Kanal + Blogger + Site

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Selam Aleykum ben kısaca özet geceyim arkadaslar.
Gecen gün size ilk kazancım diye 8 dolar blooger ve ona yakın youtube kjazancımı göstermiştim.Facebook sayfaalrımız var ve onalrla cekiyoruz.Onun haricinde birde projem var dizi projesi ve biraz farklı formatta.Onalrı anlatayım...

Youtube Kanalı Ve Blogger : Yaklasık dört günlük olan bir blogger ve yakalsık 1 aylık olan bir youtube hesabım var.Bloggerin günlük kazancı pc basında olursam 20 doları rahat bulur ama nişan telaşı yüzünden sadece günde 4 saat civarı duruyorum buda sıcak haberleri kacırmama vesile oluyor ve hitimiz az oluyor buna ragmen günlük kazanc ortalama 8-15 dolar arası birşey.Aynı sekilde bazen siteden atmadıgımız linkelri videolu sekilde atıyoruz bu sayede youtube kazanclarınıda yükseltiyoruz.Ve iki üc defa 10 saat sonrada olsa izletme sayısından ötürü sıcak haberleri ilk sıraya cıakrdık.Yani söyle söyleyim ilgilendiğim zaman ki pazartesi sayfa ve tertip düzenini yoluna sokacagız o saatten sonra tahmini ikisinin kazancı ortalama günlük 10-20 dolar arası olacaktır.
Dizi Projesi : Şimdi bildiğiniz gbi dizilere devamlı telif geliyor ama telif hakkı benim olan birşeye kimse birşey yapamaz değilmi ? İşte bizde kız arkadasımla böyle birşey yapacaktık.Yani şöyle diyeyim ben bir deneme yaptım kvp dizisinin fragman özetini seslendirdim ama cok sacma ve amatörce yani anlık birşeydi baktım iki günde bin izlenme olmus sesimle alay ettiler diye kaldırdım :) ama iki günde bana verdiği 1,45 dolardı.Bu sekilde bu sefer kız arkadasımın seslendirceği videolar atılcak ve yorumlara kapalı oalcak.Ve elimizde keyword domain olan sitewyede ayrıca eklenecektir.Telif hakkı icermediği icin isteyen olursa siteye reklam kodlarıda yerleştirilir.Ve şöyle düşünün bugün gerek blog sahipleri gerekse hit almak isteyen siteler dizilerin fragmanlarını adsense muhabbetine koyamıyor.Fakat zamanla kendileri veya bizim birebir gitceğimiz dizi v.b siteler video kodlarını sitelerine ekleyeceklerdir ve bu harici bir kazanc olacaktır.Ve dahada analtılcak özellikelr var tabiki.

Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına.Neden bu iki şeyi satmak zorundayım.Birincisi haftaya cumartesi nişanım var ve iki gün önce işten cıkartıldık üç kişi aynbı anda alacagım maaş ise 600a yakın validede var 800 ettimi sana 1400.Bunun elbisesi yüzüğü yol masrafı v.s derken zaten 3 bini rahat bulur.O yüzden acil nakite ihtiyacım oldugu icin satmak istiyorum...
Fiyat 2,500 tl olarak belirledim.
Bunun akabinde hitleri sayfaalrdan cektiğimiz icin yine cekmeye devam edeceğiz alan kişiye 5-6 bin tl kazandırana kadar belki üc ayda belki bir ayda onu bilemem...Alacak kişiyle zaten bunun detaylarını iyice konusuruz.Suan zorda oldugum icin bu konuyu acıyorum umarım sacma sapan yorumlar yapılmasına vesile olmam...

inş. hayırlı bir alıcı bulur.Fikirler güzel iyi para getireceğine inanıyorum.

bence sayfaları da verirseniz alacaklı çıkacaktır. Ayrıca Allah muradına erdirsin

Sayfaları veremem cünkü hem siyasi hemde türkiyenin bilinen sayfaları bende icerik yöneticisiyim :) Arkadaslar sagolsund estek cıkıyorlar.Yakıında sayfa sayısınıda 10 cıkarcaz suan sadece 2 + 2-3 ufak sayfa var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri