Kanal fiyatları bizim ülkemizde neden yüksek??

alpcsndarx

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba uzun zamandır yabancı forumları geziyorum ismini vermek istemediğim 2 3 forum var zaten dünyada en fazla kanal satışı yapılan yerler. Forumda gördüğüm kadarıyla 100k kanallar 500 dolar 200-300 k kanallar 1000 dolardan 300-500k kanallar 1500-2000 dolardan fix olarak satılıyor çoğu spam kanal biliyorum ancak mantıkla düşününce 10 bin tl gibi bir paraya 500k kanal alabiliyorsunuz. Bizim ülkemizde 200 bin 300 bin 500 binlik kanallara 30 - 50 bin tl arası fiyat çekiyorlar boş kanal olsa bile. Bizim ülkemizde kanal fiyatlarımı pahalı yoksa türkiyede çok fazla satılacak +100k kanal olmadığı içinmi bu fiyatlar isteniyor?

Not: Fiyatlar bize göre yüksek olabilir yani 2000 dolar 15 bin tl diye düşünürsek evet yüksek ama bir avrupa yada amerikan vatandaşına göre çerez parası. Türkiyeye görede yine düşük zira burda 500k kanalı 15 bin tlye alamazsın.

Not: satış yapan arkadaşlar vietnamlı, pakistanlı yada afganistanlı genelde yani hepsinin satış konusunda stok 10-20 tane kanal var böyle.

Yabanci forumlarda 10undan 9u scammer 1i supheli.

satış yapan arkadaşların çoğu vietnam , pakistan ve afganistanlı spamcılar hepsinin elinde stok olarak böyle onlarca kanal var yani alan kişi spam kanal olduğunu biliyor videolar silinmiş tek abone duruyor pk başvurusu yapılabilir sslere baktım.

Bu arkadaşlardan alınan kanalın 2 gün sonra garantisi olmadığı içinmi bu kadar düşük fiyatlara satılıyor hocam? bize göre yüksek gelebilir ama yabancı bir vatandaş için 1500-2000 dolar çerez parası gerçekten.

Kaç kişi dolandırıldı o forumlarda.. ama tabii kanal fiyatları gerçekten yüsek, fakat sabredin yakında piyasa oturacak

Kaç kişi dolandırıldı o forumlarda.. ama tabii kanal fiyatları gerçekten yüsek, fakat sabredin yakında piyasa oturacak

hocam aynı forumdanmı bahsediyoruz bilmiyorum ancak forumda aracılık yapıyor satışa ve satış yapanların çoğunun ticaret puanları yüksek.

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yabancı forumları geziyorum ismini vermek istemediğim 2 3 forum var zaten dünyada en fazla kanal satışı yapılan yerler. Forumda gördüğüm kadarıyla 100k kanallar 500 dolar 200-300 k kanallar 1000 dolardan 300-500k kanallar 1500-2000 dolardan fix olarak satılıyor çoğu spam kanal biliyorum ancak mantıkla düşününce 10 bin tl gibi bir paraya 500k kanal alabiliyorsunuz. Bizim ülkemizde 200 bin 300 bin 500 binlik kanallara 30 - 50 bin tl arası fiyat çekiyorlar boş kanal olsa bile. Bizim ülkemizde kanal fiyatlarımı pahalı yoksa türkiyede çok fazla satılacak +100k kanal olmadığı içinmi bu fiyatlar isteniyor?

Not: Fiyatlar bize göre yüksek olabilir yani 2000 dolar 15 bin tl diye düşünürsek evet yüksek ama bir avrupa yada amerikan vatandaşına göre çerez parası. Türkiyeye görede yine düşük zira burda 500k kanalı 15 bin tlye alamazsın.

Not: satış yapan arkadaşlar vietnamlı, pakistanlı yada afganistanlı genelde yani hepsinin satış konusunda stok 10-20 tane kanal var böyle.

hangi forum onlar, skype eklermisin, konuşalım
skype=gizlidedektif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri