperrmiş yurtdışına gitcem hat sorunu çıkmıştı başıma , line zaten kullanıyorum ben ama sabit hatlar için bunu düşünmeliyim.

bak bu süperrmiş yurtdışına gitcem hat sorunu çıkmıştı başıma , line zaten kullanıyorum ben ama sabit hatlar için bunu düşünmeliyim.

Alım yapmak isterseniz pm den beklerim malum kampanya ne zaman biter bilemiyoruz.

uçak bileti senden nasip olmadı bu olur inş diyelim, turkcell europe ya bakıyodum bi karşılaştırma yapayım ben pm atacam size

Teşekkür ederim siz bakın tabii ki ama Dünya'nın heryerinden Türkiye 250 Dk sı 5 tl yok gibi :-)

Yerinizde olsam yüklüce 10 bin yada 50 bin kredi alırım, kafanız rahat eder.

Görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Avantajlı konuşma ile kampanya devam etmektedir.

250 dk alıındı teşekkürler. Yarın türkiyeyi arayınca bakacam tadına :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri