♦ Kanal Bul ♦ Youtube Üzerinden Kategori, Kanal Bulma Programı

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
search-icon.png

info-icon.png
Merhaba arkadaşlar, programı uzun zamandır kendim kullanıyorum.Kendi için kodlamıştım zamanında şimdi ise biraz daha değiştirip satışa sunuyorum. Programın tek bir amacı vardır youtube üzerinden yeni spam kanallar bulmak veya yeni çalışılacak kategoriler bulmaktır.Eğer sizde kategori sıkıntısı çekiyorsanız veya spam kanallar arıyorsanız yt to yt yapanlar özellikle program kendi içerisindeki kelimeler ile aramalar yaparak bu kanalları bulmanıza yardımcı oluyor. Program tamamen otomatik değildir, yani size kanalı bulup bu kanal kopyalanabilir demiyor.Programın içerisinde 4 farklı kelime grubu var.Rasgele Kelime,Ek Kelime,İsimler,Sezon Kelimeler bunları size şöyle açıklayayım.

star-icon.png
Rasgele Kelime : Bu kısım program içerisinde sizin belirlediğiniz uzunlukta harflerden rasgele kelime üretmektedir.

star-icon.png
Ek Kelime : Bu kısımda 1000 tane ingilizcede en çok kullanılan kelimeler vardır bu kelimeler içerisinden rasgele seçim yaparak arama yapmaktadır.Bu kelime sayısını siz arttırabilir veya kendinize göre herhangi bir dilde kelimeler ekleyebilirsiniz.

star-icon.png
İsimler : Bu kısımda 2061 tane eski veya yeni dizi,animasyon,tv show isimleri yer almaktadır.Bu isimleri youtube üzerinden arama yaparak size içerik bulmanıza yardımcı olmaktadır.Bu isimler çoğaltılabilir.Bu benim size hazır sunduğum isimler.

star-icon.png
Sezon Kelime : Bu kısımdada kendi oluşturduğum spam kanal bulmak için kelimeleri koydum.Bu kelimeleri siz daha çok arttırabilirsiniz.

Ok-icon.png
Program arama kalıbı sayesinde hangisinden ne tür arama yapmak istiyorsanız bu listelerden rasgele seçim yapar bu varsayılan tarayıcınız üzerinden sekmeler açarak youtube`de arama yaparak size gösterir.Size kalan tek kısım sekmeleri gezerek spam kanal varmı yok mu diye incelemek ve kategorilere bakmaktır.Ben bu program sayesinde çok spam kanal buldum ve kategoriler öğrendim.

Arama kalıbı sayesinde programın hangi kelimeleri nasıl aratacağını siz belirlersiniz. Arama şekli kısmından da programın kelimeleri youtube üzerinde nasıl arama yapacağını belirleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=JzFL1bksAIQ

8M8LEr.jpg

DP35k1.jpg

money-icon.png

Programın Sınırsız Tek Pc Lisans Fiyatı : 25 TL
(Ücret iadesi yoktur.)

Programı İndir | Virüs Total Taraması

yE6VE0.png

sign-warning-icon.png

Virüs total taramasında dandik antivirüs programları yazılımda dört tane virüs gösteriyor.Bunun sebebi bilgisayarınıza lisans anahtarı oluştururken bilgisayarınız bazı teknik özelliklerini kullanıyor program bunun için başka herhangi bir şey söz konusu bile değildir.Programın .exe`i size sunulmuştur istediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz.

1 adet alım yapıldı sağolsun

ref aliyim

Edit:
ref alindi.

Degerlendirme:
Pozitif: Spam yapanlara yeni bakis acisi katabilir.
Pozitif: Arama seceneklerini kolayca kaydedip, istenildiginde duruma gore kullanilmasi pratik olmus.
Pozitif: Arka arkaya yapilmasi gereken uzun ve surekli islemleri pratik bir sekilde yapmaya yardimci olabilir.
Negatif: Sonuclari program icinde degil de sonradan tarayici acarak gostermesi, VDS de kullanacaklar icin sorun olabilir.

Genel Sonuc:
Guzel program olmus, tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
ref aliyim

Edit:
ref alindi.

Degerlendirme:
Pozitif: Arama seceneklerini kolayca kaydedip, istenildiginde duruma gore kullanilmasi pratik olmus.
Pozitif: Arka arkaya yapilmasi gereken uzun ve surekli islemleri pratik bir sekilde yapmaya yardimci olabilir.
Negatif: Sonuclari program icinde degil de sonradan tarayici acarak gostermesi, VDS de kullanacaklar icin sorun olabilir.

Genel Sonuc:

Son düzenleme:
şarja takıp pc yi açana kadar 2 kişi yazdı ref kaçtı :D

ref aliyim

Edit:
ref alindi.

Degerlendirme:

Genel Sonuc:

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri