kanal ertesi gün para kazanmaya kapanıyor

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kehanet55

Yasaklanmış
Kaç tane gmail açtıysam para kaznaması bi iki gün snra kapanıyor acaba ne yapmam lazım ? ip değiştiriyorum k7 sistemi kullanıyorum acaba ne yapmam gerekliyor ? bide tamamı değil mesela üst kanal kapanıyor alt kanallar sağlam ?

bağlıyorum hemen hatta bi adsense var onu taşıyorum çünkü her seferinde para kazanma kapanıyor bende direk adsenseyi taşıyorum

bağlıyorum hemen hatta bi adsense var onu taşıyorum çünkü her seferinde para kazanma kapanıyor bende direk adsenseyi taşıyorum

daha onceden para kapanmasi bir kapatilmiş kanalin varsa o adsense üzerine sorun ondan kaynaklanir hocam , o kanali bulup sildikten sonra para kazanmasi kapatilma sorunun ortadan kalkar işbu şekildeyken kanal yapip hala para kazanmasi kapatilmiş kanalini kapatmayip kanal açip video yükleyip ayni adsenseye baglarsan para kazanma kapatilmasi devam edecektir.

Adsense mailini kontrol et ondan sonra para kazanmasi kapatilan ilk kanali bul ve imha et sonrasinda düzelicektir.

daha onceden para kapanmasi bir kapatilmiş kanalin varsa o adsense üzerine sorun ondan kaynaklanir hocam , o kanali bulup sildikten sonra para kazanmasi kapatilma sorunun ortadan kalkar işbu şekildeyken kanal yapip hala para kazanmasi kapatilmiş kanalini kapatmayip kanal açip video yükleyip ayni adsenseye baglarsan para kazanma kapatilmasi devam edecektir.

Adsense mailini kontrol et ondan sonra para kazanmasi kapatilan ilk kanali bul ve imha et sonrasinda düzelicektir.

şimdi o kanalı nasıl bulayım hatırlamıyorum ki eskileri hepsi banlandı zaten :(

adsense mailini araştir en başlra git belki bulabilirsin yada yeni adsense acip yola devam ediceksin yada pinlenmiş bir adsense alicaksiniz.

benim söyleyeceklerimi gökhan söylemiş. ya o kanalı ya da kanalları bulup komple google hesaplarını sileceksin. ya da yeni bir adsense başvurusu yapacaksın. ha unutmadan yeni yapacağın başvuruda kullanacağım isim farklı olacak. aynı isim olursa kabul etmiyolar.

adsense zaten asıl adsensem değil yedek bu sıralar ona çalıaşlyım dedim ama sanrıım onu kullanamayacağız :(

ben sırf bu yüzden pini onaylanmış içinde para olan adsenseyi sildim şuan sıfır hesapla pin bekliyorum yapacak birşey yok

bende aynı durumdayım. baktım hangi kanalı bağlasam küt gidiyo para kazanma yeni adsense açayım dedim bu seferde aynı isimle aldığım için vermedi. ismi değiştirip aldım. sonra adsense'in ayarlarından tekrar ismi düzelttim.

bi kaç ker daha denenyeyim olmazsa artık dediğinizi yapacağım

Ben yüklediğim bazı videolar yeşil doları gidiyor birkaç gün veya hafta sonra. Hiçbir uyarı yok tekrarda para kazanmayı açmayı deneyince bu video para kazanmaya uygun değildiyor. KApanan kanalları nasıl kökten silebiliriz acaba? Birkaç kişianlatmış amafarklı şeyler varhangiyöntemle silmek gerekiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri