Kanal bağlayamıyorum bakarmısınız

kayipsans

Yasaklanmış
merhaba ilk açtığım kanaldan giriyorum quize ilk bağladığım ve add channel diyorum fakat bu yazı geliyor

This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.

normal ayrı olarakta denedim yok olmuyor . ne yapıcam arkadaşlar şartlarda yerinde 3k izlenim 50 abone var

edit :

hallettik arkadaşlar çok arkadaş yardımcı oldu sağolsun bir arkadasımda skypedan yazdı

ben giriş yaparken ödeme yöntemi aynımı kalsına no diyormuşum sorun ordaymış.

Son düzenleme:
Sana diyorki ayri ayri mail girmeyle ugrasma bagli bir kanalina gir add a new channel a bas ordan ekle

aynısını yaptım hocam zaten, girdim ilk kanala add new dedim gene aynısını diyor, analize yansıdı izlenimiler vs

hallettik arkadaşlar çok arkadaş yardımcı oldu sağolsun bir arkadasımda skypedan yazdı

Bende aynı sorun var, şimdiye kadar iki kanalımı aynı Dashboard dan quize bağlamıştım, fakat şimdi üçüncü kanalı eklemek istediğimde bu konunun başındaki uyarı Mesajı geliyor, ödeme yöntemi aynı kalmasın seçeneğini tıkladığımdada aynı mesaj geliyor.
Acaba problem nerde?
Izlenme ve abone sayısı kriterlerini yerine getirdim ve analystice yansıdı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri