Kanal Açma Maruzatı

• Kullanıcı flypow3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flypow3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, benim sıkıntım kanal açamıyorum.
Telefon onayı istemeden kanal açmak mümkün değil midir?
Önceden yandex mail.com vs mailleriyle alıyordum 15 dk onaysız kanallar.
Şimdi ilk aşamada bile tel ile onaylama istiyor.
Ytkoray hocamın verdiği konudaki programla mac adresini değiştirdim, ip adresini değiştirdim, tarayıcının çerezlerini sildim tekrar denedim, ona rağmen bir kanal açamadım.
15 dk sını falan geçtim kanal açılsın yeter.
Ne yapmam gerek kanal satın almaya alternatif yok mu?

Yok mu bi haber alan yok muuu gören?
Konunun açılış amacı,
kanal satın alırız almasına ama, bunun alternatifi yok mu?

bi kac kere 3cx ile onayla ondan sonra istemiyo. bi sure sonra tekrar istemeye basliyo. o zaman tekrar bi kac kere onay yap sonra yine devam et.

Mac adresini değiştir modemi resle istemez ben böyle yapıyorum chromuda ilk kurulmuş haline çevir.

Beceremedim hocam t
m nolar kullanılmış diyor.
X-Lite kullanıyorum.
Onuda tam beceremedim gerçi.

seçtiğiniz şehirle ilgilidir o dostum..dün 70 tane hesap açtım 30 tanesinin 15 dakikası açık şekilde...şehirler liverpool gibi büyük şehirler bilinen şehirler olmazsa sorunu aşarsınız eminim

Hocam ver 25 lira al bir tane yabancı lokasyon sunucu aç istediğin kadar telefon onayı arada sırada istiyor onuda geçtim 50 kuruşa kanal satanlar var ihtiyacın oldukça alabilirsin.

Bütün tarayıcılardaki geçmişi ve çerezleri tamamen sil sonra modeme reset at. Böyle yapınca bende istemedi ;) tabi 5-10 kanal açmıyorum tek kanal :D

Arkadaşlar, benim sıkıntım kanal açamıyorum.
Telefon onayı istemeden kanal açmak mümkün değil midir?
Önceden yandex mail.com vs mailleriyle alıyordum 15 dk onaysız kanallar.
Şimdi ilk aşamada bile tel ile onaylama istiyor.
Ytkoray hocamın verdiği konudaki programla mac adresini değiştirdim, ip adresini değiştirdim, tarayıcının çerezlerini sildim tekrar denedim, ona rağmen bir kanal açamadım.
15 dk sını falan geçtim kanal açılsın yeter.
Ne yapmam gerek kanal satın almaya alternatif yok mu?

Ev veya iş sabit tel varmı bu akşam sesli aramayı sabit tele yönlerdirdim sıkıntısız onaylattım böyle bir şansın varsa fikir söylemek istedim

C:\Users\Statham\AppData\Local\Google\Chrome\User Data

Arama kısmına bu yazın entere basın default klasörüne girin içindeki her şeyi silin sıfırlanacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri