Kanal ismi değiştirme sorunu

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
F

fth

Guest
Arkadaşlar kanal google + ya bağlı ve partner bir kanal. Kanal adını değiştirdim. Videoları açınca yükleyen ismi değişti fakat kanala girince sol üst tarafta hala eski isim gözüküyor. İlk gün değişmiş ismi gözüküyordu fakat şuan yine eski isim gözüküyor. Bir hafta önce falan değiştirdim adını. Acaba ileryen zamanlarda mı kanal adı değişecek. Yoksa kanal partner diye mi değişmiyor analamadım gitti.

Aynısı benim başıma geldi.Kanalın ismini değiştirdim.Düzeldi önce youtube'da yeni koyduğum isim vardı.Sonra tekrar eski halini almış kendi kendine :D

bende isim değiştireyim dedim kapanan kanalımın ismini alayım dedim kabul etmedi önceden kabul etmişti :D

bu dediğiniz olay benimde başıma geldi birşeyler yapmıştım düzeldi ama hatırlamıyorum malesef :D

Aynısı benim başıma geldi.Kanalın ismini değiştirdim.Düzeldi önce youtube'da yeni koyduğum isim vardı.Sonra tekrar eski halini almış kendi kendine :D

Ne halt edeceğik yav. :) Saçma gözüküyor.. Yükleyen konya, kanal adı hanya..

bende isim değiştireyim dedim kapanan kanalımın ismini alayım dedim kabul etmedi önceden kabul etmişti :D

bu dediğiniz olay benimde başıma geldi birşeyler yapmıştım düzeldi ama hatırlamıyorum malesef :D

Yok saçma olan videolarda yeni kanal adı var kanalda eski kanal adı. Google+ dan düzel diyor onuda bir kere yaptık dahada giremiyoruz aynı yere.. Bu youtube'da saçmalıyor bazen ya..

partnerle alakası yok benimde öyleydi ya ben birşeyler yaptım düzeldi yada kendi düzeldi çok kanal olunca insan hatırlamıyor

Ne halt edeceğik yav. :) Saçma gözüküyor.. Yükleyen konya, kanal adı hanya..

Yok saçma olan videolarda yeni kanal adı var kanalda eski kanal adı. Google+ dan düzel diyor onuda bir kere yaptık dahada giremiyoruz aynı yere.. Bu youtube'da saçmalıyor bazen ya..

Partnerle alakası yok benim kanalımın adı daha saçmadyı ama adssense felan bağlı değiş değişik boş bi kanal gerek yok değişmesine at çöpe gitsin :D ama senınkı partnermişş..

hocam kapanan kanalım da benim de sizin ki gibiydi, düzeltememiştim. kanal googl+'ya bağlı değildi. bir gün hesaba girdiğimde google+'ya bağlanmayı önerdi youtube. bağladım, ismi de google+'dan değiştim düzeldi. siz de isterseniz bağlantıyı kesin bekleyin 1 2 hafta.

ayrıca bir konu açmak istemedim. Dün bazı kanallarımın ismini değiştirmek istedim. Her zaman yaptığım gibi Google+ tan değiştirdim isimleri ama 1 gün geçti hala yeni isimler yansımadı. bakınca eski isim gibi görünüyor kanallarda. Tekrar tekrar denedim google+da değişti gibi görünüyor ama yansımıyor youtube kanalına. Atladığım bir şey mi var acaba?

ayrıca bir konu açmak istemedim. Dün bazı kanallarımın ismini değiştirmek istedim. Her zaman yaptığım gibi Google+ tan değiştirdim isimleri ama 1 gün geçti hala yeni isimler yansımadı. bakınca eski isim gibi görünüyor kanallarda. Tekrar tekrar denedim google+da değişti gibi görünüyor ama yansımıyor youtube kanalına. Atladığım bir şey mi var acaba?

Hayır muhtemelen yine bir şeyleri değiştirdiler. Dün bende değiştirdim. ama değişmedi ısrarla kaç defa uğraştım. ama olmadı bugün baktım değişmiş

Hayır muhtemelen yine bir şeyleri değiştirdiler. Dün bende değiştirdim. ama değişmedi ısrarla kaç defa uğraştım. ama olmadı bugün baktım değişmiş

Hocam dün aksama dogru 4 5 gibi değişmiştim. Bugun hala değişmemiş yansımamış. Google+ da falan değişti görünüyor ama kanal ismi değişmedi. tam bir gün mü geçmişti hocam? acaba biraz daha mı beklememiz gerekiyor

Hocam dün aksama dogru 4 5 gibi değişmiştim. Bugun hala değişmemiş yansımamış. Google+ da falan değişti görünüyor ama kanal ismi değişmedi. tam bir gün mü geçmişti hocam? acaba biraz daha mı beklememiz gerekiyor

Dün öğle saatlerinde falan yapmıştım. Bugün sabah baktığımda değişmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri