Kanal D’nin yeni sezon tanıtımı Çok Güzel Olmuş

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Kanal D’nin yeni sezon tanıtımı rekor kırdı
Kanal D’nin yeni sezon tanıtım filmi üç günde 22 milyon 120 bin kez izlendi!
Kanal D’nin Cumartesi günü yayına giren yeni sezon tanıtım filmi, izleyiciden büyük ilgi gördü.

Yayınlandığı ilk dakikada Twitter’da TT listesine giren film, tüm internet mecralarında binlerce kez paylaşıldı.

Sosyal medyada filmin rüzgarı devam ederken film hem Hangimiz Sevmedik şarkısıyla, hem de içerdiği sevgi temasıyla izleyiciyi konuşturmaya devam ediyor.
Kullanıcılar sosyal medyada, filme ait “D’li Gibi Sevmek” sloganını kullanarak, filme olan beğenilerinin yanı sıra, sevgi temalı iletiler yazıyor. Film, internet sitelerinde şimdiye kadar 22 milyon 120 bin kere izlendi.

https://www.youtube.com/watch?t=2&v=pDcCEn_cYYA

hani beyaz kovulmuştu kanal D den !!!

Ne işe yarıyor?
Cidden ne işe yarıyor?

Geçen sene Bu şarkıyla Beş Kardeş dizisi 5 bölüm sürdü.
Geçen yaz 13 bölümü zor buldu final yaptı.
Şarkı popüler diye milleti gaza getirmeye çalışıyorlar.
ah Müslüm baba ah.

samimi olmuş , her zaman ki şeylerden farklı olması güzel.

Ben beğenmedim , hiç samimi de gelmedi . Hatta artık eskiden sık dinlediğim hangimiz sevmedik parçasından da tiksinmeye başladm.

tv izleyen birisi degilim.oyuncuların hemen hemen hiçbirisini tanımıyorum diyebilirim,videoda 3-5 kişi var adını bildigim :) ama yinede güzeldi video bence.

Beni en çok üzen şeylerden biri de bundan 4-5 sene önce Müslüm Gürses dinleyen herkesi kıro diye yargılayıp, Müslüm Gürses vefat ettiğinde herkesin birden Müslüm'cü olması. Çok acı bir durum gerçekten.

Beni en çok üzen şeylerden biri de bundan 4-5 sene önce Müslüm Gürses dinleyen herkesi kıro diye yargılayıp, Müslüm Gürses vefat ettiğinde herkesin birden Müslüm'cü olması. Çok acı bir durum gerçekten.

İyi de hocam , Müslüm Gürses son zamanlarda tarz değiştirmişti.Pop'a yönelik şarkılar söylemeye başlayınca yeni jenerasyonu aldı götürdü .
Allah rahmet eylesin güzel insandı.

Ee bizim ülkede birileri ölünce kıymet biliniyor.Bu her zaman böyleydi böyle de devam edecek bu gidişle.

Burçin bayağı güzel la :D

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri