Kanal açamıyorum!

• Kullanıcı arbektas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arbektas

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık 6 aydır youtube işinde uğraşıyorum. Henüz sabit Kazanç sağlayamadım.

Çok kanal aldım (kanal al-sat). Kendim de açmaya çalıştım fakat kanallar sürekli kapanıyor. Ccleaner ile her kanala girmeden temizleyip, IP değiştiriyorum. Fakat banamızın demiyor. Her kanal açılımda telefon onayı istiyor. Android üzerinden açtıklarında hemen kapanıyor. [MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti hocam da Açıkladı ama ben bi yerde hata yapıyorum.

Lütfen bir arkadaş yardım etsin Kafayı yemek üzereyim [emoji4]

Bize ytpara da Trabzon !

Yalnız değilsin son 1 haftada herhangi bir bot kullandığım kanallar benim de kapanıyor.

Arkadaşlar merhaba.

Çok kanal aldım (kanal al-sat). Kendim de açmaya çalıştım fakat kanallar sürekli kapanıyor. Ccleaner ile her kanala girmeden temizleyip, IP değiştiriyorum. Fakat banamızın demiyor. Her kanal açılımda telefon onayı istiyor. Android üzerinden açtıklarında hemen kapanıyor. [MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti hocam da Açıkladı ama ben bi yerde hata yapıyorum.

Bize ytpara da Trabzon !

pm ile 1 mail yolladım onda aynı şekilde dener misiniz

3xc numaralarını sıralı girmeyin hocam buda benden tüyo olsun 10 numara alın 2 tanesini kullanın sonra yeni 10 tane daha almak için tekrar hesap açın

vds yada sunucudan yükleme yaparsan sorununu çözmüş olucaksın

3xc numaralarını sıralı girmeyin hocam buda benden tüyo olsun 10 numara alın 2 tanesini kullanın sonra yeni 10 tane daha almak için tekrar hesap açın

Sonra da arada kendileri kanal açmak isteyen arkadaşlar niyetlendiklerinde numara kalmadı diye yeni konular açsınlar sonra açamadıklarında kanal satın alsınlar hocam...

Sonra da arada kendileri kanal açmak isteyen arkadaşlar niyetlendiklerinde numara kalmadı diye yeni konular açsınlar sonra açamadıklarında kanal satın alsınlar hocam...

valla dostum baya bi 3xc numara slotum var ve hiç raslamadım numara çıkmamasına bunun taktiği var ordaki numaralar tükenmez sadece taktiği bilmeniz lazım

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

valla yaklaşık 10 11 aydır bu şekilde çalışıyorum daha spamdan kanalımın kapandığını görmedim.. bence sizin bilgilerde problem var, kulaktan doğma hurafe bilgilerle yanlış yönlendirme yapmayın lütfen

bol kazanclar diyim hocam başka bişey diyemem valla. kanal başı 1 numara daha saglıklı 3 kanala aynı numarayıda sizden duyuyorum

alakası yok, aynı numarayı 3 hesapta birden kullanıyorum..

Hocam telefon onayı Yapmıyorum zaten. İstediğim sadece Onaysız kanal açmak.

Hocam skype adresini gönder deneme yapalım bi.

Hocam şu an pc yok. Yarın görüşsek olur mu?

pm ile 1 mail yolladım onda aynı şekilde dener misiniz

Teşekkür ederim hocam. Yarın deneyeceğim.

Bu arada bu kadar kısa sürede bu kadar cevap beklemiyordum. Herkes kendi kanal açma taktiğini gizler diyordum ama kanal bile yollayan oldu. Ilginiz için teşekkürler.

Bize ytpara da Trabzon !

Arkadaşlar merhaba.

Çok kanal aldım (kanal al-sat). Kendim de açmaya çalıştım fakat kanallar sürekli kapanıyor. Ccleaner ile her kanala girmeden temizleyip, IP değiştiriyorum. Fakat banamızın demiyor. Her kanal açılımda telefon onayı istiyor. Android üzerinden açtıklarında hemen kapanıyor. @WEBscripti hocam da Açıkladı ama ben bi yerde hata yapıyorum.

Bize ytpara da Trabzon !

Ccleaner tam temizlemiyor bilginize..

[MENTION=13766]arbektas[/MENTION] her zaman sıkıntı olduğunda foruma yazsan yeter bilenler pm ile de olsa ulaşır.Forumda az da olsa var iyi insanlar.

Ccleaner tam temizlemiyor bilginize..

Hocam ayrıca googleclean ile de temizliyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı?

[MENTION=13766]arbektas[/MENTION] her zaman sıkıntı olduğunda foruma yazsan yeter bilenler pm ile de olsa ulaşır.Forumda az da olsa var iyi insanlar.

O insanların azımsanmayacak kadar çok olduğu Tecrübe ettim az önce.

Bize ytpara da Trabzon !

Ccleaner'a alternatif olarak önerebileceğiniz program var mı ? Gerçekten tam temizlik yapmıyor çerez ve geçmiş bırakıyor

Hocam ayrıca googleclean ile de temizliyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı?

O insanların azımsanmayacak kadar çok olduğu Tecrübe ettim az önce.

Bize ytpara da Trabzon !

İnşallah daha çok olur. Hocam senin pcin mimlenmiş.Bir soru pcden başka bir ip den bağlanarak açmayı dener misin birde.Eğer yine aynıysa, pcye mac adresi+ip değişim+pc format, at. Sonra temiz temiz devam et.

İnşallah daha çok olur. Hocam senin pcin mimlenmiş.Bir soru pcden başka bir ip den bağlanarak açmayı dener misin birde.Eğer yine aynıysa, pcye mac adresi+ip değişim+pc format, at. Sonra temiz temiz devam et.

Özel bir tv Kanalı'nda kurgu yönetmeni olarak çalışıyorum. Kullandığım PC ye format atmak 3 günüme mal olacağını bile bile onu bile Yaptım.

Fakat şimdi aklıma geldi de, google diğer sürücülere de (D,E gibi) Çerez bırakmış olabilir mi?
@arbektas
Şu konuda bahsetmiştim. Hemen hemen her programı ve tarayıcıyı tanıyor. Ayarlarını yaparsanız program kapanışlarında tüm geçmişi temizliyor.

http://www.ytpara.com/programlama/4...alternatif-yandex-tarayiciyi-destekliyor.html

googleclean bu programıda kullandım sanırım işe yaramıyor.

Yarın deneyecek hocam

Bize ytpara da Trabzon !

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

vds yada sunucudan yükleme yaparsan sorununu çözmüş olucaksın

Vds hiç kullanmadım, ama hep merak ettim. Para kazanınca almayı düşünüyorum.

Bize ytpara da Trabzon !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri