Kanal 2.telifi yemiş yardım

• Kullanıcı Fantasma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Fantasma

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar az önce kanalıma baktım 1telifi vardı 2.cide gelmiş kanalda 66dolar var sizce kanalı ne yapmalıyım 3.de gelirse para gidiyormu :confused:

Bana 5 tane felan geldi telif hakkı bildirimleri kısmında. Kabul et ya da itiraz et felan demedim videoları sildim daha hiçbirşey olmadı.

Kanaldaki tüm videoları sil bekle paran yatana kadar yatınca yeni kanal açarsın.

Bana 5 tane felan geldi telif hakkı bildirimleri kısmında. Kabul et ya da itiraz et felan demedim videoları sildim daha hiçbirşey olmadı.

Kabul et ya da itiraz etmeden nasıl sildiniz hocam videoyu çünkü kabul etmediğin sürece videolar kısmına geçilmiyor

Senin dediğini kişiler göndermiyor youtube sistemi algılayıp sana şu videolar telifli diyor.Kişilerin gönderdiği teliflere geri bildirimde bulunmadan 3 tane telif gelince kanal kapatılır.

Kabul et ya da itiraz etmeden nasıl sildiniz hocam videoyu çünkü kabul etmediğin sürece videolar kısmına geçilmiyor

Hocam 3 tanesinde de mesaj vardı hatta. İtiraz et ya da kabul et olduğu için telif yolladıklarını düşünüyorum.

Senin dediğini kişiler göndermiyor youtube sistemi algılayıp sana şu videolar telifli diyor.Kişilerin gönderdiği teliflere geri bildirimde bulunmadan 3 tane telif gelince kanal kapatılır.

Bilmiyorum kişilerden mesaj vardı.

Kanaldaki videoları "özel" yap görünmesin kimseye.

liveleak görmezse telif atmaz diye düşünüyorum.
görmesine gerek yok hocam, zaten tek tek aramazlar milyonlarca videonun içinde. Orijinal videonun ses ve görüntüsünü youtube a tanıttıklarında başlığı değiştirsen de videoyu kesip biçsen de elleriyle koymuş gibi bulurlar. Ancak ses ve görüntüyle bayağı bir oynarsan yakalanmama şansın olabilir. O zaman da videonun tadı kalmaz zaten.

görmesine gerek yok hocam, zaten tek tek aramazlar milyonlarca videonun içinde. Orijinal videonun ses ve görüntüsünü youtube a tanıttıklarında başlığı değiştirsen de videoyu kesip biçsen de elleriyle koymuş gibi bulurlar. Ancak ses ve görüntüyle bayağı bir oynarsan yakalanmama şansın olabilir. O zaman da videonun tadı kalmaz zaten.

hocam 4 ocakta yüklemiştim. şimdilik sorun yok gizlesem mi videoyu.
beyaz show olanlarıda gizlesem iyi olacak o zaman :)

Liveleak in hiç bir şekilde telif göndermeye hakkı yok beyler yanlış bilgilendirme yapmayalım.Burası ile baya bi haşır neşir oldum videoların %99.99 u youtube dan diyebilirim.Öyle logo basmayla telif hakkı elde edilmiyor.

Liveleak in hiç bir şekilde telif göndermeye hakkı yok beyler yanlış bilgilendirme yapmayalım.Burası ile baya bi haşır neşir oldum videoların %99.99 u youtube dan diyebilirim.Öyle logo basmayla telif hakkı elde edilmiyor.

videonun youtube da olması liveleak'in o videoda telif sahibi olmadığı anlamına gelmez. Her Liveleak'taki videonun telifi de Liveleak'in değildir ancak.Bu ince ayrıntıyı fark etmemiz lazım.Yoksa tabi logoyla telif sahibi olunmaz.Benim de Liveleaktan videolarım var, ancak hangi videoların telif sahibi kim bilmeden yüklüyoruz. Telif gelirse de şaşırmamak lazım.

Liveleak telif atarsa geri bildirim gönderelim yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri