Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana 5 tane felan geldi telif hakkı bildirimleri kısmında. Kabul et ya da itiraz et felan demedim videoları sildim daha hiçbirşey olmadı.
Bana 5 tane felan geldi telif hakkı bildirimleri kısmında. Kabul et ya da itiraz et felan demedim videoları sildim daha hiçbirşey olmadı.
Kanaldaki tüm videoları sil bekle paran yatana kadar yatınca yeni kanal açarsın.
30k videolar haricindeki tüm videoları sildim zaten
telif yediğim videolar dikkat edin ; Library Under Fire , Gorbals Glasgow demolition
Kabul et ya da itiraz etmeden nasıl sildiniz hocam videoyu çünkü kabul etmediğin sürece videolar kısmına geçilmiyor
Senin dediğini kişiler göndermiyor youtube sistemi algılayıp sana şu videolar telifli diyor.Kişilerin gönderdiği teliflere geri bildirimde bulunmadan 3 tane telif gelince kanal kapatılır.
Nerden almıştın o videoları kaynak sorabilirmiyim?
liveleak bidaha çekmiycem ordan ordan aldıgım videolar 1hafta olmadan telif yiyorum dün yüklediğim videolar bugün telif yedi
Liveleak ten az yemedim telif![]()
Liveleak ten olan videonun kapak resmini siyah resim yaptım Liveleak in görme ihtimali kaç![]()
video içeriğinde ki logo ile alakası yok bence telifin. tamamen video içeriği ile ilgili.
görmesine gerek yok hocam, zaten tek tek aramazlar milyonlarca videonun içinde. Orijinal videonun ses ve görüntüsünü youtube a tanıttıklarında başlığı değiştirsen de videoyu kesip biçsen de elleriyle koymuş gibi bulurlar. Ancak ses ve görüntüyle bayağı bir oynarsan yakalanmama şansın olabilir. O zaman da videonun tadı kalmaz zaten.liveleak görmezse telif atmaz diye düşünüyorum.
görmesine gerek yok hocam, zaten tek tek aramazlar milyonlarca videonun içinde. Orijinal videonun ses ve görüntüsünü youtube a tanıttıklarında başlığı değiştirsen de videoyu kesip biçsen de elleriyle koymuş gibi bulurlar. Ancak ses ve görüntüyle bayağı bir oynarsan yakalanmama şansın olabilir. O zaman da videonun tadı kalmaz zaten.
Liveleak in hiç bir şekilde telif göndermeye hakkı yok beyler yanlış bilgilendirme yapmayalım.Burası ile baya bi haşır neşir oldum videoların %99.99 u youtube dan diyebilirim.Öyle logo basmayla telif hakkı elde edilmiyor.
Liveleak in hiç bir şekilde telif göndermeye hakkı yok beyler yanlış bilgilendirme yapmayalım.Burası ile baya bi haşır neşir oldum videoların %99.99 u youtube dan diyebilirim.Öyle logo basmayla telif hakkı elde edilmiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.