Kanal İçinde Kanal Açtık Gel görki sonuç

flaronez

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube kanalında 1 mail ile çoklu kanal açma özelliğiyle bende gittim kanal açtım 1 mailde 2 tane kanal var şuan 2. kanalı adsenseye ilişkilendirirken tekrar youtube yönlendirirken maille giriş yapmamız gerekiyor ya o maili değilde şöyle ( ent**tai**entn***@pages.plusgoogle.com )( yıldızladım mail ifşa olmasın die ) bişeyden girmemi istiyor. Giriyorum şifre yanlıs dio

yardımcı olur musunuz

ana mailinin şifresini yaz yada yan kanal maile şifre aldıysan onu yaz yani olay sende bitiyo

aynisi benim de basima geldi. adsense'i ayni tarayicida baska bir sekmede ac ve giris yap. oturumu surekli acik tut secenegini isaretle. baska bir sekme ac ve oradan baglamaya calis kanalini.

ana mailin şifresi olmaz tekrar yan mailide şifre almanız gerekiyor ....

Çözüm Çok basit. Giriş yaptıktan sonra hesabı değiştir e tıkla ve ana hesabı seç. Onda sonra sonrakine tıkla ve ana hesabla giriş yapmış olacaksın ve sorun kalamayacak.

1. Ana mailine youtube dan giriş yap
  2. Seçim ekranından ent**tai**entn***@pages.plusgoogle.com bu kanalını seç
  3. Daha sonra buraya tıkla https://www.youtube.com/account_advanced
  4. Şifreyi değiştir veya şifre ekle buna tıkla ve ana mailine tekrar giriş yap
  5. Giriş yaptıktan sonra şifreni oluştur.

"Şifreyi değiştir veya şifre ekle" den yeni şifre alınca (alt kanala yeni şifre oluşturunca) adsenseye bağlanıyor.

Ama bu durumda mail de değişiyor galiba. Yani yeni Gmail oluşturmak gerekiyor. Peki yeni mail oluşturmazsak nasıl olacak. (Bu alt kanala gelen mailler nereye gelecek?)

Arkadaşlar youtube kanalında 1 mail ile çoklu kanal açma özelliğiyle bende gittim kanal açtım 1 mailde 2 tane kanal var şuan 2. kanalı adsenseye ilişkilendirirken tekrar youtube yönlendirirken maille giriş yapmamız gerekiyor ya o maili değilde şöyle ( ent**tai**entn***@pages.plusgoogle.com )( yıldızladım mail ifşa olmasın die ) bişeyden girmemi istiyor. Giriyorum şifre yanlıs dio

yardımcı olur musunuz

Yan mailine yani şifresini kabul etmediğin maile git. Sağtan kanal ismine tıkla ayarlara tıkla. Oradan şifre değiştir yazar. Oraya gel v bir şifre belirt o kanalın için. Sonra girersin

@pages.plusgoogle.com BEKLEMEDE adsense hesabıma yonetici oluşturdum beklemede yazıyor cunku pages.plusgoogle.com mail hesabıma giremiyorum

bende onu başka bir gmail ile iliştirdim. yeni mail ime giriyorum orada adsense yonetici onayı gozukmuyor anlamadım bu işten bir şey pages.plusgoogle.com hesabıma nasıl girerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri