Kanal D binasina nasil gidebilirim acil

İnanır mısın dostum konu başlığını görünce Aha dedim teliften canı yanan biri Kanal D binasını basmaya gidiyo diye :D
şirinevler'den mahmutbey-istoç minibüsleri kalkıyor. Minibüse binip istoç'ta ineceksiniz.Ya da bakırköye gidip bakırköyden 98E BAKIRKOY - BASINTESİSLERİ otobüsüne bineceksiniz.Günde 2 seferi var bu otobüsün şirinevler daha mantıklı.

Kardesim zeytinburnunda nerdesin neresindesin, hangi servis hangi hat tam bilmiyorum ama Kanal D binasi

organiza sayani bolgesine giderken istoc a gelmeden solda..

esenler otogarinin onunden Tem Oto yolunu kullanarak Edirne istikametine gideceksin...

Edirne Ataturk Havalimani yolunu takip edeceksin... tam sapak ismini unuttum ama mahmutbey koprusune gelmeden bir sapak olmasi gerekiyor ( Matbaacilar caddesi ustune... ZeytinBurnundan Bayrampasa Bayram pasadan sonra Edirne istikametine gideceksin.... Kanal D binasi orda

Yarismaya katilirsan bizede slm soylerisn artik :) okadar yol tarif ettik :),

eger katilirsan ben herzaman foruma girmeye bilirim konu acip duyurdumd eme bana ozel mesaj at izleriz

---------- Mesaj saat 22:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:56 civarında gönderildi. ----------

İnanır mısın dostum konu başlığını görünce Aha dedim teliften canı yanan biri Kanal D binasını basmaya gidiyo diye :D
şirinevler'den mahmutbey-istoç minibüsleri kalkıyor. Minibüse binip istoç'ta ineceksiniz.

Aynen :D ama biraz degisik dusundum :) aha dedim zitlasti mahkemelik oldular orta yolu bulmaya gidiyor :D

Kardesim zeytinburnunda nerdesin neresindesin, hangi servis hangi hat tam bilmiyorum ama Kanal D binasi

organiza sayani bolgesine giderken istoc a gelmeden solda..

esenler otogarinin onunden Tem Oto yolunu kullanarak Edirne istikametine gideceksin...

Edirne Ataturk Havalimani yolunu takip edeceksin... tam sapak ismini unuttum ama mahmutbey koprusune gelmeden bir sapak olmasi gerekiyor ( Matbaacilar caddesi ustune... ZeytinBurnundan Bayrampasa Bayram pasadan sonra Edirne istikametine gideceksin.... Kanal D binasi orda

Yarismaya katilirsan bizede slm soylerisn artik :) okadar yol tarif ettik :),

eger katilirsan ben herzaman foruma girmeye bilirim konu acip duyurdumd eme bana ozel mesaj at izleriz

---------- Mesaj saat 22:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:56 civarında gönderildi. ----------

Aynen :D ama biraz degisik dusundum :) aha dedim zitlasti mahkemelik oldular orta yolu bulmaya gidiyor :D

gece gece benı guldurdunuz allahta sızı guldursun arkadaslar :D hepınıze cok tesekur edıyorum yardımlarnızdan dolayı bu yuzden bu forumu cok sevıyorum yardım eden ve etmeye calısan bır cok ınsan var

Katılırsam soz izin verırlerse ytpara ailesıne selam gonderıcem ve sanada pm atıcam

gece gece benı guldurdunuz allahta sızı guldursun arkadaslar :D hepınıze cok tesekur edıyorum yardımlarnızdan dolayı bu yuzden bu forumu cok sevıyorum yardım eden ve etmeye calısan bır cok ınsan var

Katılırsam soz izin verırlerse ytpara ailesıne selam gonderıcem ve sanada pm atıcam

Artik yarismaya katilir gule gule anlatirsin bizi :)

Hocam aman selam melam gönderme.Hazır yakalamışken bütün hınçlarını senden çıkarabilirler :D

işin gırgırı...
istanbul çevre yolu var ya? tem istanbul edirne yolu birleşimine gelmeden 5 kg önce doğan medya center olarak göreceksin edirne istikamete giderken sen öyle yapacakdın sağ kısım... zaten 30dk lık ana yol ile gidebilirsin çoğu otobüs hattıda zaten oradan geçer sorun yok... ama ilk gelişimse illaki istnbul kart al sizdeki bursadaki bu kart gibi kart.. indirimli olur tasarruflu olur.. özel araç ise 30-45 dk lık yol gidişi giderken sağkısımda goreceksizn.. sizdeli kent meydanı tarsında dağa dar ama dağa uzun bir belirgin bina ;) kolay gelsın bol şans...

Doğan Tv Center 34204 / Bağcılar tübiba'da böyle bir adres bilgisi var hocam ne kadar doğru bilemem.

işin gırgırı...
istanbul çevre yolu var ya? tem istanbul edirne yolu birleşimine gelmeden 5 kg önce doğan medya center olarak göreceksin edirne istikamete giderken sen öyle yapacakdın sağ kısım... zaten 30dk lık ana yol ile gidebilirsin çoğu otobüs hattıda zaten oradan geçer sorun yok... ama ilk gelişimse illaki istnbul kart al sizdeki bursadaki bu kart gibi kart.. indirimli olur tasarruflu olur.. özel araç ise 30-45 dk lık yol gidişi giderken sağkısımda goreceksizn.. sizdeli kent meydanı tarsında dağa dar ama dağa uzun bir belirgin bina ;) kolay gelsın bol şans...

tesekurler arkadasım senın ve dıger arkadasların verdıgı bılgıler sayesınde hemen hemen bı yol planı cıkardım kafam da otobus vardır dıye dusunuoduk ama arabayla gıtmek en mantılısı

bizide cagırmıslardı gittik gorüsmeye :) bi odaya sokuyorlar tanıtım videosu cekiyolar ilk basta :) bina yol üstünde duruyo ama girişi çok karısık bulana kadar dibim cıkmıstı, etrafına arabayla yarım saat dolastım gırısı bulmak için :) istanbuldan tekirdag yoluna giderken sağ tarafta kalıyo binayı gordugun zaman devam edıyosun ilk saga sapıyorsun ama gerısını hatırlamıyorum okadar cok dolastımki anlatamam aklımda hiç bişey kalmadı en sonunda yolun ortasında durmus birine sormustum :D buyuk ihtimalle sende oyle yaparsın :)

Kanal D binası bana 5 dakika mesafede hocam. En sağlıklısı Zeytinburnu'ndan eminönü yap. Eminönünde otobüs duraklarından Başakşehir 4. etap 146B otobüsüne bin 25- 30 dakika saonra Doğan center'in önünde ineceksin. ( Hürriyet Gazetesinin orada ) Hürriyet binasının arkası Kanal D yarın işim olmasa arabayla sizi alıp bırakabilirdim hocam.

Kardeş bizde tavsiyede bulunduk sadece. Adres sorduğunu biliyoruz ama yarışmaya katılma konusunda tavisyede bulunduk sadece.
Saygılarımla...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri