Kanal D binasina nasil gidebilirim acil

t-hack

Kayıtlı Üye
arkadaslar yarn kanal d binasina gitmemiz gerekiyor ben bilmem esim bilir yarismasi icin :D suan zeytinburnundayim (bursada yasiyorum) ve burdan nasil gidilir bilmiyoruz yardimci olursaniz cik sevinirim

tam yerini bilmiyorum fakat tekirdağa giderken ve gelirken hep görüyorum binayı otogara yakın galiba. telefon numaraları bu detaylı bilgi için arayabilirsin 0 (212) 478 00 88

şimdiden acı biber yiyerek kendini alıştır :)

Dert etmeyin istanbulda kaybolmazsınız , Sokaga çıkın otobüs duragına ilerleyin , birilerine sorun yardımcı olcaklardır . Umarım yarışma kabul edilirsiniz , ytpara.com'a selam yollamayı unutmayın hehe :)

tam yerini bilmiyorum fakat tekirdağa giderken ve gelirken hep görüyorum binayı otogara yakın galiba. telefon numaraları bu detaylı bilgi için arayabilirsin 0 (212) 478 00 88

şimdiden acı biber yiyerek kendini alıştır :)

bulgaristana giderken bende hep goruyorum ama zburnundan nasil gidilcek biilmiyoruz sizlere sorayim dedim bi bilen vardir diye dusundum bakalim cikicakmi :D hic aram yok aci biberle ama araba icin yerim herhalde :D

---------- Mesaj saat 21:31:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:07 civarında gönderildi. ----------

insallah kabul ediliriz ytpara.com tisortu ile gidicem yarismaya :P gitmisken 1-2 tane diziyi paylasmak icin izin isticem :P :D :D :D

bulgaristana giderken bende hep goruyorum ama zburnundan nasil gidilcek biilmiyoruz sizlere sorayim dedim bi bilen vardir diye dusundum bakalim cikicakmi :D hic aram yok aci biberle ama araba icin yerim herhalde :D

---------- Mesaj saat 21:31:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:07 civarında gönderildi. ----------

insallah kabul ediliriz ytpara.com tisortu ile gidicem yarismaya :P gitmisken 1-2 tane diziyi paylasmak icin izin isticem :P :D :D :D

telif haklarını alın ellerinden gitmisken =)

Ben simdi konuyu tam anlayamdim, Kana D dogan kurulusu degilmi ? yani mulakat icinse tam olarak gideceginiz adresmi bilmiyorsunuz kanal d binasini mi bilmiyorsunuz ?

yahu hocam ne işin var bulamazsında katılamazsın umarım. edebi ahlakı olanın ne işi var o yarışmada

Ben simdi konuyu tam anlayamdim, Kana D dogan kurulusu degilmi ? yani mulakat icinse tam olarak gideceginiz adresmi bilmiyorsunuz kanal d binasini mi bilmiyorsunuz ?

kanal d bınasına zeytınburnundan veya cevresınden nasıl gıdılecegını bılmıyoruz

---------- Mesaj saat 21:54:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:51:41 civarında gönderildi. ----------

yahu hocam ne işin var bulamazsında katılamazsın umarım. edebi ahlakı olanın ne işi var o yarışmada

arkadasım sen kendı ısıne bakarmısın benım nerde ne ısım oldugunu senı ılgılendırmez

Beacturk e katılıyorum. Bizim örf adetimize hiç uygun değil o pis Yarışma.

Kanal d binasi benim bildiğim basın ekspres yolunun orda.İstoçun karşısı

Aynen bende orda diye biliyorum basın express yolunda.Eminönünden yada vatan caddesinden otobüse binebilirsin.Başakşehir tarafına gelen otobüsler geçer tabi bizim dediğimiz yer ise.

sen bilmiyorsan knal dbınasının yerını "eşine sor:D

Beacturk e katılıyorum. Bizim örf adetimize hiç uygun değil o pis Yarışma.

arkadasım Radyo Televizyon Üst Kurulu bu lınkten yarısmanın orf ve adetlerımıze uygun olmadıgını bıldırebılırsın :cool: lutfen konuyu saptırmıyalım ben yol tarıfı sordum orf ve adetlerımıze uygunmudur dıye sormadım

saygılar

---------- Mesaj saat 22:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:06 civarında gönderildi. ----------

oraya zeytınburnundan nasıl gıdebılırım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri